Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαοπως πρέπει τωρα δεν θυμάμαι ακριβώς να σιυ οω ειμαι στο δρόμο..android iterface καπως ετσι αν μου πεις το σωστο θα το θυμηθω..και ευχαριστώ πολυ για τις γρήγορες απαντησεις σιυ..εχω φρικαρει παντως που δεν μπιρω να ξεκλειδωσω πρωτη φορα εχω ξεκλειδώσει ισα με 50 xiaomi μεχρι τωρα
-
Μήνυμαειχα βαλει με mi flash china dev για ξεκλειδωμα κι αφου δεν εβλεπα φως εκανα το update στην 6.11.3 μεσω του update της συσκευής οπου και παλι δεν μπορω να ξεκλειδωσω να πω πως και οι drivers ειναι οκ οαταν το βαζω σε fastboot στο pc
-
Μήνυμαρε παιδιά τα νεύρα μου...προσπαθω 2 μερες τωρα να ξεκλειδωσω ενα redmi 3s και εχω συνεχεια το κλασσικό 50% account different κτλ.. να πω πως εχω καμια 10αρια λογαριασμους mi και ξεκλειδωνω 5-6 κινητα καθε μηνα για φίλους. πρωτη φορα μου συμβαίνει αυτο.. εχω δοκιμασει τα πάντα..ολους τους οδηγους εχω κανει συνδεση στο mi find εντπιζω συσκευη εχω αφαιρεσει αλλες ολα κομπλε καθε φορα με καθε λογαριασμο εχω δοκιμασει αλλη usb αλλο pc αλλο mi account μια βοήθεια ρε παιδιά ολες οι ιδεες καλοδεχουμενες
-
Σε ευχαριστώ πολύ !!!
-
Γιώργο καλημερα ευχαριστω για την απαντηση ναι με fastboot οπως λεει ο οδηγος "flash την ελληνικη Rom για πρωτη φορα στο redmi 3"..δηλαδη σε οσα redmi 3 εδωσα σε φιλους δεν εχουνε πια twrp? και πως μπορω τωρα να περασω το twrp ενω ηδη εχει την ελληινκ stable? και γιατι στο δικο μου rn3pro υπαρχει καννονικα το twrp? sorry φιλε που σε ζαλιζω αλλα ξερω οτι εισαι προφεσορας στα xiaomi!!!
-
Μια βοήθεια ρε παιδιά..σε redmi 3 pro ακολουθώντας τους οδηγους πέρασα την oficial dev-ξεκλειδωσα και περασα κατευθειαν παλι με τον οδηγο μεσω adb-twrp την stable gkalen 8.0.2..χθες πηγα να περασω την stable gkalen 8.0.3 και το twrp δεν υπήρχε πουθενα..ειτε με πληκτρα ειτε μεσω εφαρμογής αναβάθμισης με εβγαζε στο mi recovery... πιυ πηγε το twrp? δεν ειναι μονιμο?
-
rn3 pro με gkalen stable... φιλε gkalen εισαι θεός!!!
-
ρε παιδια τα links για τις rom απο το androidfilehost σερνονται τις τελευταιες μερες η ειναι ιδεα μου? δυο μερες τωρα κατεβαζω με 100kb/s ενω πριν κατεβαζα παντα με 4mb/s...η συνδεση μου ειναι μια χαρα τσεκαρισμενο
-
φιλε gkalen στο mi4c 2/16 το build.fix το περναμε μετα απο το ζιπ της rom?
-
περαστηκε και στης κορης το redmi 2 ολα κομπλε φιλε gkalen εισαι θεος απλα
-
Παράθεση από demakhs: “Τι στο καλό... Αν βάλεις μαζί αρσενικό με θηλυκό xiaomi.....ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ κιόλας?? ” χ4 κιολας...κι ολα θα γινουν χιαομακια χαχα
-
καλησπερα φοραω τις rom του θεού gkalen στο δικό μου rn3 pro και στο mi4 της γυναίκας μου κι όλα λειτουργούν τέλεια!!! Ήθελα να ρωτήσω αν θα βγει και για το redmi 2 με το 1gb ram (της κόρης) χαχα οικογένεια της xiaomi και του gkalen!!! Κι έχω κι ακόμα 3 από πίσω χαχα
-
την περασα κι εγω στο mi4 2/16 της γυναίκας μου μεσω της εφαρμογής update ολα φαίνεται να δουλεύουν αψογα..πριν της εθχα την 7.5.3 stable
-
παιδια καλησπερα..σκεφτομαι να το παρω το max μια ερωτηση μονο..εχω το redmi note 3 με την ελληνικη rom και το μονο που με εχει που δεν μου αρεσει ειναι η φωτεινοτητα της οθονης κατω απο τον ηλιο(πριν ειχα το lenovo k910 και ητανε πολυ καλυτερο σε αυτο το θεμα). το max τι λεει πο φωτεινοτητα κατω απο ηλιο? ευχαριστω. αα και η μπαταρια ακομα καλυετρη απο το rn3? τωρα εχω περιπου 5-6 ωρες sot με πολλη χρηση 3g και wifi
-
Μήνυμανα ρωτησω λιγο ρε παιδια και συγνωμη αν εχει απαντηθει.με τον ιδιο mi account μπορουμε να ξεκλειδωσουμε αλλες συσκευες? εχω ηδη ξεκλειδωσει το δικο μου rn3 και περασα την ελληνικη stable