Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΕτσι είναι. Πάντως το άφησα όλο το βράδυ με τη μπαταρία εκτός και είχα τα ίδια αποτελέσματα. Δοκίμασα μέχρι και dev rom. Μάλλον θα το αφήσω στην άκρη μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω. Πάντως ωφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΜήν το ψάχνεις. Ηταν μια κινέζικη rom. Δεν το πρόσεξα όταν την εγκατέστησα αλλα τη ζημιά την έκανε. Τώρα για το ποια έκδοση ήταν δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη διέγραψα αμέσως απο τα νεύρα μου.
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΤο έπαθε μετά από φλασάρισμα λάθους rom
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαOk θα δοκιμάσω να ξεφορτίσω τη μπαταρία. Ευχαριστώ
-
Mi 8 lite dead
Μήνυμαπιστεύω ότι έχω το ίδιο θεμα με το τύπο εδώ What to do when you're stuck in EDL-Mode (bl… | Xiaomi Mi Max 3 μόνο που αυτός εγκαθιστά μιά rom που την αναφέρει ως anti-rollback activated.
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΕχω ένα πρόβλημα τη τη διαδικασία. Ακολούθησα τα βήματα σχολαστικά αλλά στο testpoint δεν κάνει τη συσκευή reload στο device manager. Κανονικά έτσι δεν πρέπει; Μόλις συνδέω τη συσκευή την εμφανίζει ως qualcomm HS-usb QDloader 9008 (comx) και οταν κάνω το βραχυκύκλωμα δεν γίνετε κάτι σαν επανασύνδεση, μένει ώς έχει. Προχώρησα με την υπόλοιπη διαδικασία αλλα μια απο τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να 3χει κολλήσει το edl mode;
-
Mi 8 lite dead
Μήνυμαμε το imei μου βγαζει αυτό Mi 8 Lite 4GB RAM 64GB ROM Midnight Black Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για τα βήματα. Κάποιες διευκρινήσεις μόνο. Το βραχυκύκλωμα πρέπει να γίνει με τσιμπιδάκι και πόση ώρα θα διαρκέσει; Στο device manager είμαι ήδη σε 9008 με το βραχυκύκλωμα θα γίνει reset;
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΜένω στη Βέροια. Το φλασάρισμα με το testpoint πως γίνεται; Υπάρχει κάποιος οδηγός;
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Το testpoint δεν χρεειάζεται για να θέσουμε τη συσκευή σε edl mode; η δική μου είναι ήδη αφού εμφανίζεται σαν 9008 και μπορώ να τη φλασάρω με το miflash. Εκτός και άν κάνω λάθος
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μετά απο ανεπιτυχές φλασάρισμα του mi 8 lite η συσκευή δεν ανοίγει. Ούτε φως led υπάρχει και εμφανίζεται στο pc ως 9008. Η μπαταρία είναι φορτισμένη και η μητρική μετριμένη με πολύμετρο δεν δείχνει πρόβλημα. Ακολούθησα τον οδηγό του topic εδώ αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω. Να συμπληρώσω ότι δεν εμφανίζεται σε adb fastboot. Κάποια βοήθεια;
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΤο άφησα στη φορτιση για 2:30 ώρες περίπου. Το usb doctor αναφέρει ότι φόρτισε 2.500 mah. περίπου δηλαδή περισσότερο απο 60% αλλα ακόμα δεν ανοίγει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Αν είχε πρόβλημα μπαταρίας δεν θα φόρτιζε, σωστά; Αν ήταν νεκρή η lcd θα άκουγα τουλάχιστον ήχους δεν θα το εμφάνιζε ως 9008 αφου θα ήταν λειτουργικό εκτος της οθόνης. Οπότε είναι κάποιο brick ή θέμα στο bootloader. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός άν τα patched firehose δεν κάνουν τη δουλειά τους στο συγκεκριμένο…
-
Mi 8 lite dead
Μήνυμαamavroudis σε ευχαριστώ για το link θα το διαβάσω προσεκτικά.το flash ολοκληρώθηκε. Ακολούθησα τη διαδικασία με το miflash του 2017. Ακόμη είναι νεκρό αλλά τουλάχιστον τώρα δείχνει να φορτίζει έστω και σε slow charge. Τουλάχιστον εδώ και 3 λεπτά φορτίζει στα 0.76α σταθερα ενω παλαιότερα δεν φόρτιζε καθόλου. Ισως να είναι πεσμένη και η μπαταρία. Θα το αφήσω στη φόρτιση για μερικές ώρες μήπως και βοηθήσει
-
Mi 8 lite dead
Μήνυμαamavroudis σε ευχαριστώ για το link θα το διαβάσω προσεκτικά.
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΜε το πειραγμένο firehose η εγκατάσταση τελειώνει κανονικά αλλα το τηλέφωνο δεν μπουτάρει και δεν φορτίζει εκτος απο λίγα δευτερόλεπτα που παίρνει ρεύμα 0.46a αφού πρώτα πατήσω το power. Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. Μήπως το φλασάρισμα παίπει να το κάνει κάποιος με εξουσιοδότηση στους servers της χιαόμι μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης από τον υπολογιστή μου; Κάπου το διάβασα και αυτό
-
Mi 8 lite dead
Μήνυματο miflash μου γράφει you are not authorized to download. Μάλλον επειδή δεν έχω εξουσιοδοτημένους κωδικούς. Θα δοκιμάσω και με το πειραγμένο firehose τώρα
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΗ μπαταρία είναι συνδεδεμενη. Το flashing να το κάνω με τη μπαταρία συνδεδεμένη ή όχι;
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΤα δοκίμασα όλα αλλά έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση από NasDriver: “Κάθε φορά που αποτυγχάνει το miflash πρέπει να κάνεις αποσύνδεση το κινητό και εκ νέου σύνδεση σε 9008. Επίσης καλό θα είναι αν σβήνεις τα αρχεία log μέσα από τον φάκελο του miflash... Τέλος, το κομμάτι της διαδρομής που έχεις αλλοιώσει, καλό θα είναι να μην περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες ή κενά ανάμεσα στα ονόματα... ” Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τα έκανα όλα και τώρα είμαι ένα βήμα πιο μετά που μου ζητάει να κάνω login μ…
-
Mi 8 lite dead
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66206/ Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader καθώς το τελευταίο διάστημα "έπαιζα" με τις ρυθμίσεις. Αν χρειστεί τίποτε ακόμη πείτε μου μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη. Ευχαριστώ
-
Mi 8 lite dead
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια αναβάθμισης η συσκεύη δείχνει νεκρή. Δεν μπαίνει σε fastboot δεν ανοίγει και δεν φορτίζει. Εχω ανοίξει τη πλάτη και μέτρησα με πολύμετρο και η μπαταρία είναι καλή. Βρίσκεται σε edl mode και ο υπολογιστής την αναγνωρίζει ως 9008 μπλα μπλα. Φλάσαρα με modded filehose 660 αλλα και πάλι νεκρό. Δοκίμασα διαφορετικές rom από version 9 εως την τελευταία. Καμια ιδέα;