Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Your device isn't supported by mi unlock

heisenberg - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Βασικα δεν ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα εμενα δεν μου εχει βγαλει rejected, απλα μου βγαζει και με τους 2 λογαριασμους your device is not supported και αφου συνεχιεσω με πεταει στην σελιδα της xiaomi και γραφει Apply for unlocking permissions Submitted. Please wait for the review χωρις να με αφηνει να ξανακανω αιτημα. Το θεμα ειναι ειναι οτι η υπομονη μου εχει αρχισει και εξαντλειται... =============== Νοε 26th 2016, 11:05am =============== Μαλλον εισακουστηκα στην Xiaomi, μου εστειλε granted …

Μήνυμα

Ομοιως. Οσον αφορα την βοηθεια απο τους φιλους εδω, οσο και να θελουν δεν μπορουν διοτι τελικα το προβλημα φαινεται οτι ειναι απο την Xiaomi.

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@heisenberg αν χρησιμοποίησες άλλο αριθμό κινητού γιατί να μην σε αφήσει να κάνεις και 2η αίτηση? Εγω θα πρότεινα να επικεντρώσεις τις προσπάθειες σου με τον 1ο λογαριασμό, βήμα, βήμα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Φαντάσου το εξής σενάριο, οι κινέζοι να έχουν προβλημα με τους servers τους (που έχουν δηλαδή) και εσυ να περιμένεις έγκριση σε 2ο λογαριασμό.. Αν τώρα πρέπει να περάσει μόνο το ξεκλείδωμα (για τον 1ο λογαριασμό) για τον 2ο πρέπει να περάσει και η…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από heisenberg: “Τελος Οκτωβρη που ειχα κανει πηρα εγκριση σε 5-10 λεπτακια ” Εσυ αφου έχεις ήδη άδεια ... γιατί κάνεις αίτηση πάλι απο την αρχή?? ” Ναι ειχα αδεια αλλα δεν ηθελε να ξεκλειδωσει με κανενα τροπο. Γι'αυτο ξανακανα αιτηση και σημερα εκανα κι απο αλλο νουμερο. Οπως ειπα παραπανω βεβαια αποτελεσμα μηδέν! Επισης αφου θεωρητικα ειχα αδεια (γιατι πρακτικα..αστο) γιατι με αφησε στο site της xiaomi με αφησε να ξανακανω αιτηση? Πωτσ γκενεν αυτο? Νταξει εχω δει …

• Τουλαχιστον δεν εχω παραισθησεις....

• Μιας και μιλατε για το home button εχω μια ερωτηση. Χτες που ηρθε το κινητο και ηταν με την stable official εχω την εντυπωση οτι δεν χρειαζοταν πατημα κανονικο για να ενεργησει -να παει στην κεντρικη οθονη δλδ- νομιζω οτι απλα το ακουμπουσα και ηταν σαν να το πατουσα. Μετα απο αρκετες ωρες που προσπαθουσα (και εχω μεινει στην προσπαθεια ) ειπα να βαλω βαλω και την τελευταια official developer μπας και αξιωθει και ξεκλειδωσει (ματαια τελικα ) αλλα τωρα το home button δουλευει μονο με πατημα δλδ σ…

Μήνυμα

Φιλε μου το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα εχω κι εγω σε redmi pro omega! Ακριβως ομως! Και καινουρια αιτηση εχω κανει απο χτες, και σημερα εκανα και δευτερη απο το νουμερο της γυναικας μου. Αλλα αποτελεσμα 0. Τελος Οκτωβρη που ειχα κανει πηρα εγκριση σε 5-10 λεπτακια. Τωρα εκτος του οτι οτι δεν εχουν ερθει sms για εγκριση, δεν ξερω καν αν εχω permissions για ξεκλειδωμα αφου δεν εχει περασει μηνας απο την προηγουμενη φορα και (θεωρητικα παντα) επρεπε να εχω. Δεν μπορω να καταλαβω αν το προβλημα ειναι απο…

• εχω κι εγω προβλημα, παραθετω το post που εκανα χθες το βραδυ. Προσπαθω και σημερα, παλι τα ιδια. Εκανα και δευτερο λογαριασμο δηλωνοντας αλλο νουμερο και περιμενω. => εκλεισα κι εγω τωρα 5 ωριτσες αλλα τζιφος, αν μου περισσευανε θα το πεταγα ανετα απο το παραθυρο. εχουμε και λεμε, 28-10-2016 ειχα παρει εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader (παρεπιπτοντως σε 5-10 μου ηρθε sms για επιβεβαιωση οτι εγκριθηκε). Ερχεται λοιπον σημερα το κινητο, ( x20 32gb) και χαρουμενος λεω αντε σε μιση ωριτσα θα χο…

• εκλεισα κι εγω τωρα 5 ωριτσες αλλα τζιφος, αν μου περισσευανε θα το πεταγα ανετα απο το παραθυρο. εχουμε και λεμε, 28-10-2016 ειχα παρει εγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader. Ερχεται λοιπον σημερα το κινητο, ( x20 32gb) και χαρουμενος λεω αντε σε μιση ωριτσα θα χουμε βαλει την thunder αφου την ειχα ηδη κατεβασμενη. Ερχομενος απο samsung και αλλες κινεζικες συσκευες μου φανηκε θεωρητικα σχετικα ευκολη η διαδικασια. Αμ δε! Εχω κανει τα παρακατω αλλα ο bootloader παραμενει κλειδωμενος (βασικα αυτο…

• Παράθεση από negril: “Παράθεση από tasosonic: “Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;; ” Μόλις έκανα παραγγελία από banggood με 189€ το 64GB X25 σε grey! Η τιμή αυτή είναι με κουπόνι redmipro64 Τα golden/silver είναι ελαφρώς φθηνότερα. ” Μπορεις να παραθεσεις τη σελιδα? Γιατι εγω βλεπω στα 269$ τη συγκεκριμενη εκδοση Xiaomi Redmi Pro 5.5-inch Dual Camera 3GB RAM 64GB MTK Helio X25 Deca-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com Εdit: δοκιμασα το co…

• Παράθεση από mits200: “Από vickmal το αγόρασα στις 26/10, με singapore post και ακόμα δεν έχει γίνει ''dispatched to overseas'' .. Από 31/10 μου γράφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Να αρχίσω να ανησυχώ.. ?? ” Το ιδιο συμβαινει και με μενα φιλε μου. Ειδωμεν

• Καλησπερες

heisenberg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους Πρωην κατοχος samsung note 4, αποφασισα να μην ξαναπαρω samsung για πολλους λογους και σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου το redmi pro. Εχει ηδη εγκριθει το αιτημα για ξεκλειδωμα του bootloader και χαρη στην καταπληκτικη δουλεια που εχετε κανει εδω μεσα, ολα ειναι παιχνιδακι Να ειστε ολοι καλα Και μια απορια οσον αφορα το forum, εκτος απο bookmarks που μπορω να κανω καποια θεματα, πως μπορω να τα περασω σαν "θεματα προς παρακολουθηση" ? Ευχαριστω! edit το βρηκα ειναι πανω δεξ…