Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από skylouros: “Και ο κύκλος τι ρόλο παίζει? ” Έίναι βοηθός οθόνης και έχει κάποιες επιλογές.. ” οκ. Δεν είχα κάνει απλό κλικ πάνω του. Απλώς το πιεζα παρατεταμένα προσπαθώντας να το κουνησω ή και διωξω.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΣτις πρόσθετες ρυθμίσεις που ακριβώς είναι? Δεν τα βρίσκω. Πως λέγονται?
-
ΜήνυμαΟκ θα το βρω. Και ο κύκλος τι ρόλο παίζει?
-
ΜήνυμαΈκανα σήμερα την εγκατάσταση της τελευταίας και βλέπω ότι κάτω κάτω έχουν εμφανιστεί software keys (νοητά) τα πλήκτρα black, menu κτλ...και τρώνε χώρο από την οθόνη. Αφαιρούνται κάπως? Επίσης σε αυτή τη γραμμή, το 1ο κουμπί ειναι ένα κυκλακι που αφού το πατήσεις το πας όπου θες στην οθόνη αλλά δεν έχω καταλαβει την χρησιμότητα του.
-
ΜήνυμαOk.. απλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου και το wipe (όχι το data) αλλά δε θυμόμουν πριν, μετά κτλ..
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Αν και μάλλον έχει ειπωθεί κάπου αλλά δεν το θυμάμαι. Έχω MM και συγκεκριμένα την 6.9.22 και θέλω να βάλω την τελευταία. Μου υπενθυμίζετε με ποια σειρά κάνω τι? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, Να ρωτήσω και γω τρία πράγματα: α) Το Nandoid backup (και restore) πως γίνεται? β) Για την αναβάθμιση από 6.9.9 στην 6.9.15 χρειάζεται wipe data? γ) Υπάρχει MM Stable? Ευχαριστώ πολύ.
-
ΜήνυμαΗ΄ ισοδύναμα (όπως έγραψα και πριν), αντί να το πατήσεις στιγμιαία, το πατάς παρατεταμένα και κάνει την ίδια δουλειά. Αλλά αν πας να γράψεις ξανά νέο μήνυμα, δεν το θυμάται.
-
ΜήνυμαΕγώ νόμιζα ότι γράφω με μικρά και γίνεται μετατροπή σε κεφαλαία αυτόματα πριν την αποστολή (όπως σε ένα κλασσικό κινητό). Χειροκίνητα είναι λίγο σπαστικό να γράφεις κεφαλαία (δηλαδή να πρέπει να πατάς και το shift πατημένο μέχρι να γυρίσει σε κεφαλαία) κάθε φορά που πας να στείλεις ένα μήνυμα.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Στην MM έχει προστεθεί ως feature οι 160 χαρακτήρες για μηνύματα. Εμένα δεν είναι έτσι. Χρειάζεται κάποια επιλογή σε ρυθμίσεις και αν ναι που? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΕνημερωτικά δεν έφταιγε το Mi cloud (το δοκίμασα πάλι με τα ίδια βήματα) αλλά η σειρά με την οποία εκτελούσα τα wipes + install. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι πάει το ακουστικό της συσκευής. Τώρα ακόμα και αύριο να μην ακούω κάτι, είμαι σίγουρος ότι σχετίζεται με την Rom. Καλό είναι να βρεθεί και να αναφερθεί ένας αξιόπιστος τρόπος για downgrade. Σας ευχαριστώ ξανά όλους.
-
ΜήνυμαΠαιδιά δε γίνονται αυτά... Είπα, δεν ακολουθώ τον τρόπο που περιγράφεται στην 6.9.9 by gkalen αλλά αντι για την Rom αυτή, να φλασάρω πάλι την τρέχουσα? Και επίσης, δε φόρτωσα το προφίλ από Mi cloud αλλά είπα καινούργια συσκευή. Ε δουλεύει. Εγώ αυτό που είχα δοκιμάσει είναι wipe data, cache, dalvik. Μετά Reboot recovery και μετά φόρτωνα την Rom με Mi cloud. Τώρα έκανα reboot recovery, wipe data, install rom (την ίδια) και μετά wipe cache, dalvik, reboot system. Ε το ακουστικό παίζει μια χαρά.. άν…
-
ΜήνυμαΕυχαρίστως. Που μπορώ να την βρώ? Μπορείς να μου δώσεις ένα link? Επίσης την περνάω από πάνω ή κάνω και wipe τα πάντα? Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Δοκιμασε τον MIUI φάκελο να τον βάλεις χύμα στην internal και όχι μέσα σε φάκελο Backup και δες αν το βλέπει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω ήδη φάκελο MIUI στο internal storage (από την νέα ROM). Να κάνω εγγραφή από πάνω? Χμ.. μάλλον ναι αλλά να κρατήσω ένα αντίγραφο
-
ΜήνυμαΙδού το screenshot: OneDrive Υποθέτω ότι όταν είχα κάνει τότε το backup, δεν έπρεπε να πάρω στον υπολογιστή μου τον φάκελο MIUI αλλά ό,τι βρίσκεται μέσα στο TWRP που εκεί μέσα θα βρίσκονταν το backup.. Αλλά στον οδηγό έλεγε πάρε τον MIUI. Δε ξέρω αν είναι ισοδύναμο ή τι.. Το θέμα είναι ότι τώρα τι κάνω. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το backup άλλου? Αν ναι, διατίθεται κάποιος να μου δώσει το δικό του?
-
ΜήνυμαΠολύ σωστή η σκέψη για το να κάνω και καλά backup για να δημιουργηθεί ο φάκελος στην εσωτερική μνήμη. Δυστυχώς όταν είχα κάνει backup με βάση τα βήματα του 1ου ποστ του παρόντος νήματος, μου είχε δημιουργηθεί απλώς ένα αρχείο με όνομα .nomedia με μέγεθος 0bytes και που προφανώς όταν το ανοίγω με notepad δεν έχει τίποτα μέσα. Άρα μάλλον δε μου έγινε τότε σωστά το backup. Ο φάκελος MIUI που είχα κρατήσει έχει τους φακέλους .cache, backup, debug_log, gallery, lockscreen, powerkeeper, sound_recorder…
-
ΜήνυμαΜικρόφωνο κορυφής δε βλέπω να υπάρχει. Λέει mic και sub mic αλλά πάντα μου γυρνάει από το speaker και όχι από το ακουστικό. Την ROM την ξαναφλάσαρα χθες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως να τα ξανακάνω όλα από την αρχή, δηλαδή wipe τα πάντα.. μετά να βάλω την beta και μετά αυτήν? Δηλαδή να την φλασάρω σαν να είχα android 5..?
-
ΜήνυμαΜπήκα αλλά δε βλέπω κάποιο τεστ σχετικά με το ακουστικό του τηλεφώνου. Με τα μικρόφωνα το κάνω αλλά μου επιστρέφει αυτό που είπα από τα ηχεία του τηλεφώνου και όχι από το ακουστικό, δε βρήκα κάτι τέτοιο (μόνο για headset που έχει να κάνει με εξωτερικά ακουστικά). Ξέρεις ποιο είναι και αν υπάρχει?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Δοκίμασες να μπείς από kernel στο cit να κάνεις δοκιμές υλικού ; ή αλλιώς δοκίμασε άλλη rom Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δε δοκίμασα. Δε ξέρω καν τι είναι αυτό. Αν μπορείς πες μου ή στείλε μου ένα link. Όσον αφορά την ROM, αφού έχω τη μία και μοναδική σε Android 6.0.. πως να βάλω άλλη.. μπορώ πάλι να βάλω την 6.8.18? Μήπως να ξανακάνω από την αρχή τα βήματα του 1ου ποστ του παρόντος νήματος?
-
ΜήνυμαΣτον φάκελο twrp υπάρχει ένας φάκελος backup και μέσα σε αυτόν ένα αρχείο .nomedia που είναι 0bytes. Αν και δε θα έχει τίποτα μέσα, παρόλα αυτά, έβαλα στο κινητό τον φάκελο backup στον φάκελο TWRP και επιλέγω restore αλλά δε βλέπω κανένα αρχείο. Επομένως μάλλον δεν είμαι τυχερός. Ή κάτι κάνω λάθος? Δοκίμασα να ξαναπεράσω τη ROM και δεν άλλαξε κάτι. Έκανα wipe cache, data κτλ.. και ξαναφόρτωσε η ROM από την αρχή (σαν να μπαίνω για 1η φορά), επίσης τίποτα. Καμμία ιδέα? Το κινητό είναι άχρηστο χωρί…