Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 578.
-
Readmi 5 plus
ΜήνυμαΕμένα μου τα δείχνει όλα κι έχω καθημερινά events. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Readmi 5 plus
ΜήνυμαΥπάρχουν τα nature sounds στο κιν; Μου έβγαλε μια ειδοποίηση να τα κατεβάσει στο ρολόι πάτησα ναι και δεν υπάρχουν πουθενά στο δικό μου.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Readmi 5 plus
ΜήνυμαΚαλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Όταν το έχω δίπλα μου δεν ακούω καμία ειδοποίηση. Όταν το έχω μακριά μου π.χ. στην άλλη άκρη του δωματίου το ακούω. Απ' ότι έχω καταλάβει κάπως έτσι πρέπει να λειτουργεί... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 10
ΜήνυμαΧρησιμοποιούσα τα gestures από το 9 οπότε δεν βλέπω καμιά τεράστια διαφορά. Τα εικονίδια όταν κλείνεις την εφαρμογή είναι αρκετά ωραία ζωντανεύει λίγο το μενού. Τους ήχους ομολογώ πως δεν τους βρίσκω.... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui 10
ΜήνυμαMiui 10 global stable μόλις ήρθε! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού γράφει ότι συνδέεται με τις smart συσκευές και δουλεύει με σκηνές (φαντάζομαι μέσω wifi θα γίνεται αν δεν έχει bluetooth) μου χρησιμεύει. Ούτως ή άλλως μέσω mi home θα γίνουν όλα. Λέω να την τσιμπήσω το έχω κάνει ολόκληρο θέμα για μια cam πια! . Με mi home 5 in 1 kit μια χαρά θα είναι!849dd4ad2504a6d570ecef10ad8b3c1d.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Ikariapower προς την ακριβή με κόβω δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά γύρω στα 32€ την βρίσκω (μπορούσα και φθηνότερα έχω την εντύπωση) αλλά και πάλι σε δίλημμα είμαι. Η μία είναι AI smart με άσπρη πλάτη κι η άλλη smart ip με μαύρο το πίσω μέρος του φακού. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά ψήνω μια xiaomi mijia 1080p την σταθερή. Ψάχνοντας η απόκλιση στις τιμές είναι μεγάλη. Η μία είναι FHD(?) η άλλη τα ίδια αλλά όχι FHD. Άλλη στην πλάτη πίσω από τον φακό που έχει τις τρύπες του ηχείου αν δεν κάνω λάθος ειναι άσπρη και όχι μαύρη. Έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά; Το FHD κάποιος μου είχε εξηγήσει τι είναι αλλά δεν το πολυκαταλαβα κι έχω μείνει με την απορία. Τι να προτιμήσω; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Από το Σάββατο έχω αρκετά θέματα με το sensor. Ξεκίνησε με scene no motion for 2 min δεν απενεργοποιεί smart plug ούτε gateway light. Σήμερα δεν βλέπω να ανοίγει κιόλας το φως με την πρίζα. Έσβησα το scene και ξαναεφτιαξα καινούργιο. Πάλι τα ίδια. Απ' ότι είδα σήμερα δεν ανοίγει κιόλας ενώ το έχω ρυθμίσει από τις 19:30 να ανάβει με κίνηση. Μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τι παίζει; Στα logs να ενημερώσω πως δεν ανιχνεύει κίνηση για να παραμένει αναμμένο. Έχω σκύλο αλλά είναι στον…
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΔεν έχω παρατηρήσει κάτι. Τι θέμα έχεις; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk