Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-175 από 175.
-
Δεν έχει Αγγλικούς χαρακτήρες στην μπάρα δεξιά αλλά μόνο Ελληνικούς προφανώς για αυτό δεν δουλεύει σε εμένα που έχω τις επαφές με Αγγλικούς.
-
Παράθεση από trust no one: “Στο Mi4i τουλάχιστον, στις επαφές, δε δουλεύει η πλαϊνή μπάρα. Όποιο γράμμα ελληνικό και να πατήσεις, πάει στο τέλος του καταλόγου. Κατά τα άλλα απ'όσο έχω δει, μια χαρά. Εκτός από το θεματάκι με το MiCloud στο πρώτο σετάρισμα που ανέφερε κι ένας άλλος φίλος, που λύνεται με το να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα και νομίζω υπήρχε και στο MIUI 6 EDIT: Άκυρο αυτό με τις επαφές. Επειδή έκανε συγχρονισμό από 2 λογαριασμούς gmail το έκανε. Τώρα που έκανε μόνο από 1, λειτουργού…
-
Τα "καλούδια" του MIUI...
ΜήνυμαΈνα tips που βρήκα τυχαία είναι όταν είμαστε στην οθόνη κλειδώματος και πατήσουμε για λίγα δευτερόλεπτα το home button ανάβει το φλας σαν "φακός" για λίγο , είναι πολύ χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλιώς πρέπει να γίνει ξεκλείδωμα και άνοιγμα κλασικά από το μενού ...
-
για να δούμε ποιος θα τα 1000σει
-
Σήμερα παρατηρισα ότι στα στατιστικά της μπαταρίας μου λέει ότι είναι ανοιχτό το gps το οποίο το χρησιμοποίησα για 56 λεπτά με το sports tracker και στην συνέχεια το απενεργοποιησα. Επίσης εμφανίζει ότι δουλεύει το sports tracker ενώ ειναι κλειστό. Τις προηγούμενες ημέρες με αυτή την rom δεν είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο. Έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και τώρα εμφανίζει κανονικά ότι δεν λειτουργεί το gps και η εφαρμογή. (την εφαρμογή με το gps τα άνοιξα αμέσως μετά από πλήρη φόρτιση, που έγινε …
-
ναι πρέπει να κάνεις sing in εάν έχεις λογαριασμό . Αλλιώς πρέπει να κάνεις νέο acount Mi Account - Sign up
-
παίρνεις πόντους και με την προσθήκη εικόνας προφίλ avatar
-
Μέχρι στιγμής όλα είναι μία χαρά, η μπαταρία έχει επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν. Ευχαριστούμε πολύ, καλές υπόλοιπες γιορτές!! Και οποίος δεν έχει ψηφίσει ακόμα, είναι σίγουρα η ώρα να το κάνει ...
-
κατεβαίνει Edit Έγινε εγκατάσταση... Θα ενημερώσω για μπαταρία κτλ (έχει φτιάξει το widget του καιρού)
-
την έριξα και εγώ με username roseman1986
-
Στο redmi 2 td έχω βάλει την rom από, δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μόνο μια μικρή διαφορά στην μπαταρία.
-
Παρόμοιο πρόβλημα έχω με τα sms , ωστόσο τις επαφές τις έχω με την μορφή 69χχχχχχχχ , κάποια sms τα αναγνωρίζει σαν +3069χχχχχχχχ , όταν ανοίγει το app των sms τα δείχνει όλα κανονικά με τα ονόματα των επαφών, αλλά εάν ανοίξω κάποια συνομιλία και πατήσω πίσω τότε μου εμφανίζει το +3069χχχχχχχχ και δεν βγάζει το όνομα της επαφής , στις κλήσεις δεν είχα κάποιο θέμα (δεν υπάρχουν διπλοεγγραφές όλες οι επαφές είναι περασμένες στο gmail με localization για Ελλάδα, ο συγχρονισμός με το MiCloud είναι κ…
-
Γεια σας , Έχω το REDMI 2 TD (4g 2Gb 16Gb 20140813) με την 5.11.26 rom και έχω πρόβλημα με το skype , ενεργοποιείτε μόνο η πίσω κάμερα , όταν πατάω του κουμπί για εναλλαγής της κάμερας με την μπροστινή δεν λειτουργεί , στον συνομιλητή φαίνεται σαν να κλείνω την κάμερα μου . Έχω κάνει επανεγκατάσταση του skype καθαρισμό cache αλλά και πάλι δεν λειτουργεί η μπροστινή κάμερα. Η μπροστά κάμερα λειτουργεί κανονικά με την εφαρμογή του κινητού "Κάμερα" , με το viber αλλά και με άλλες εφαρμογές όπως το …