Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 288.
-
καλησπέρα, έχω καιρό να μπω και να ενημεροθώ για τα updates την τελευταία φορά είχα περάσει την παρακάτω: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V7.0.5.0 η παρακάτω: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.12.10.zip που βλέπω στην πρώτη σελίδα είναι καινούργια; ωχχχ, sorry. Τώρα είδα ότι είναι Developer.......
-
όπως είπα σε προηγούμενο post πέρασα και εγώ την τελευταία stable στο note 4g. Πριν από λίγο πρόσεξα τα παρακάτω κινέζικα, αυτά υπήρχαν και πριν;
-
την πέρασα πριν από λίγο στο note 4g. Όλα δείχνουν μια χαρά προς το παρών... Ευχαριστώ πολύ..
-
Εφαρμογή WhatsUp
kostas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα, χτες το βράδυ τους έστειλα πάλι email ρωτώντας τους να μου πουν το λόγο μπλοκαρίσματος του αριθμού μου και μου απάντησαν με το παρακάτω: (WhatsApp Support) 7 Οκτ, 14:28 Hi, Thanks for your message. We apologize for any confusion and inconvenience this may have caused. Our system flagged your account activity as a violation of our Terms of Service and subsequently banned your number. After review, we found that this was incorrect and have reactivated your number for further use. Best -P…
-
Εφαρμογή WhatsUp
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδώσε τα φώτα σου....!
-
Εφαρμογή WhatsUp
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυματο έχω κάνει 2 φορές και πάλι το ίδιο.... την πρώτη φορά μου έστειλε τον κωδικό ενεργοποίησης και πριν προλάβω να τον περάσω πήρα το μήνυμα του αποκλεισμού.... ok, δεν είναι τίποτα το φοβερό...... κάνω την δουλεία μου και με άλλες εφαρμογές, απλά μου έκανε εντύπωση και το έγραψα εδώ μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.
-
Εφαρμογή WhatsUp
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαέχω την 6.1.0 stable στο Redmi_Note_4G. Μου κάνει και εμένα εντύπωση γιατί παλιότερα την είχα και την έβγαλα. Μετά από 2 μήνες περίπου που είπα να την ξαναβάλω μου τα έκανε αυτά. αντιγράφω την απάντηση που μου έδωσαν: Hi, Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. It appears that your device is rooted. We are sorry, but we don’t support rooted devices. We understand the reasons behind rooting a device, but please be aware that any new configuration that is a result of rooting may conflict with WhatsApp. If…
-
Εφαρμογή WhatsUp
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαίσως να μην το διατύπωσα καλά, μιλάω για την παρακάτω εφαρμογή play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl=el
-
Εφαρμογή WhatsUp
kostas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚατέβασα την παραπάνω εφαρμογή από το googleplay και αφού δηλωσα το τηλέφωνό μου πήρα την απάντηση ότι λόγω του ότι ή συσκευή μου είναι rooted δεν μπορώ να την χρησιμοποιείσω και ότι ο αριθμός αυτός δεν μπορεί χρησιμοποιειθει. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
kostas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια σου πολλά Admin..!!!