Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-587 από 587.
-
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!! Πιστεύω πως είμαστε πολλοί αγγλομαθείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μετάφραση οι οποίοι είμαστε ταυτόχρονα άσχετοι με τη διαδικασία ένα tutorial θα μπορούσε να εξηγήσει και να δώσει και σε εμάς τους άσχετους το θάρρος να ασχοληθούμε. Όλα αυτά φυσικά μετά τον οβελία και την ανάλογη κατανάλωση αλκοόλ, έτσι για να δείξουμε πως ξέρουμε να γλεντάμε ασχέτως των ευρώ που διαθέτουμε!!!
-
Παράθεση από kok8: “ Update 28-Μαρτίου-14 Μετά από αλλεπάλληλα emails αναγνώρισαν το λάθος τους καθώς και την αδυναμία τους να μου στείλουν μαύρη πίσω θήκη! Τους πρότεινα και το δέχτηκαν να μου στείλουν (αχρεωστήτως) μια συσκευή bluetooth ως αποζημιωση για το λάθος τους. Αναμένω τη σχετική αποστολή, αργούν, 16 μέρες έχουν περάσει από την πρώτη φορά που ανέφερα το πρόβλημα, αλλά δεν με γράφουν, απαντούν άμεσα στα μηνύματά μου και με διαβεβαιώνουν ότι είναι θέμα ημερών η αποστολή του δώρου! Για να…
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Εφόσον είναι δικό τους το λάθος έχουν υποχρέωση να στην στείλουν δωρεάν., και είμαι σύγουρος πώς θα το κάνουν.” Ακριβώς όπως το έθεσες. Τους ενημέρωσα και ΑΜΕΣΩΣ αναγνώρισαν το λάθος και μου ζήτησαν να τους στείλω φωτό. Τώρα περιμένω την κοινοποίηση της αποστολής του μαύρου πίσω καλύμματος. Υποδειγματική υποστήριξη κάτι που ξεχωρίζει του επαγγελματίες από τους κομπογιανίτες.” Update 28-Μαρτίου-14 Μετά από αλλεπάλληλα emails αναγνώρισαν το λάθος τους κα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εφόσον είναι δικό τους το λάθος έχουν υποχρέωση να στην στείλουν δωρεάν., και είμαι σύγουρος πώς θα το κάνουν.” Ακριβώς όπως το έθεσες. Τους ενημέρωσα και ΑΜΕΣΩΣ αναγνώρισαν το λάθος και μου ζήτησαν να τους στείλω φωτό. Τώρα περιμένω την κοινοποίηση της αποστολής του μαύρου πίσω καλύμματος. Υποδειγματική υποστήριξη κάτι που ξεχωρίζει του επαγγελματίες από τους κομπογιανίτες.
-
Την 9 Φεβρουαρίου παρήγγειλα από merimobiles.com το Mi2S, παραθέτω τα στοιχεία της παραγγελίας: Παραγγελία: 9th Feb 2014 @ 1:48 PM Ημερομηνία Αποστολής σύμφωνα με merimobiles.com: 12th Feb 2014 Τρόπος Αποστολής: Ship by Weight (Singapore post 9-16 Business Days**Recommended**) Singapure Post Tracking: Posting Date 17-02-2014 - Status Date 19-02-2014 [Despatched to overseas (Country code: GR)] ΕΛΤΑ Tracking: Κατάσταση "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS" την 17-02-2014 Μήπως έχει αργήσει η παραγγελία μου, καθώς απ…