Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΓεια σας παιδια Προσπαθω να βαλω xtrv σε ενα redmi note 3 Hennessy Ξεκλειδωσα Adb ok διαβασε την συσκευη απλα εγγραφε unauthorized Οκ reboot fastboot Ok to adb fastboot Ok το recovery. Img Γραφτηκε κατεβασμενο twrp mic henesy απο εδω και ξεζιπαρισμενο μεσα στο adb Παταω power +volume up Και δεν εχω trwp Βγηκε ενα mi assistant 3.0 με επιλογες wipe data........ Τι πηγε λαθος Την βοήθεια σας παρακαλώ Ευχαριστώ δεν θα το προσεξα λοιπον Θα το ξανακανω Στο δικο μου mi max οταν πηγα στο twrp ηταν κλειδ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΓεια σας παιδια Προσπαθω να βαλω xtrv σε ενα redmi note 3 Hennessy Ξεκλειδωσα Adb ok διαβασε την συσκευη απλα εγγραφε unauthorized Οκ reboot fastboot Ok to adb fastboot Ok το recovery. Img Γραφτηκε κατεβασμενο twrp mic henesy απο εδω και ξεζιπαρισμενο μεσα στο adb Παταω power +volume up Και δεν εχω trwp Βγηκε ενα mi assistant 3.0 με επιλογες wipe data........ Τι πηγε λαθος Την βοήθεια σας παρακαλώ
-
@geonato δεν θελω να ξεκλειδωσω θελω μεσω του updater να αναβαθμισω γινετε?
-
αν περιμενω την global stable 8.1.3.0 θα μπορεσω να αναβαθμισω ?
-
Με fastboot rom σβηστουν ολα αρχεια στο τηλεφωνο Σωστα ? αν περιμενω την global stable 8.1.3.0 θα μπορεσω να αναβαθμισω ?