Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
πρεπει να γινει μια προσθηκη στον οδηγο οταν δεν ανοιγει το menu αυτο Screenshot by Lightshot τοτε πρεπει να πας απο fastboot και να πατησεις πατησεις εκει μεσα το power και το +volume επισης πια ηταν η Ελληνικη rom απο αυτες που ελεγε ο οδηγος? εγω εβαλα νομιζοντας πως ηταν η Ελληνικη την land global και τελικα δεν εχει καν ελληνικα θα επαναλάβω τη διαδικασία και θα βαλω την Ελληνικη αλλα ποια ειναι????
-
ολα καλα μεχρι που φτανω στο βημα 6) Συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή με το καλώδιο USB και περιμένουμε να εμφανιστεί στο Mi PC Suite η εικόνα που φαίνεται παρακάτω: Στην περίπτωση που βγάζει έρρορ και δεν σας πετάει μήνυμα για να κάνετε αναβάθμιση κάνουμε τα παρακάτω: (κανω την διαδικασια και τιποτα) Screenshot by Lightshot μετα παο οπως λεει Device Manager Screenshot by Lightshot το κανω update και παλι τιποτε Screenshot by Lightshot καμία βοήθεια???
-
άρα στην stable εχω την επιλογή εαν θα ειναι η οχι ενώ η developer ειναι απο μαμα rooted?
-
ερώτηση απο noob η Ελληνική rom ειναι σαν να έχεις κάνει root?
-
καλα λες.εαν βρω και ενα βιντεο στα Ελληνικά θα είναι ευτυχία
-
ωχ ηθελα να το γλιτωσω αυτο δεν εχω ξανα αλλάξει rom σε κανένα τηλέφωνο και το φοβάμαι
-
για καλη μου τυχη η πρωτη μου αγορα σε xiaomi προϊόν ειναι το redmi 3s 3 ram 32 rom να ειναι καλα ενα τσακαλι που με βοηθησε να παραγγειλω απο gearbest.Εχω αγωνία με τι version θα ερθει international η κινεζική????