Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 393.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΜε το δικό μου όλα καλά όταν πέρασα ξανά πρώτα τα res v2 και μετά το firmware v2. Δεν ξανά έκανε μόνο του το mifit ενημέρωση πηγών. Ευχαριστούμε @dnomikos
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμα@drivth Το ίδιο πάθαινα και εγώ και με μια δυο προσπάθειες πέρασε και τα res. Το mifit σου πέρασε και εσένα τα προηγούμενα res (όπως και εμένα) . Βάλε την μορφή της ώρας στο κινητό σε ΑΜ/ΠΜ αντί για 24ωρο και θα δεις ότι θα σου δείχνει AM/PM ενώ με τα νέα res λειτουργεί στα ελληνικά και αυτό όταν περάσεις από Notify τα res v2. Μόλις περάσεις τα res v2 και πριν ανοίξεις το mifit θα πρέπει να δεις στην οθόνη του band το ΠΜ δίπλα στην ώρα (αν έχεις αλλάξει την μορφή της ώρας από τις ρυθμίσεις του κ…
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΣύμφωνα με τις οδηγίες του @lallasgr στο πρώτο Post αναφέρει τα παρακάτω (άρα κάνει κανονικά αναβάθμιση και στις πηγές). Το θέμα μου εμένα είναι ότι ενώ περνάω χειροκίνητα τα res μετά το Mifit τα ξαναπερνάει μόνο του... Παράθεση από lallasgr: “Για όσους έχουν αρκετά παλιό firmware (1.3.0.8 και πίσω) το Mi Fit θα περάσει και το νέο firmware και τα νέα resources οπότε θα παίξουν απευθείας όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσοι όμως έχουν περασμένο ήδη το 1.5.0.2 Ελληνικό firmware θα πρέπει να περάσουν κα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΤο China έχω και εγώ. ναι όντως δεν θα έπρεπε να το κάνει γιαυτό και προβληματίστηκα και εγώ ... περίεργο... ξανά περνάω μία το firmware v2 και resources v2 και ξαναδοκιμάζω και ενημερώνω... edit: Πάλι τα ίδια. Τα περνάει κανονικά από notify & fitness και μόλις συνδεθώ στο mifit κάνει ενημέρωση πηγών.
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά περνάω το firmware v2 και μετά τα resources v2 με το notify & fitness εμφανίζει τις νέες αλλαγές στο band (κάθετο στην ώρα, ΠΜ) αλλά μόλις ανοίξω το Mifit το δικό μας από εδώ κάνει ενημέρωση πηγών και γυρίζει στα παλιά...
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΕυχαριστούμε παιδιά!!! Περάστηκε και λειτουργούν όλα τέλεια!!! Άψογοι για άλλη μία φορά!!!
-
-
-
-
-
Περνάω και ενημερώνω... edit: @UserXP εντάξει όσα ευχαριστώ να σου πούμε είναι λίγα για τον κόπο σου και τις γνώσεις που προσφέρεις έτσι απλόχερα!! το patch δούλεψε τέλεια!! προστίθεται και αυτό στη συλλογή με τα αγαπημένα!!! το δεύτερο που αφορά τον launcher δεν ξέρω διότι χρησιμοποιώ Nova. edit2: τώρα που το ξανά βλέπω (σου βάζω κ screenshot να το δεις) βγαζει τις γραμμές σήματος τους δύο παροχους κ τις γραμμές σήματος της δεύτερης sim. Αν θυμάμαι στην 9αρα έβγαζε γραμμες κ όνομα παροχου ξανά …
-
-
@UserXP Όποτε το ανεβάσεις το δοκιμάζω και ενημερώνω! Άψογος όπως πάντα...
-
@UserXP δοκίμασα την εμφάνιση παροχου στην γραμμή καταστάσης. Με μια sim λειτουργεί πολύ καλά. Όταν όμως έχω και τις δύο sim εμφανίζει και τους δύο παροχους και στις δύο sim. σου βάζω screenshot να δεις τι εννοώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57545/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57546/
-
Ευχαριστούμε @UserXP περάστηκαν και άψογα για άλλη μία φορά! Το tip σου για το lag της rom εξαιρετικό!!!
-
Περάστηκε σε whyred. Πάρα πολύ lag και με επαννεκινήσεις δεν έστρωνε με τπτ. Ένα βήμα πριν γυρίσω στην 8.8.30 που "πετούσε" είδα τι προτείνει ο @UserXP και πλέον πάει σφαίρα!!! Ευχαριστούμε παιδιά! Παράθεση από UserXP: “Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πάρα πολύ lag) με τις δύο τελευταίες XTRV (8.9.6 και 8.9.13). Στην τελευταία 8.9.13, έλεγξα το logcat και έιδα ότι το dex2opt [dex2oat] δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο /data/dalvik-cache και data/dalvik-cache/arm64 (ήταν κενοί!). Με έναν root File mana…
-
-