Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Παράθεση από makisfz: “πρεπει να κλειδωσεις την εφαρμογη για να μην κλεινει Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Για να δούμε, άλλαξα τις ρυθμίσεις που δεν είχα αλλάξει ήδη από μόνος μου.

• Καλημέρα αγαπητοί. Έχω ένα προβληματάκι με το redmi note 4 με MIUI global stable 8.1.6.0. Έχω εγκατεστημένο VPN (VyprVPN) για τις φορές που συνδέομαι σε δίκτυα εκτός σπιτιού για λόγους ασφαλείας. Βάζω την εφαρμογή του, την τρέχω, συνδέεται, όλα μια χαρά. Το πρόβλημά μου είναι ότι αν αφήσω το κινητό idle για κάποια ώρα το σύστημα κλείνει την εφαρμογή και χάνω την σύνδεση. Σκέφτηκα ότι μπορεί να το κάνει για εξοικονόμηση μπαταρίας οπότε πήγα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και απενεργοποίησα κάθε είδ…

• Από που καταλαβαίνετε αν είναι στοκ ή όχι η ρομ του κινητού;

• Παράθεση από NasDriver: “΄Ναι ,αυτό ήταν το θέμα, να δούμε εάν ήταν από κάποια ρομ unofficial ή έτσι είναι γενικά ” Ναι απλά λέω δεν είναι και τίποτα που με σκάει ιδιαίτερα στο τηλέφωνο αυτό το θέμα πάντως. Απλά μου έκανε εντύπωση και είπα να ρωτήσω μήπως είναι τίποτα για το οποίο υπάρχει κάποια εύκολη ρύθμιση κάπου.

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο settings > about phone της συσκευής να δούμε την ρομ που έχεις ? ” Την έβαλα συνημμένη. Είναι η global 8.1.4.0, αυτή που είχε με τελευταίες ενημερώσεις. Το ίδιο ήταν και πριν τις ενημερώσεις οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

• Δουλεύει μια χαρά σε εμένα. Redmi Note 4 64αρι με Global 8.1.4.0 stable.

• Καλησπέρα στην κοινότητα και από εμένα. Πρώτο μου πόστ, be gentle. Πρόσφατα πρώτη φορά κάτοχος Xiaomi με το Redmi Note 4 64άρι, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω μόνο ένα παράπονο από την οθόνη που μου φαίνεται ότι είναι λίγο υπερευαίσθητη. Δηλαδή όταν παίζω 2048 για παράδειγμα σέρνω το δάκτυλο αριστερά και αυτό κάνει αριστερά-κάτω-αριστερά ακαριαία επειδή δεν το έκανα 100% οριζόντια. Στο Clash of Clans επίσης πολλές πολλές φορές όταν πάω να πατήσω με το δάκτυλο συνεχόμενα για να ρίξω πολλά τρο…