Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.
-
Mήπως θα μπορούσα να έχω το MD5 από το Redmi Note 2 (Hermes) V8.0.2.0 ;
-
Παράθεση από movieland: “Μία ερώτηση και από εμένα στο Mi 4C στα μηνύματα sms όταν τα βλέπω όλα μου βγάζει όνομα, αν πατήσω να ανοίξει το μήνυμα επάνω αριστερά δείχνει τον αριθμό του κινητού και όχι την επαφή, συμβαίνει και σε εσάς αυτό? ” Και σε εμένα γίνετε αυτό που λες όπως γινόταν και στην 7,5 δεν ξέρω πώς μπορώ να το διορθώσω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο fix γιατί είχα ψάξει και πιο παλιά αλλά δεν βρήκα κάτι
-
Εγώ παρατήρησα ότι τα push notifications από viber και messenger οργούνε να σου έρθουν και έχω κανί όλες τις ρύθμισης τα έχω κλειδώσει στην μνήμη ram τα έχω επίλεξε από το app ασφάλεια στο δικαιώματα να κάνουν αυτόματη έναρξη και έχω απενεργοποιήσει το power saving mode για κάποια app πάντως η 7.5 μου φαίνετε πολύ ποιο σταθερή
-
Πώς μπορώ να κάνω disable to cloud print;
-
Παράθεση από jaggelo: “Υψηλά μου φαίνονται τα ποσοστά για "αναμονή GSM" και "τηλέφωνο σε αδράνεια".Για πάτα πάνω σε αυτά και δες πόσες ώρες λέει. Λογικά είτε είσαι συνέχεια με 4G ή έχεις πολύ κακό σήμα. ” Τώρα η οθόνη είναι στα πάνω της Στην οθόνη δεν έχω ενεργοποιημένο το Auto Brightness Screenshot_2016-08-30-14-01-38-079_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-14-01-49-981_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-14-01-56-852_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-14-02-02-139_com.miui.secu.pngSc…
-
Αυτά τα στατιστικά είναι normal; Screenshot_2016-08-30-13-03-41-610_com.miui.secu.pngScreenshot_2016-08-30-13-03-30-662_com.miui.secu.png
-
Για κάποιο λόγο βλέπω ότι καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία σε redmi note2 το φόρτισα στο 100% και μετά από 3 λεπτά το η μπαταρία είχε κατέβει στο 95% ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;
-
Παράθεση από pasific: “κανενας ” ρύθμισης --> πρόσθετες ρύθμισης -->προσβασιμότητα-->το κουμπί λειτ. τερμ. την κλήση
-
Όταν κάνω install και πάω να δω άμα υπαρχή το root .zip αρχείο μέσα στο phone storage δεν μπορώ να το βρω κάνω κάτι λάθος; Redmi note 2
-
Στο app του καιρού δεν γραφή πλέον την υγρασία ε;
-
Έχω πάρει backupκαι έχω επιλέξει system και data με πιο από τα 2 μπορώ να επαναφέρω τα apps που είχα;
-
Παράθεση από tsamige: “Όταν λες με τα sms?? ” Διάβασε το post 331 στην σελίδα 28 αυτοί του topic
-
Να φανταστώ αυτό το πρόβλημα που ανέφερα με τα sms δεν το έχει κανείς;
-
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με τις επαφές ναι μεν έχω χρησιμοποιήσει το number fixer που είχε μέσα η rom και έκανα όλα τα νούμερα μου με +30 μπροστά δηλαδή +30694xxxxxxx αλλά Κάποιες φορές όταν θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα είμαι κατειλημμένος μου έρχεται sms από την Vodafone ότι σας πίρε τηλέφωνο αυτό το νούμερο και το έχει κάπως έτσι 694xxxxxxx και δεν μπορεί να αναγνώριση το νούμερο με την επαφή που έχω στον κατάλογο μου το παλιό μου κινητό αυτά τα sms τις Vodafone τα αναγνώριζε (Samsung …
-
Απορία πείτε το πρόβλημα πείτε το δεν ξέρω τελικά άμα έκανα καλά την εγκατάσταση το τηλέφωνο γραφή MIUI7.3 by xiaomi-miui.gr GTV 6.3.17 | Beta . Τώρα θέλω να περάσω την stable 7.5.1 και κλασικά πέταξα το ζιπάκι μέσα και πήγα να το κάνω από recovery και μου βγάζει ένα τέλειος διαφορετικό μενού και όταν πατάω το κουμπάκι recovery με βγάζει σε ένα μπλε και όχι πορτοκαλί. Μήπως δεν έχω κάνη κάτι καλά; IMG_20160730_163617.jpgIMG_20160730_163646.jpgIMG_20160730_163650.jpg