Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

sb68s - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Έχω δύο κάμερες (κινέζικη έκδοση), η μία αγορασμένη πέρσι το Σεπτέμβρη με Firmware 1.8.6.1B και μια αγορασμένη το Μάρτη με Firmware 1.8.5.1L η οποία και είναι κατασκευασμένη μετά το Νοέμβρη του 2105. Η έκδοση του YI Home που χρησιμοποιώ είναι η 2.10.2.8-20160907. Το θέμα που έχω είναι το εξής: όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού μπορώ να "δω" τις κάμερες κανονικά και όλα λειτουργούν εντάξει (και οι ειδοποιήσεις). Από άλλο δίκτυο wifi ή μέσω data του κινητού δεν μπορώ να "δω" …

• Παρέλαβα και εγώ το κινητό και έμεινα εντυπωσιασμένος από τη συνολική του εικόνα. Ακόμη όμως δε θα το χρησιμοποιήσω γιατί χρειάζομαι για τις εφαρμογές μου η συσκευή να είναι ρουταρισμένη και ακόμη δεν υπάρχει τρόπος (επίσημος). Η ερώτησή μου είναι η εξής: όταν βάλεις τη dev στο κινητό υπάρχει τρόπος να ξαναβάλεις τη stable? Από όσα έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί περισσότερο, μπορούμε μέσω του updater του κινητού να επιστρέψουμε στην stable ή χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και με custo…

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

sb68s - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Από χτες το βράδυ δεν αποσυνδέεται και οι ενημερώσεις έρχονται κανονικά, για να δούμε.... Sent from my ZTE A2016 using Tapatalk