Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 221.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο αποτελεσμα.unlocked...true
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαδεν αναγνωριζει την εντολη λεει.μπορεις να μου την γραψεις ακριβως να την κανω αντιγραφει?
-
Μήνυματο κατεβασα και το περασα
-
Μήνυμαθα προσπαθησω και ο θεος βοηθος. λεει οτι αυτο το αρχειο δεν υπαρχει.minimal_adb_fastboot_v1.3.1
-
Μήνυμαεχω αυτην με τα ελληνικα και το playstore πιστευεις οτι μπορει να ειναι ξεκλείδωτο?
-
Μήνυμαδεν τσεκαρα απλα πιστευω οτι για να ειναι πειραγμένη η ρομ μου αρα θα είναι κλειδωμένο
-
Μήνυμακαλημερα.ειμαι στην φαση που σκεφτομαι και εγω να αλλαξω ρομ δεν εχω κανει αιτηση ξεκλειδωματος.για να κανω αιτηση παταω unlock στην μπλε οθονη?εχω διαβασει τους οδηγους αλλα για καποιους απο εμας μας φαινοντε κινεζικα ολα.
-
άκουσα θα βγάλουν smartwatch.μαλλον θα το περιμενω.θελω να διαβαζω τις ειδοποίησης χωρίς να ανοίγω το τηλ μου.
-
ευχαριστω
-
ξερει κανεις αν μπορεις να διαβασεις τα μυνηματα απο το mi band 2?