Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.

• Άνοιξα το mi pc suite και έκανα το βήμα με το shift και R.flash και μου άνοιξε ένα παράθυρο και κάνει checking updates,εντωμεταξύ στην διαχείριση τώρα το βλέπει ως redmi 3s,να κατεβάσω recovery Ρομ;

• @spideman3 καταλάθος μπήκα σε μια οθόνη που δείχνει το κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο και το δείχνει σαν android στις συσκευές ενιαίου σειριακού δίαυλου

• @spiderman3 τσεκάρω και επιστρέφω.

• @spiderman3 δεν θυμάμαι ακριβώς ποια, είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα και στην πρώτη αναβάθμιση που μου έβγαλε και έκανα την επόμενη μέρα κόλλησε στο λογότυπο mi,το μόνο που είχα καταφέρει ήταν να το βάλω σε fastboot και έτσι έγινε και σήμερα που το παρέλαβα και πάλι,δεν είχα προλάβει να ξεκλειδώσω,δεν το βλέπει καθόλου στην διαχείριση.

• το δικό μου 3s είναι τούβλο εδώ και μήνες,το έστειλα Κίνα για αντικατάσταση και επειδή δεν τα έβρισκα με τους Κινέζους τους ζήτησα να το στείλουν πίσω, όπως λειτουργεί τέλεια το redmi pro μου με την ελληνική Ρομ έτσι θα δουλέψει και αυτό,δεν το δέχομαι να είναι κολλημένο και ξέρω πως θα το φτιάξω με την βοήθεια σας, ακολούθησα τον οδηγό για bricked η bootlooped γιατί μπαίνει μόνο σε fastboot και μέσω cmd μου κάνει restart και υποτίθεται θα μπεί σε download mode τοτε μου εμφανίζει μαύρη οθόνη με …

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ο Γιώργης έχει την ελληνική Stable μαζί την είχαμε περάσει. Γιώργη @giwrgosalim πάρε backup γιατί η μετάβαση από Stable σε dev θέλει factory reset. Κατέβασε τη ρομ και βάλε την μέσα στο κινητό, μπες twrp και στα wipes επιλεξε advanced wipe και κατόπιν wipe dalvik cache, cache και data. Μετά σβουντουρα το ζιπ της Ελληνικής! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρααα. Είδα το post και αποφάσισα να περάσω και εγώ την dev από stable, κατέβ…

• Επιτέλους έχω την ελληνική stable rom,αντιμετώπισα κάποια προβλήματα αλλά τα κατάφερα,δεν μου έβρισκε το zip και έτσι ακολούθησα τον οδηγό με adb sideload έβαλα το zip στον φάκελο adb και τον μετονόμασα σε update zip μπήκα με την εντολή adb sideload update zip zip και όντως το cmd σταμάτησε στο 49%,το κινητό όμως συνέχισε την διαδικασία και μου εμφάνισε την επιλογή reboot,το επέλεξα και περίμενα λιγάκι και όλα καλά,το μόνο που δεν εμφάνισε είναι το superuser που θα έπρεπε να πατήσω do not instal…

• Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια..!!θα δοκιμάσω την stable επειδή είναι πρώτη φορά.

• @stamatisv τέλεια το κινητό είναι πλέον ξεκλείδωτο,ποιά ελληνική ρόμ να περάσω;;αυτήν στην φωτογραφία;

• Φυσικά...έχω πλέον MIUI 8 7.1.12|beta

• Μου έβγαλε ειδοποίηση πως δεν ολοκληρώθηκε το update αλλά περίμενα λίγο και το κινητό άνοιξε κανονικά με την καινούργια ρομ,έχω πάρει ήδη έγκριση για ξεκλείδωμα άρα προχωράω κανονικά με ξεκλείδωμα;προχωράω ξεκινώντας απ΄το δεύτερο βήμα;όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω απ'τον οδηγό για ξεκλείδωμα του bootloader;;

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά και κυρίως @stamatisv και @geotzia το κινητό κάνει download ήδη,επόμενη κίνηση είναι το ξεκλείδωμα και μετά περνάω την ελληνική ρόμ,σωστά;;

• Καλησπέρα φίλοι,έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με drivers και λοιπά,έχω unofficial stable rom και κλειδωμένο bootloader,κάνω το flash με το spflash tool την developer rom αλλά μου βγάζει PMT CHANGED THE ROM και μου λέει να κάνω download,έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μου ήρθε επιβεβαίωση,μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;με την μέθοδο του recovery σταματάω όταν μου λέει ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και απ'ότι διάβασα από άλλους συμφορουμίτες αυτό γίνεται επειδή έχω unofficia…

• @geotzia τα έκανα όλα όπως μου είπες κατά γράμμα,αλλά στο φλασάρισμά γίνεται κόκκινη η μπάρα και μετά μου πετάει ένα παραθυράκι που μου λεει PMT CHANGE THE ROM και πως πρέπει να κάνω κάτι download..

• @geotzia ακριβώς όπως τα περιγράφεις,να δοκιμάσω με την δεύτερη μέθοδο?? επίσης άλλη μία ερώτηση για την δεύτερη μέθοδο,τον φάκελο downloaded_rom τον δημιουργούμε εμείς??γιατί το τσέκαρα και δεν υπάρχει..

• @geotzia κάνω όλη την διαδικασία απο τον οδηγό "ολοκληρωμένος οδηγός για το flash της rom στο redmi pro(omega)" που μου έστειλες και όταν ολοκληρώθηκε η πρώτη μέθοδός με το φλασάρισμα το κινητό δεν κάνει reboot και έτσι το αποσυνδέω απο τον υπολογιστή και το ενεργοποιώ εγώ όπως γράφει ο οδηγός τότε το κινητό δεν άνοιξε με καινούργια Ρομ αλλά όπως ήταν πριν..έχω την Ρομ που είχε το κινητό δεν έχω αλλάξει.

• Καλημέρα σε όλους.. @geotzia δοκίμασα τον οδηγό αλλά το κινητό τον χαβά του,δεν ανοίγει μόνο του,το ενεργοποιώ και απλά δουλεύει σαν να το έκλεισα απλά,επίσης δεν συνδέεται σε άλλο wifi εκτός του σπιτιού μου και κάθε μου προσπάθεια να συνδεθώ βγάζει κόλλημα και μου λέει να στείλω αναφορά και αυτόματα κλειδώνει και με πετάει στην αρχική οθόνη...βοήθεια σας παρακαλώ μην το πάρω πάλι στα χέρια...

• @spyroskaraαυτό με το back μου το έκανε και μου άνοιγε τις πρόσφατες ανοιχτές εφαρμογές,μπήκα ρυθμίσεις στην αναζήτηση που έχει(εικόνα 1) κ πληκτρολόγησα touch και βρήκα τις επιλογές set long press time και καθυστέρηση παρατεταμένου αγγίγματος(εικόνα 2) δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά μετά από αυτό δεν ξανάγινε @HliasAvg το δικό μου είναι αγορά από honorbuy μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά το προηγούμενο redmi 3s pro αγορά από vickmall κόλλησε την δεύτερη εβδομάδα και δεν ξεκόλλησε ποτέ,το έχω στείλει π…

• @geotzia σέυχαριστώ πολύ θα τα κάνω τώρα και θα επιστρεψω..

• Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος κάτοχος του redmi pro με 4gb ram 128gb μνήμη,το κινητό το έχω μόλις δύο ημέρες και επειδή την πάτησα με το προηγούμενο xiaomi κινητό χρειάζομαι την βοήθεια σας,θέλω φυσικά να περάσω την ελληνική ρόμ καθώς το κινητό έχει μια ψευτοκινέζιά και λόγω της προηγούμενης εμπειρίας μου θα ήθελα την βοήθειά σας ώστε να μην αντιμετωπίσω πάλι πρόβλημα.