Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Μπορεί να σας φανεί παλαβό, αλλά κατάφερα να πετύχω 6.5~ ώρες SOT (στο 8% της μπαταρίας). Έχω παγώσει ορισμένες εφαρμογές/services, χωρίς mobile data, με wifi ανοιχτό σχεδόν όλη την ώρα. Θα ξανακάνω το πείραμα και θα ποστάρω αποτελέσματα. Πάντως, μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, πέραν ενός κολλήματος, χάρη στο οποίο έπρεπε να αφαιρέσω την μπαταρία, αλλά, θεωρώ πως έχει να κάνει με τα παγωμένα apps και με ένα wakelock detector που έχω βάλει. Η ελεύθερη ram είναι σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την 6.…
-
Καλή τύχη.
-
Η διαχείριση της μπαταρίας είναι σαφώς καλύτερη στην παρούσα έκδοση. Ενδεικτικά, η μπαταρία στο 10% με χρήση 26 ώρες και 35 λεπτά: - SOT: 5 ώρες και 34 λεπτά - Awake: κατά προσέγγιση 6+ ώρες - WiFi: 13 ώρες και 19 λεπτά - Το flash ήταν αναμένο σίγουρα για 5+ λεπτά συνεχόμενα (το κινητό έγινε κανονικός φακός) - Χρήση κάμερας: έβγαλα περίπου 50 φωτό και βίντεο διάρκειας 5+ λεπτών - Κλήσεις: κοντά στο 15λεπτο Όσο για την σταθερότητα, rock solid. Well done!
-
Ας πάω λιγάκι εκτός θέματος και ας γίνω λιγάκι κακός: Το software development δεν είναι βάψιμο ενός τοίχου, ούτε βράσιμο αυγών, ούτε τηγάνισμα πατάτας. Αποτελεί επίπονη και κυρίως χρονοβόρα διαδικασία με πολλαπλά trial and error (και ειδικά στον τομέα όπου εμπλέκεται το hardware). Μην περιμένετε όλα σας τα προβλήματα να λυθούν ως διά μαγείας με μια αναβάθμιση και μέσα σε μια εβδομάδα. Δώστε λιγάκι χρόνο στο software που χρησιμοποιείτε, κάντε τις δοκιμές σας και δώστε το κατάλληλο feedback ώστε ν…
-
Έχεις δίκιο. Τώρα όμως, κατάλαβα.
-
Παράθεση από Giannisagal: “παλι καλα που εχουμε τους δημιουργους μας εδω να αρχισουμε σιγα-σιγα να την παλευουμε μονοι μας,οι κινεζοι δεν τρωγονται με τιποτα!!!!!!! ” Χμ... δεν καταλαβαίνω τους λόγους της απαξίωσης των Κινέζων (και των όποιων Κινέζων) στα 2 τελευταία σου posts. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω πρόοδο από το 0 χώρις source code και δημοσιευμένα updates.
-
Antutu score από τα xiaomi
hcross - - Ο καφενές μας
Μήνυμα6.1.21 dev 7yl7gi5.jpg
-
Προς κατόχους Redmi Note 2: Είδατε όντως βελτίωση/αλλαγή συμπεριφοράς μπαταρίας μετά το 2ο flashάρισμα πάνω στην ίδια έκδοση? Υ.Γ.: Συγγνώμη εκ των προτέρων για το flood.
-
Παράθεση από Agent_92: “τελικά φαίνεται να υπάρχει θέμα με τα δικά μου ρουτερ(έχω κι ένα xiaomi router για extender στο σπίτι). θα κάνω upgrade το firmware στου ΟΤΕ και θα αλλάξω το wep key σε wpa2 μπας και δω καμιά διαφορά. οι αλλαγές στα channel δεν βοήθησαν δυστυχώς. ” Και στα 2 ρούτερ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχεις τις εξής ρυθμίσεις ασφαλείας (όχι μόνο για λόγους ασφαλείας, αλλά και για συμβατότητα ασύρματου πρωτοκόλλου): WPA2 AES. Αν τυχόν έχεις ενεργοποιημένο το πλάτος καναλιού στα 40MHz, άλλαξε το…
-
Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη. Από προσωπική εμπειρία (software developer): 10 φορές να αργήσει να βγει, παρά να βγει στραβά... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Και εγώ είμαι μέσα (εκτός και αν η ανωτέρα βία πάλι κάνει την δουλειά της).
-
Παράθεση από DaFFyNaSH: “Αν και νεότερος από τους περισσότερους εδώ, τα έζησα όλα αυτά και πραγματικά ήταν κάτι μαγευτικό. Εγώ είχα την ατυχία να ακούω αυτόν τον ήχο της pstn 56k μέχρι να φύγω για φοιτητής το 2006 ή το 07 δεν θυμάμαι ακριβώς. Καθώς το χωριό που ζω και μεγάλωσα είναι μικρό, το τηλεφωνικό κέντρο βρίσκεται στο χωριό μου μεν, αλλά τροφοδοτεί με τηλεφωνικές γραμμές άλλα 2 χωριά με κατοίκους όχι πάνω απο 400, και 2 συνοικισμούς των 50-100 κατοίκων, δηλαδή μιλάμε για ένα σύνολο το πολύ…
-
"Τα τέλη τερματισμού φωνητικών κλήσεων είναι οι τιμές χονδρικής που εφαρμόζονται από την εταιρεία πελάτη ο οποίος λαμβάνει τηλεφωνική κλήση στην εταιρεία του δικτύου του καλούντος. Οι τιμές αυτές, που περιλαμβάνονται στον τηλεφωνικό λογαριασμό καθενός, και προφανώς πληρώνονται από τον καταναλωτή, καθορίζονται με την παρέμβαση των εθνικών ρυθμιστικών αρχών για τις τηλεπικοινωνίες." Πηγή: europa.eu/rapid/press-release_IP-08-1016_el.doc
-
Στην προκειμένη περίπτωση ενισχύεται μόνο το σήμα που εκπέμπει το ρούτερ (για την ακρίβεια το κατευθύνει και έτσι ενισχύεται ο λεγόμενος λοβός) αλλά η πλευρά του αποδέκτη (κινητό/pc/laptop κλπ) παραμένει με σταθερή ισχύ εκπομπής, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως εκπέμπει δυνατότερα το ρουτέρ (συνεπώς μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης) αλλά το ρούτερ να μην βλέπει το κινητό/pc/laptop, με αποτέλεσμα να υπάρχουν timeouts. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Το πρόβλημα παραμένει, αλλά δεν παρουσιάζεται στο 2ο slot. Έκανα reboot/shutdown/αλλαγή δικτύου/κλπ χωρίς να ξανακάνω τα wipes τα οποία έγιναν μετά την αναβάθμιση.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1985: “ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2 edit ακυρο το bug ολα καλα” Το επιβεβαιώνω. Δεν το πρόσεξα στην αρχή. Έκανα reboot μπας και στρώσει, μάταια. Με λίγα λόγια: φαίνεται πως δεν έχει σήμα αλλά η τηλεφωνία λειτουργεί κανονικά.
-
Η αναβάθμιση από 5.12.31 έγινε χωρίς προβλήματα, με όλα τα απαραίτητα wipes φυσικά. Θα αναφέρω κάποια πράματα που παρατήρησα: 1. Δεν κρατήθηκε το theme που είχα πριν το update. Συγκεκριμένα είχα το High Life με αλλαγμένα τα home/lock screens. Μετά το update, προεπιλεγμένο theme έγινε το Default αλλά κρατήθηκε η home screen που είχα βάλει πριν το update. Αυτά προς το παρόν, τώρα έμειναν οι εντυπώσεις απόδοσης μπαταρίας. Ευχαριστώ πολύ την κοινότητα και ειδικά την ομάδα ανάπτυξης. Edit: Με μια πρώ…
-
Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά το ότι τους πήρε κοντά μια 10ετία να φτιάξουν έναν browser που να δουλεύει, βλέπε IE11 και έπειτα.