Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 587.
-
Παράθεση από Danielk: “Σήμερα από ότι είδα δε θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση, λόγω κάποιας γιορτής στην Κίνα. Θα έχουμε κάποιο update από εδώ με τις διορθώσεις?” Διάβασε την ανακοίνωση στην κορυφή της σελίδας καθώς και 3 ποστ πιο πάνω, σήμερα θα έχουμε νέο update της ελληνικής ρομ. Τα επίσημα updates ξανά από 9 Μαΐου λόγω εργατικής Πρωτομαγιάς.
-
Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε αλλά εντόπισα ακόμα ένα ορθογραφικό λάθος: Ρυθμίσεις / Πλήκτρο / Κλείδωμα της Οθόνης / Αφύπνιση με τα πλήκτρα έντασ... Η επεξήγηση έχει ένα ορθογραφικό λάθος στη λέξη "ελαττωματικό" Link Εικόνας
-
MI3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαPayPal refund και μετά πιάσε τη κουβέντα με όποιον θέλεις!
-
Παράθεση από MADKiller7: “.... kok8 απο hongmi είναι οι εικόνες?” Το κινητό μου είναι το Mi2S
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχω 2 συσκευές..... Hongmi WCDMA + Mi3 Για τις υπόλοιπες θα χρειαστούμε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ μερικά screenshots για να βγάλουμε άκρη καλύτερα και γρηγορότερα” Κατόπιν παραίνεσής σας στη σχετική αναφορά αποσφαλμάτωσης (Bugtracker) ανέβασα και screenshots (κινητό Mi2S, Fonts:Normal, Προβολή:Πορτραίτο). Και εδώ παραθέτω ότι νέο βρήκα (εκτός και αν μου πείτε που θα βάζω κάθε νέο bug): 1. Ορθογραφικό λάθος στην Ηχογράφηση / Ρυθμίσεις Link Εικόνας 2. Όλα τα λάθη που αφορούν στη λάθος απε…
-
RESPECT Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθούσα.........................
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ο κορμός των rom είναι βασισμένος στο Mi3 ,και όλες οι άλλες συσκευές χρειάζονται μερικά πρόσθετα αρχεία μετάφρασης τα οποία θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο για να έχουν και αυτές τέλειες μεταφράσεις χωρίς κενά. Στην παρούσα χρονική στιγμή το Mi3 θα έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων συσκευών, αλλά όχι για πολλή ακόμη.” Κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός, μήπως θα μπορούσατε να διευκρινίσετε τη δήλωση "..........αλλά όχι για πολλή ακόμη" ως προς το πότε (εκτιμώμενος φυσικ…
-
Στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος, κάνε κλικ εδώ
-
Είστε άπαιχτη ομάδα..... Αναφορικά με τα Bugs (σύμφωνα με επιθυμία σας άνοιξα σχετικό θέμα στο Bugtracker) από όσα είχα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ μου τα περισσότερα υλοποιήθηκαν εκτός των παρακάτω που προφανώς θα συμπεριληφθούν σε νεώτερη έκδοση: 1. Ρυθμίσεις / Γραμμή κατάστασης / Ειδικές ρυθμίσεις. Η 2η επιλογή στην Μπάρα Κατάστασης λογικά θα πρέπει να λέει (Αλλαγή Ονόματος δικτύου) 2. Ρυθμίσεις το (Do Not Disturb) θα μπορούσε να μεταφραστεί στο (Μην Ενοχλείται). 3. Ρυθμίσεις / Πλήκτρο / Π…
-
Χωρίς να έχω προλάβει να διαβάσω τους προηγούμενους και αφού πρώτα σας ευχαριστήσω ΘΕΡΜΑ για τη δουλειά σας, σας παραθέτω αυτά που εγώ επισήμανα: 1. Στη Lock Screen η ημερομηνία εμφανίζεται εν μέρει στα κινέζικα. 2. Ρυθμίσεις / Wi-Fi / Για προχωρημένους / Ενεργό Wi-Fi και κατά τη διάρκεια ύπνου (Δεν χωράει στο διαθέσιμο χώρο εννοείται με Fonts normal) πρόταση: Ενεργό Wi-Fi και στον ύπνο. 3. Ρυθμίσεις / Wi-Fi / Για προχωρημένους / Να αποφεύγονται οι αργές συνδέσεις (Δεν χωράει στο διαθέσιμο χώρο …
-
Κατέβηκε σε 10 λεπτά με 500 ΚΒ/S με την παρακάτω αναφορά που φυσικά αγνόησα (WIN XP με anivirus Eset Nod32 7.0.302.26): xiaomi_TRV_10_zps783406e3.jpg Σε λίγο εντυπώσεις....
-
Εύγε!!! Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Να προτείνω και εγώ μια αλλαγή στην 3η εικόνα του αρχικού post εκεί που λέει "Δημιουργία αντίγραφου" το σωστό είναι "Δημιουργία αντιγράφου" μη μας την πει και κανένας Μπαμπινί@της....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η μετάφραση είναι συμβατή και με την επερχόμενη V6 MIUI (Kit Kat) ROM. Τεστάρω την Kit kat με το Mi3W και η μετάφραση τρέχει κανονικά....” Αυτά είναι νέα!!!! Παράθεση από SomniusX: “το βλέπω δύσκολο.. αν τη δώσουμε θα είναι ελλιπής .. ότι πει ο MIUI_ART βασικά.. πες μας ω μεγάλε Αημινιστράτωρ.., βενουμε προς κοινοποίηση σημερινή..? εε εε εε ..?” Κάλιο αργά παρά με λάθη και πισωγυρίσματα! Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε....
-
Ευχαριστούμε , αυτά είναι νέα!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά στου Γιώργους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση καθώς αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έστω η επαφή με Όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ και νούμερο 2101234567, όταν δέχομαι κλήση και δεν απαντώ συμβαίνει το εξής. Στην επιλογή Phone (Τηλέφωνο) η αναπάντητη κλήση εμφανίζεται κανονικά ήτοι= (ΓΙΩΡΓΟΣ 2101234567). Στην επιλογή Messaging (Μυνήματα) η αναπάντητη κλήση εμφανίζεται άλλες φορές ως (ΓΙΩΡΓΟΣ +302101234567) και άλλες φορές ως ( (+302101234567) χωρίς όνομα! Μετά από λ…