Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 101.
-
Ψάχνω να βρω καπάκι για την μπαταρία γιατί το κανονικό που φοράει το τηλέφωνο άρχισε να ραγίζει σε κάποια σημεία στο power button και δεν πατιέται καλά, αγόρασα μια φορά ένα καπάκι από το gear best (ένα έχει έτσι και αλλιώς και γραφεί ότι είναι και “original”) και μου έσπασε σε 5 μέρες, το πλαστικό που είχε ήταν ότι νάνε. Ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να βρω original καπάκι αλλά μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι εναλλακτικό;
-
Αυτόν το καιρό έχω εγκατεστημένη την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_arΩma_Stable_V9.2.2.0 εδώ και κάποιες εβδομάδες μου κάνει πολλές τυχαίες επανακτήσεις. Μπορώ να κάνω κάτι για το φτιάξω η να βάλω κάποια παλιότερη έκδοση; Κάποιες φορές κάνει επανεκκίνηση και δεν το καταλαβαίνω.
-
Έχω μια απορία για την ROM του redmi note 2. Η ROM είναι στο android 5.0.2, το memory leak στην RAM υπάρχει ακόμα η το έχει διορθώσει η Χiaomi;
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από @pechr: “Σου κατεβάζει κανονικά τα φίλτρα;; Θα δοκιμάσω άλλη μία φορά να την περάσω από πανω μπας και στρώσει ” Ναι κανονικά και προχωράω και στην επεξεργασία... Όχι τίποτα άλλο, να προλάβω να τον γλυτώσω από fr ” Και σε έμενα δεν τα κατεβάζει
-
Παράθεση από teobitoulas: “Παιδια πέρασα την xtrv v9.2 αλλά δεν μπορώ να βρω απο πού ενεργοποιω τα animation. Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει!! ” Έριξα μια μάτια στο ΝΕΤ για τις ρύθμισης του animation βρήκα ότι δεν υπάρχουν πλέον. Μπορεί σε μελλοντική αναβάθμιση να το ξανά βάλουν. Τώρα άλλοι λένε ότι άμα βάλεις το default theme έχει animationσε μερικά εικονίδια. Εγώ που το άλλαξα δεν είδα animation.
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από Boubikos: “Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν οδηγό για καθαρή εγκατάσταση δηλαδή να σβήσω και τους άχρηστους φάκελους που βρίσκονται μέσα στο internal storage(θέλω το internal storageνα έχει μόνο τους καινούργιους φάκελους που θα χρησιμοποίει η καινούριας rom) έχω το Redmi note 2 με XTRV V8.2.1.0 stable και θέλω να περάσω την arΩma V9.2.2.0 stable. Ευχαριστώ έκτον προτέρων. ” Παράθεση από agmg: “Όταν είσαι μέσα στο TWRP και είσαι έτοιμος να κάνεις τα wipes π…
-
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν οδηγό για καθαρή εγκατάσταση δηλαδή να σβήσω και τους άχρηστους φάκελους που βρίσκονται μέσα στο internal storage(θέλω το internal storageνα έχει μόνο τους καινούργιους φάκελους που θα χρησιμοποίει η καινούριας rom) έχω το Redmi note 2 με XTRV V8.2.1.0 stable και θέλω να περάσω την arΩma V9.2.2.0 stable. Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
-
Από 8.5.2.0 XTRV σε 9.2.2.0 arΩma να κάνω Factory Reset η μόνο Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καθώς επίσης είναι απαραίτητο να κάνετε Factory Reset για την μετάβαση από Miui V7 σε MIUI V8” Αυτό ισχύει και για MIUI V8 σε MIUI V9 ;
-
Το κινητό φοράει την δική σας rom και συγκεκριμένα (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V8.2.1.0) οπότε έχω TWRP Recovery απλά δεν ξέρω τα βήματα για να μπορέσω να κάνω install το Magisk. Και κάτι ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα και την ομάδα για την υποστήριξη και την πολύ καλή δουλεία που κάνετε.
-
Μπορείτε να μου θυμίσετε πώς κάνω ROOT και UNROOT;
-
Κάποιος άλλος να προτείνει κανένα site (σε ΠΜ) Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ απλά θέλω link από το ανταλλακτικό εάν γίνετε
-
Γεια σας αυτές τις μέρες χάλασε το ακουστικό (Earpiece) στο RMN2. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να είναι βρόμικο και είπα να το καθαρίσω αλλά τελικά δεν ήταν αυτό. Το Earpiece μας άφησε χρόνους και στην πρώτη προσπάθεια μου να το ανοίξω φαγώθηκε και μια από τις βίδες που πιάνει την μητρική. Έχετε να μου προτείνετε κανένα link με Earpiece και set από βίδες ;
-
Γεια σας τώρα τελευταία δεν μπορούσα να κάνω ανανέωση τον καιρό στο miui app πήγα το έκανα clear την cache αλλά και πάλι τίποτα έσβησα την τοποθεσία μου και πάλι δεν μπορεί να βρει άλλη καινούργια λέει ότι δεν υπάρχει δίκτυο ενώ είμαι συνδεδεμένος με wifi. Ξέρετε μήπως τι συμβαίνει;
-
Παράθεση από pechr: “MD5Sum = 8dbc2b0956d2081d49685b96d86291a0 ” Το MD5 είναι λάθος Clip.jpg