πωσ να το κανω .το τηλ ειναι μονιμα στο recovery.δεν εχω προσβαση πουθενα.εβαλα το update στην εξωτερικη sd card αλλα παλι τιποτα.το τηλ ειναι μονιμα στο recovrery
λοιπον για να τα εξηγησω ξανα.κατεβασα την 5.9.10.εκανα σωστα ολη την διαδικασια.εφτασε στο 98 % και μου ειπε update.zip fzailed.μετα κατα λαθοσ εκανα wipe reset.τα εσβησα ολα δλδ.το τηλ παραμενει συνεχεια στην recovery.παρολο που κανω reboot to system δεν γινεται τιποτα.παραμενει εκει.κατεβασα την stable ταδε την εβαλα στην εξωτ sdπου μαλλον ειναι λαθοσ.τωρα δεν εχω προσβαση στον εσωτ αποθ χωρο.ουτε πουθενα αλλου.μονο στο recovery.επισησ πλεον το pc δεν βλεπει τοτηλ παρολο που ειναι συνδεδεμενο…
προσπαθω να κανω update στο redmi 1s.το τηλ λεει να βαλω το update στο root τησ sd card.το εβαλα απλα στην sd card και δεν το βλεπει.πωσ θα το βαλω στο root?
το εκανα ηδη.εβαλα το αρχειο update .zip.στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο πριν προχωρησω στο update.το θεμα ειναι οτι μετα που μου εδειξε update.zip failed εκανα κατα λαθοσ wipe reset.το τηλ δεν αλλαζει μενου παρολο που κανω reboot to system.βαζω τον φορτιστη και φορτιζει κανονικα..τωρα τηλ δεν εχω.βοηθεια .τιπρεπει να κανω για να λειτουργησει ξανα.κατεβασα την stable 6.5.0.επισησ το λαπτοπ δεν βλεπει το τηλ.τουλαχιστον χθεσ.επισησ εχω κανει και μπακ αππριν απολα αυτα.