Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 587.
-
Το παρήγγειλα το κινητό
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σήμερα ήρθε email ότι έκαναν λάθος στα ταχυδρομικά τέλη από Ευρώπη στα 294 και από Ασία στα 275 και την ακύρωσαν. Η παραγγελία έγινε στο επίσημο xiaomi eshop. Τώρα ψαχνόμαστε μέσω merimobiles και to2c.com. Στο χρώμα αποφάσισα black και τις παρακάτω προδιαγραφές: Xiaomi Mi3 16GB ( NFC Bluetooth Headset ). Θέλω να ρωτήσω αν το πάρω χωρίς Ελληνικά μπορώ να τα βάλω εγώ? το google play? και κάτι τελευταίο οι κινέζικές εφαρμογές φεύγουν είτε βάλω την Ελληνική ROM είτε των XDA?…
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από Zioa: “Με το sygic είμαι απόλυτα ικανοποιημένος” Για πιο ψαγμένους χρήστες και γνώστες βασικών αρχών παραμετροποίησης ιδίως του sys αρχείου και με αρκετό διαθέσιμο χρόνο για να το παραμετροπιήσουν στις ανάγκες της συσκευής τους, το πρόγραμμα με τρελά γραφικά και απεικονίσεις είναι το iGO primo!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω τι κάνανε εκεί πάνω στην Κίνα, αλλά δεν δουλεύει ο Theme manager στα Hongmi - Redmi 1 - Redmi 1S - Redmi Note. Yπάρχουν παράπονα στο miuiandroid.com και στο en.miui.com Έχει σχέση με τις αλλαγές που έκαναν στα Theme Policy και περιμένουμε απαντήσεις για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.” Προσπάθησαν να περιορίσουν το φαινόμενα χρησιμοποίησης θεμάτων εκτός επίσημων miui φόρουμ και τα έχουν κάνει λίγο σκ@τά, αν παρατηρήσεις στον οδηγό που ανεβάσαμε προτείνουμε …
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΠαράθεση από kynegeiros: “Γνωρίζει γνωρίζει...:) ...αλλά λείπει σε άλλη πόλη. Μόλις επιστρέψει θα τον σβερκώσω να μου στήσει ένα ωραίο πρόγραμμα πλοήγησης...το sygic ή το navigon τα οποία από ότι έμαθα τρέχουν και με σκέτη κεραία GPS (και χωρίς data δηλαδή).” Σωστά έχω και τα δύο και είναι μια χαρά, με πρώτο το sygic.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “pos ginetai re paidia o allos na paraggeilei kai se 15 meres na tou rxetai kgo pou parhggeila 13\5 , na mhn exei erthei akoma??? na kanw refund???” Φίλε μου η ημερομηνία παραλαβής εξαρτάται από τόσους πολλούς παράγοντες που ποτέ σχεδόν δεν είναι συγκρίσιμες οι παραγγελίες, όπως το κατάστημα αγοράς, η επιλογή αποστολής (EMS ή απλό ταχυδρομείο), τα πόσα κέντρα διαλογής χρειάζεται να περάσει για να φθάσει στο δικό σου τοπικό ταχυδρομείο. Να ανησυχείς μετά το μήνα και η π…
-
Παράθεση από aggelostrom: “Καλησπέρα επειδή οσονούπω παραλαμβάνω ένα mi3 έχοντας διαβάσει τα post θέλω να ρωτήσω αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία: Συνδέω το τηλ.στο pc όπου και έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση GTV,αφού το αναγνωρίσει αντιγράφω το rar αρχείο σε έναν φάκελο του τηλ.και μετά από το menu του πατάω update.Σωστά;” Εφάρμοσε τη διαδικασία που θα δεις σε αυτό τον οδηγό
-
Antutu score από τα xiaomi
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαXiaomi Mi2S με ROM GTV-3.10.0-4.6.6 AnTuTu_zps9764e475.jpg
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία εγκατάστασης πλήρες πακέτου υλικολογισμικού (MIUI ROM) Κατέβασε τα απαραίτητα αρχεία για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της MIUI ROM]. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. Προσοχή H εγκατάσταση νέας έκδοσης της MIUI ROΜ δεν διαγράφει τα δεδομένα, όμως η εγκατάσταση παλαιότερης έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή τους. Καλό είναι να κάνουμε και μια λήψη αντιγράφου ασφαλείας (BackUp). Οδηγίες λήψης αντιγράφου ασφαλείας…
-
Διαδικασία Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας Προσοχή Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. Λήψη Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup) ΒΗΜΑ 1o- Ανοίγουμε την εφαρμογή «Αντίγραφα» στο κινητό και επιλέγουμε την επιλογή «Δημιουργία Αντιγράφου». BackUpForum01_zps65037683.jpg BackUpForum02_zpsfda57d04.jpg - Αν η εφαρμογή «Αντίγραφα» δεν είναι διαθέσιμη (π.χ. όπως στη νέα [lexico…
-
Διαδικασία Αλλαγής Ήχου Κλήσης Προσοχή Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. ΒΗΜΑ 1o- Κατεβάζουμε από όπου θέλουμε τον ήχο κλήσης. - Συνδέουμε το κινητό μας στον Η/Υ και αντιγράφουμε τον ήχο κλήσης π.χ. 01-Beautiful_Ringtone.mp3 στη διαδρομή «Ο Υπολογιστής μου / MIxx / Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης / MIUI / ringtone». aHxoiampAlarms_zps1e90a1f2.jpg bHxoiampAlarms_zpsc97bf36…
-
Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Οθόνη Κλειδώματος στη MIUI V5
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Οθόνη Κλειδώματος Προσοχή Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. ΒΗΜΑ 1o- Κατεβάζουμε από όπου θέλουμε την ταπετσαρία της αρεσκείας μας. - Συνδέουμε το κινητό μας στον Η/Υ και αντιγράφουμε την ταπετσαρία μας π.χ. paokara.jpg στη διαδρομή «Ο Υπολογιστής μου / MIxx / Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης / Download». Αν θέλουμε ανοί…
-
Οδηγός Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας στη MIUI V5
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Εγκατάστασης Ταπετσαρίας (Wallpaper) στην Επιφάνεια Εργασίας Προσοχή Καλό είναι το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. ΒΗΜΑ 1o- Κατεβάζουμε από όπου θέλουμε την ταπετσαρία της αρεσκείας μας. - Συνδέουμε το κινητό μας στον Η/Υ και αντιγράφουμε την ταπετσαρία μας π.χ. Wallpaper01.jpg στη διαδρομή «Ο Υπολογιστής μου / MIxx / Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης/Download». Αν θέλουμε α…
-
Οδηγός Εγκατάστασης και Διαγραφής Θέματος (Theme) από εξωτερική πηγή
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Εγκατάστασης Θέματος από εξωτερική πηγή Προσοχή Ενεργοποιούμε το WiFi και το κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. ΒΗΜΑ 1o- Κατεβάζουμε από την επίσημη ιστοσελίδα το θέμα της αρεσκείας μας. 1SiteThematon_zps57958f9d.jpg ΒΗΜΑ 2o- Συνδέουμε το κινητό μας στον Η/Υ και αντιγράφουμε το θέμα μας π.χ. Grace-1.0.0.1.mtz στη διαδρομή «Ο Υπολογιστής μου / MIxx / Εσωτερικός χώρος αποθήκ…
-
Παράθεση από kok8: “Πέρασα την GTV_3.10 στο Μi2S και παρατήρησα τα παρακάτω προβλήματα: 1. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Μail και δεν συγχρονίζει οπότε έχουμε ένα συγχρονισμό που μπαίνει σε loop χωρίς να ολοκληρώνεται. 2. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Θέματα. 3. Τα μεταφραστικά Bugs της GTV_3.9 ισχύουν και στην GTV_3.10 Επιστρέφω στην 4.6.6 miuiandroid που την κατέβασα από εδώ. Στην οποία το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή Mail στο Notification Bar και έχει όλα τα μεταφ…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “....προσοχή ακολουθεί γνώμη προσωπική αν έχουμε κάποιο θέμα με κάποιο app δοκιμάζουμε πρώτα από όλα clear cache / clear data του συγκεκριμένου προγράμματος επίσης αν δεν μας παίζει ένα app για τα mail γιατί να βάλουμε 2 και 3 app ; βάλε cloudmagic , βάλε blue κάτι που έβαλε άλλος , δεν θες 100 εφαρμογές αφού μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα με μια...” Σωστός, για αυτό και δημιούργησα και έναν οδηγό για το πως κάνουμε τον καθαρισμό δεδομένων και μνήμης (clear cache / …
-
Οδηγός Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔιαδικασία Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών Για να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει μια εφαρμογή (π.χ. δεν αποκρίνεται, κλείνει απότομα κ.λ.π.) χρησιμοποιούμε τη διαδικασία καθαρισμού μνήμης και δεδομένων. Προσοχή Tο κινητό μας να είναι καλά φορτισμένο. Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό της εικονικής απεικόνισης του παρόντος οδηγού είναι η Xiaomi - Mi2S. ΒΗΜΑ 1o- Επιλέγουμε το εικονίδιο «Ρυθμίσεις» Ritmisis_zpsda50f99f.jpg ΒΗΜΑ…
-
Πέρασα την GTV_3.10 στο Μi2S και παρατήρησα τα παρακάτω προβλήματα: 1. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Μail και δεν συγχρονίζει οπότε έχουμε ένα συγχρονισμό που μπαίνει σε loop χωρίς να ολοκληρώνεται. 2. FC (δεν αποκρίνεται) η εφαρμογή Θέματα. 3. Τα μεταφραστικά Bugs της GTV_3.9 ισχύουν και στην GTV_3.10 Επιστρέφω στην 4.6.6 miuiandroid που την κατέβασα από εδώ. Στην οποία το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή Mail στο Notification Bar και έχει όλα τα μεταφραστικά σφάλματα της…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Την περιμένω πως και πως να έρθει σπίτι μου.... :love:” Από εσένα περιμένουμε κάτι περισσότερο από φωτό!