Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-533 από 533.

• Τώρα που βάζω πράγματα μέσα στην καρτα sd τα βάζει με αργούς ρυθμούς. Πολύ αργά βασικά. Έχει κανένας το ίδιο θέμα; Redmi 1s

• xiaomishop

martzicadespell - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γρήγορη μεταφορά σου εύχομαι!

• xiaomishop

Μήνυμα

Παράθεση από ev3rflow: “@martzicadespell Ευχαριστώ για τα DHL! Λογικά Φιλελλήνων με βολεύει εμένα! Άντε να δούμε!!! Πολύ θα ήθελα να το παραλάβω αύριο ή μεθαύριο γιατί από Δευτέρα πίσω στη δουλειά και θέλω να το σετάρω και να το ευχαριστηθώ λιγάκι!” Να σαι καλά. Λογικά έτσι θα γίνει. Η αποστολή από όσο φαίνεται είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μην τρομαξεις που θα πάει πρώτα Γερμανία (η τουλαχιστον σε μενα ετσ εγινε και σκιαχτηκα!) σε 24h από την έναρξη της αποστολής έφτασε Αθήνα. Πότε ξεκίνησε η δικ…

• xiaomishop

Μήνυμα

@ev3rflow αν θυμάμαι καλά ως τις 13:30 (σαββατο) για την φιλελλήνων. Για παράδοση σπίτι δεν ξέρω. λογικά αύριο θα είναι εδώ όμως. DHL | Εύρεση κέντρων εξυπηρέτησης DHL | Ελληνικά

• xiaomishop

Μήνυμα

Παράθεση από jpsarras: “Παρήγγειλα από το xiaomi shop ένα κινητό τηλ. το redmi rice στις 14/8 με τιμή 121.59 ευρώ. Πληρώθηκε με paypal ήρθε μέσω απλού ταχυδρομείου στις 2/9 στο ταχυδρομείο του χωριού μου. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτε άλλο. Εγώ ζήτησα να έλθει μέσω απλου ταχυδρομείου. Ταχυδρομήθηκε από Σιγκαπούρη. Όλα καλά.” Σχεδόν 15 μέρες και κάτι; Μια χαρά για 15ευρώ (τόσα είναι αν θυμάμαι καλά ε;) Καλορίζικο!

• xiaomishop

Μήνυμα

EΠαράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από martzicadespell: “Φίλε @ev3rflow η αποστολή ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα από Τεργιέστη. Πολύ πιθανόν να είχαν πολλές παραγγελίες στο eu warehouse και γι αυτο να καθυστέρησε. Λογικά αύριο θα είναι Αθήνα. Θα σε ξαναενημερώσω για την πορεία. Πάντως να ξέρεις ότι το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μου απάντησε στα μηνύματα που έστειλα με μέσο όρο αναμονής 30'.” Καταρχήν ευχαριστώ που με θυμήθηκες! Κατά δεύτερον, δεν κρατήθηκα και έκανα ήδη και εγώ παραγγελία!!! Redmi…

• xiaomishop

Μήνυμα

Φίλε @ev3rflow η αποστολή ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα από Τεργιέστη. Πολύ πιθανόν να είχαν πολλές παραγγελίες στο eu warehouse και γι αυτο να καθυστέρησε. Λογικά αύριο θα είναι Αθήνα. Θα σε ξαναενημερώσω για την πορεία. Πάντως να ξέρεις ότι το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μου απάντησε στα μηνύματα που έστειλα με μέσο όρο αναμονής 30'.

• Σε είδα...!

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από martzicadespell: “@Sominus σιγα σιγα κι εγω!!” ε άντε να γίνουμε πολλές, από κόσμο που ξέρω τουλάχιστον !!! axaxhhaxxaxhahxhxaahxaahxahx” αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λες μωρέ!

• Σε είδα...!

Μήνυμα

@Sominus σιγα σιγα κι εγω!!

• Σε είδα...!

Μήνυμα

Είμαστε λίγοι και μας σταμπάρουν! Προσοχή! χαχαχαχα

• Powerbank ftw! Εχω παρει ενα με 10ευρω απο αλλο forum και μου βγήκε πολύ καλό προς το παρόν!

• xiaomishop

Μήνυμα

Θα το δω και θα σε ενημερώσω! Καλή σου μέρα!

• xiaomishop

Μήνυμα

Σε συζήτηση που είχα με μέλος (ας αναφερθεί ο ίδιος αν επιθυμεί) μου πρότεινε αυτό το site και σήμερα το πρωι το παρήγγειλα. Μπορώ να πω ότι έχουν αμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα και η κινηση της παραγγελιας ειναι πολυ ικανοποιητικη ως τωρα. Μολις το παραλαβω θα ξαναποστάρω να σου πω.