Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 288.
-
οπότε απ' ότι κατάλαβα το OTA Updater δεν θα το κοιτάξω πάλι. Πήγα τώρα εκεί που λέει ''σχετικά με το τηλέφωνο'' και ενεργοποίησα και κάτι που έλεγε για ''έξυπνη αναβάθμιση'' αν θυμάμαι καλά...
-
πρέπει κάθε φορά να τσεκάρω αν έχει βγει κάτι καινούργιο σε stable για το note 4g ή θα ειδοποιηθώ από το OTA updater ?
-
Πρόβλημα με εικονίδια
kostas - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαποιά πρέπει να πάρω εγώ για το note? και πως θα το εγκαταστήσω ?
-
Πρόβλημα με εικονίδια
kostas - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυματι διαφορά έχουν τα παρακάτω αρχεία icons? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ject-v2-3X-HDPI-MDPI-mtz/ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Project-v2-3X-XHDPI-mtz/
-
Πρόβλημα με εικονίδια
kostas - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαγια να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω πως κάνουμε εγκατάσταση το παρακάτω πακετάκι εικονιδίων που κατέβασα στο note xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ons-Project-by-Tung-Penz/ πατάω το κουμπάκι θέματα στο τηλέφωνο και παθαίνω κάτι με τα κινέζικα... ** αυτό με τα κινέζικά δεν μπορεί ν' αλλάξει ;
-
Paypal?
Μήνυμαμάλλον θα μιλάς για το Xiaomiforsale.com έχεις δίκιο.... Το είδα και εγώ.
-
Μήνυμαγια να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα ;
-
FM RDS MI3
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαέχουν RDS τα xiaomi ;
-
ναι το βρήκα, υπάρχει μενού για Προνόμια Root (ανοίγοντάς το δεν υπάρχει κάτι, γιατί μάλλον δεν έχω τέτοιες εφαρμογές) Ευχαριστώ για την βοήθεια....!
-
λοιπόν το έκανα, πως θα καταλάβω ότι το fix πέρασε; δεν βρίσκω κάπου την εφαρμογή διαχείρισης που αναφέρει κάποιος φίλος σε προηγούμενο post
-
δηλαδή το μετονομάζω σε update και και κάνω ότι και προχτές που έβαλα την stable ;
-
το παραπάνω fix πρέπει να το περάσω ακόμα και αν δεν χρησιμοποιώ Rooted εφαρμογές ; ή διορθώνει και κάτι άλλο;
-
έχεις δίκιο, δεν την βρίσκω... αυτό το fix πως το περνάμε ;
-
καλημέρα, αυτό το fix πρέπει να το περάσουμε όλοι ? ρωτάω γιατί έκανα ένα test πριν από λίγο με το cpu-z και εκεί που λέει root access μου λέει yes. Screenshot_2015-04-11-10-05-46.png
-
καλημέρα, κατέβασα και εγώ την 5.2.10 και φλάσαρα με το Updater στο Red 1S της γυναίκας... όλα καλά...!!!