Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.

• Ειμαι έξω και βλέπω ότι στο internal storage δεν το έχω. Με το που φτανω σπίτι θα το κάνω. Παρόλα αυτά, το backup σαν αρχείο έλεγε 0bytes...

• Ειχα κάνει το backup όπως λέει ο οδηγός. Δηλαδή, μέσω twrp και έχω τον φάκελο MIUI στον υπολογιστή μου. Αυτό εννοεις? Αν ναι, πως το χρησιμοποιώ?

• Καλησπερα, Χθες έβαλα την ΜΜ και όλα καλά. Σήμερα παίρνω τηλέφωνο και από το ακουστικό δεν ακούω τίποτα. Έχει τύχει σε άλλον? Προτεινετε κάποια λύση? Υπάρχει περιπτωση να σχετίζεται με την ROM? Ευχαριστώ.

• @lallasgr Απλά να διευκρινισω (διότι και για μένα αυτονόητα όσα έγραψα πριν αλλά πρέπει να εξηγήσω): Όταν λέω δεν είχα χρόνο, εννοώ ότι δεν είμαι φουλ χομπιστας που κάνω αυτή τη δουλειά συνεχώς όπως άλλοι, ούτε έχω όφελος να ασχοληθω περισσότερο. Χρόνο είχα αλλά περιορισμένο (για τα δεδομενα των κινηταδων, για τα δεδομένα μου αρκετό) και τελικά ούτε και χρειάστηκε όπως είπα περισσότερο από 15' (σήμερα). Στραβες μου έτυχαν αλλά όπως ειδες τις αντιμετώπισα κατά τη διάρκεια των προβλημάτων μόνος μο…

• Παιδια προς αποφυγη παρεξηγησεως: δεν κατηγορώ κανέναν, ουτε παραπονιεμαι, ούτε και εριστικός θέλω να φανώ. Απλά νιώθω ότι είστε 100 επίπεδα πάνω από έναν αρχάριο και γω στο επίπεδο 1. Αυτός που είναι στο μηδέν τρώει φρικες για πράγματα αυτονόητα για σας αλλά για αυτούς δυσνοητα και που καποιος πρέπει να πέσει στο επίπεδο του και να θεωρήσει ότι τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα. Όπως και να έχει (γιατί δεν έχω να πω κάτι άλλο), σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Προσωπικά σήμερα ξεμπερδεψα σε 15 λεπτ…

• Παράθεση από Thracia: “@skylouros Δεκτό το sorry έτσι κι αλλιώς δεν πρόλαβα να το διαβάσω. Στο θεμα τώρα . (Αν δεν έχετε sd card μην αγχωθείτε, θα σας δείξω πως να φλασάρετε την ρομ μέσω εντολών adb sideload) Αυτά τα γράφει στην πρώτη σελίδα.Εσυ δεν είχες sd και την πέρασες στην internal.Δεν το γράφει πουθενά ο οδηγός είναι μια χαρά εσυ τον διάβασες λάθος. Φιλικά πάντα ” Εγώ δεν ήθελα να το κάνω μέσω sd card αλλά ρώτησα στο νήμα αν μπορώ να το βάλω με Internal storage και μου είπαν οκ. Δε φαντάσ…

• Όσον αφορά το τι έκανα wipe, ακριβώς ό,τι αναφέρεται στο 1ο ποστ του νήματος και με τη σειρά που τα λέει. Τι λέει που δεν έκανα ή τι έκανα που δε λέει? Btw.. μάλλον τα κατάφερα και ευχαριστώ για την βοήθεια! Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια διόρθωση στο 1ο ποστ διότι έχει κάποια πράγματα που μπερδεύουν.

• Παιδιά μια μικρή βοήθεια. Έκανα τα βήματα που περιγράφονται στο 1ο ποστ του νήματος. Είμαι στη φάση που θελω να κάνω install την beta μέσω TWRP. Ενώ επιλέγω internal storage, αυτό ψάχνει στην SD card που δεν έχω. Πως θα την περάσω? Δηλαδή δεν ψάχνει το internal storage. Όταν κάνω back δε με αφήνει να επιλέξω έτσι και αλλιώς κάτι άλλο από internal storage οπότε αυτό επιλέγω.. αλλά και πάλι ψάχνει στην sd.. Ok.. έκανα (Up A Level) και βρίσκομαι στο directory "/"... που φαντάζομαι ότι είναι το γενι…

• Παράθεση από skylouros: “Αν και νόμιζα ότι είχε ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου η διαδικασία, θέλω να ρωτήσω κάτι για να είμαι σίγουρος. Διαβάζω το πρώτο ποστ του νήματος και βλέπω ότι αρχικά πρέπει να περάσουμε την beta και μετά ως update την κανονική. Στο παράδειγμα λοιπόν του 1ου ποστ, στο βήμα 4, φαίνεται να γίνεται εγκατάσταση μιας stable και λίγο πιο μετά και αφού ξεκλειδώσει ο bootloader φαίνεται ότι μπήκε η κανονική MM. Πως γίνεται αυτό? Κάτι έχει χαθεί. Να υποθέσω ότι εγώ απλώς περνάω την bet…

• Αν και νόμιζα ότι είχε ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου η διαδικασία, θέλω να ρωτήσω κάτι για να είμαι σίγουρος. Διαβάζω το πρώτο ποστ του νήματος και βλέπω ότι αρχικά πρέπει να περάσουμε την beta και μετά ως update την κανονική. Στο παράδειγμα λοιπόν του 1ου ποστ, στο βήμα 4, φαίνεται να γίνεται εγκατάσταση μιας stable και λίγο πιο μετά και αφού ξεκλειδώσει ο bootloader φαίνεται ότι μπήκε η κανονική MM. Πως γίνεται αυτό? Κάτι έχει χαθεί. Να υποθέσω ότι εγώ απλώς περνάω την beta με την διαδικασία του 1…

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Για το b) Οκ μέσω twrp αλλά φόρτωση από την εσωτερική μνήμη της συσκευής και όχι από SD card. Είναι οκ? Ευχαριστώ και πάλι.

• Καλησπέρα, Έχω κάνει τις ερωτήσεις και σε άλλο νήμα αλλά μιας και ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί, κάνω την ερώτηση και εδώ. Έχω την GTV6.8-18 και θέλω να βάλω την GTV-6.9.8/9. α) Μιας και έχω developer, χρειάζεται να βάλω και εγώ την beta πριν βάλω την 6.9.8/9 και αν ναι, αυτή η beta (που αναφέρεται στο νήμα για την αναβάθμιση από Android 5.1 σε 6.0) είναι dev ή stable και άρα θα έχω πρόβλημα? β) Αν δεν χρησιμοποιήσω SD και δε χρησιμοποιήσω adb, μπορώ απλώς ως zip να κάνω τη φόρτωση της νέας ROM (…

• Καλησπερα και από μένα, Είμαι στη φάση που θέλω να βάλω την GTV-6.9.8/9 ενώ τώρα έχω την 6.8.18 (δηλαδή από Android 5.1 σε 6.0) και έχω κάποιες ερωτήσεις πριν πω ότι ξεκινώ: α) Η beta που προτείνεται στην αρχή του νήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ έχω developer και όχι stable? β) Αν φορτώσω την ROM στην εσωτερική μνήμη του κινητού (και όχι σε SD ή όχι φόρτωση μέσω adb), υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• @geoanto555 Έχω κάποιες τελευταίες ερωτήσεις απλώς για να τελειώσω στο μυαλό μου με κάποιες λεπτομέρειες: 1) Αυτό με το wipe system είναι απαραίτητο? Στην 1η σελίδα του νήματος που περιγράφει την διαδικασία, στο αντίστοιχο βήμα λέει τα ακόλουθα (χωρίς να λέει για system): Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop 2) To Factory reset πρέπει να γίνει πριν το φλασάρισμα της νέας ROM ε? 3) Το reboot reco…

• Παιδιά θα το έκανα εξαρχής, δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι στον οδηγό δεν το ανέφερε.. οπότε δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Θεώρησα και από μόνος μου ότι από τη στιγμή που μπαίνει μια νέα ROM και κάνω και wipe cache και όλα.. ότι θα καθαρίσει και θα μπει κάτι εξαρχής. Όντως οι προηγούμενες κινεζιές εξαφανίστηκαν. Οπότε έχοντας φρέσκια ROM, που να το φανταστώ. Σήμερα θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν και όπου να ναι θα βγει λογικά η 6.18.28 Ευχαριστώ για τις συμβουλές

• Οκ. Σκέφτομαι όπως είμαι να περάσω την ίδια από πάνω να δω αν κάτι θα αλλαξει.

• Αν περάσω μία νέα Rom (dev πάνω από dev), επόμενη, προηγούμενη ή την ίδια...οι εγκατεστημένες εφαρμογές θα εξαφανιστούν?

• Κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ROM? Εσύ ποια έχεις? Πάντως ηχοι.πολυμεσων μία χαρά φουλ πάνε άρα δεν είναι θέμα ηχειου.. Πλην της έντασης στις ρυθμίσεις υπάρχει κατι άλλο αλλου?

• Παιδια από ένταση ήχου πως τα πάει το κινητό? Ακούγεται λες και το έχω στο 10%...κάποια ιδέα?

• Είμαι με την 6.8.18. Επίσης παρατηρώ ότι στα μηνύματα δεν έχω 160 χαρακτήρες.. αυτό αλλάζει από κάπου? Περιμένα να έχει λυθεί χωρίς να χρειαστεί να παρέμβω σε κάποια ρύθμιση.