Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.
-
flickering σε xiaomi mi4c
zefs - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕπικοινώνησε μαζί τους και εξήγησε τους το πρόβλημα. Αν μπορείς στείλε τους και ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς κάνει το κινητό, και πες τους αν γίνεται να σου δεσμεύσουν το ποσό (π.χ στο Paypal) για να σου στείλουν καινούριο όσο θα πηγαίνει το ελαττωματικό πίσω. Δεν ξέρω αν θα το δεχτούν απλά είπα να το προτείνω σαν ιδέα.
-
Xposed MIUI Mi3
zefs - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπ'ότι διάβασα η V75 (δεν ξέρω ποια από αυτές στο λινκ είναι κατάλληλη για το Mi-3) παίζει κανονικά και στις τελευταίες miui roms. Απλά θέλει μεγάλη προσοχή γιατί παίζουν bootloops, εγώ το έβγαλα τελικά.
-
Παράθεση από gnffilos: “καλησπερα, παρελαβα σημερα το redmi note 2 και φοραει ΜΙUI 66.77.33.00 stable. Για να βαλω την ελληνικη ρομ πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο με το recovery? και αν ναι να βαλω την τελευταια xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.10.22 ? ευχαριστω” Ναι σε όλα. Κάνε και Wipe user data αφού έρχεσαι από Stable rom.
-
Recovery problem
zefs - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜπορείς να τους στείλεις ένα email που να εξηγεί την κατάσταση και να ζητήσεις είτε καινούριο καλώδιο ή μερική επιστροφή χρημάτων. Ή έστω ας σου στείλουν ένα screen protector δώρο.
-
Το Sync (συγχρονισμός) το έχεις ενεργοποιημένο; πρέπει να είναι On για κάθε εφαρμογή που θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.
-
Παράθεση από tarnanas: “Γιατί ενώ είμαι στο ίντερνετ δεν έρχεται καμιά ειδοποίηση? και μόλις το ξεκλειδώσω έρχονται όλα έχω βάλει από τα δικαιώματα και αυτόματη έναρξη και δικαιώματα αναδυόμενα παράθυρα” Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο προφίλ μπαταρίας από την εφαρμογή που απενεργοποιεί το wifi όταν κλείνει η οθόνη;
-
Mi 4?
zefs - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑυτό που πας να βάλεις δεν είναι rom αλλά recovery. Εδώ είναι ο σωστός οδηγός αλλαγής rom: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
xiaomi mi3 miui 7 GTV 5.10.15 BETA
zefs - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈκανες factory reset όταν το πείρες; αν θες ξαναπέρασε την ίδια rom από τα downloads και κάνε και wipe user data να μπει καθαρά η rom. Εκτός και αν αυτά είναι γνωστά bugs πράγμα που θα σου απαντήσουν οι κάτοχοι του MI-3.
-
Παράθεση από ikomninos: “Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!! Πέρασε τη παρακάτω ελληνική rom (6.3.0) σε καινούριο κινητό Redmi 2 Pro (απο everbuying), αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά εάν είναι root. Το efs backup μου λέει οτι δεν είναι rooted. Επίσης είναι λογικό να έχει κρατήσει ότι εφαρμογές είχα βάλει δοκιμαστικά; Υπέθεσα οτι θα τα έκανε όλα wipe. Ευχαριστώ” Για να σβηστούν τα πάντα έπρεπε να την περάσεις με τον οδηγό από recovery και να κάνεις Wipe user data. Η συγκεκριμένη είναι rooted αν δεν…
-
Mi 4?
zefs - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΌχι αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Δεν έχεις το libra. Δώσε μας το ακριβές link (του προϊόντος) από το site που το αγόρασες να μην γίνει λάθος.
-
Mi 4?
zefs - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝαι, το MI4 σκέτο έχεις άρα κατεβάζεις την cancro.
-
Mi 4?
zefs - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από charis232: “Παράθεση από zefs: “Αν έχεις το MI-4 τότε κατεβάζεις από εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/ και ακολουθείς τον οδηγό Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) με full wipe (θα χαθούν όλα από το τηλέφωνο). Το MI-4C είναι άλλο μοντέλο της Xiaomi πιο καινούριο.” Το CU που υπαρχει στην version τι σημαινει, δεν ειναι δηλαδη σκετο MI 4LTE -C αλλα MI 4LTE-CU Ποια ROM κατεβαζω για αυτο το μοντελο?.” Μάλλον China Unicom …
-
Mi 4?
zefs - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑν έχεις το MI-4 τότε κατεβάζεις από εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/ και ακολουθείς τον οδηγό Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) με full wipe (θα χαθούν όλα από το τηλέφωνο). Το MI-4C είναι άλλο μοντέλο της Xiaomi πιο καινούριο.
-
Νέος φορτιστής για το ρυζάκι
ΜήνυμαΓια να λειτουργήσει το QuickCharge ο φορτιστής πρέπει να είναι 2Α αν δεν κάνω λάθος. Charge test: Battle of the fast chargers - GSMArena.com Quick Charge 1.0 was introduced in 2012 and it made use of a 5V/2A charger, which could charge a phone up to 40% faster than conventional 5V, 1A chargers. That boost accounts for a 10W max charging power.
-
Να χαμε να λεγαμε
zefs - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚάτι σε ζώδια μου θυμίζουν.
-
Παράθεση από pavkarip: “Περασα την τελευταια developer σε redmi 2. Κατι κινεζικες εφαρμογες εχουν παραμεινει μπορω να τις βγαλω ή μπορει να δημιουργησουν προβλημα?” Αν είχες κάνει wipe user data (όπως έπρεπε) δεν θα είχαν μείνει. Αυτό συνέβη επειδή πήγες από την μία rom στην άλλη που είναι διαφορετικές χωρίς wipe user data.