Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 123.

• Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα (c) 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Windows\system32>cd C:\adb C:\adb>fastboot devices C:\adb>fastboot devices C:\adb>adb devices List of devices attached C:\adb>fastboot devices C:\adb>

• Παράθεση από indianos78: “Δοκίμασα και με τους δυο τρόπους αλλά τίποτα! Η δεύτερη εντολή λέει να γράψουμε fastboot devices το κάνω και τίποτα ” Το extract το κάνω χύμα μέσα στον C έτσι; όχι σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο του C;

• Παράθεση από takisfrag: “Πας σαν διαχειριστής ; ” Δοκίμασα και με τους δυο τρόπους αλλά τίποτα! Η δεύτερη εντολή λέει να γράψουμε fastboot devices το κάνω και τίποτα! Απλά να αναφέρω ότι δεν έχω βάλει drivers στο κινητό. Είναι όπως μου ήρθε από Κίνα

• Κάνω δεξί κλι στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" μετά διαχείριση και τέλος διαχείριση συσκευών. Μου το εμφανιζει στις φορητές συσκευές

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες μέσα σε διαχείριση συσκευών και δες πως το βλέπει.... ” Το βρίσκει στην κατηγορία φορητές συσκευές ως Redmi Pro

• Ειλικρινά δεν ξέρω τι λάθος κάνω!!! Πάλι ακολουθώ τις οδηγίες αλλά όταν γράφω fastboot devices και πατάω το enter δε γίνετε τίποτα! Δεν μου εμφανίζει τον αριθμό της συσκευής μου!

• Έκανε την αναβάθμιση σε Stable miui 8 αλλά το pcsuite μου λέει πάλι: You need to update your device... Τι γίνετε δεν ξέρω...

• Παράθεση από takisfrag: “Νομίζω official China stable έχεις ” Τώρα που το λες θυμάμαι ότι εκεί που το παράγγειλα ρωτούσε αν θέλω να είναι εγκατεστημένη original rom με αγγλικά και κινέζικα και είπα ναι γιατί έτσι μου είπε κάποιος εδώ στο φόρουμ.

• 19959-Screenshot-2016-09-27-13-24-04-com-android-settings-png

• Αφού το σύνδεσα μου έβγαλε μήνυμα το pcsuite ότι πρέπει να κάνω update τη συσκευή πριν τη συνδέσω... Πριν που μπήκα στο ιντερνετ με το κινητό μου εμφάνισε ότι είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση. Αυτό να κάνω;

• Παράθεση από takisfrag: “Μόλις βάλεις την τελευταία έκδοση το mi PC suite θα σου περάσει τους drivers ” Άρα πρώτα συνδέω το τηλέφωνο με το pc suite ανοικτό περνάει τους drivers και μετά τσεκάρω τον bootloader μέσω fastboot;

• Τον bootloader θα τον τσεκάρω με κάποιο από αυτά τα προγράμματα;

• Παράθεση από geoanto555: “Το προηγούμενο σου ξέφυγε με το ADB φάκελο... Έχεις βάλει drivers?Μήπως έχεις windows 10? Στην ανάγκη δοκίμασε και αυτό.. ......drivers....... ” Λοιπόν sorry που σε ζαλίζω αλλά τώρα είμαι σε υπολογιστή με windows 7. Δεν είχα προσέξει ότι για τα 10 χρειάζονται επιπλέον βήματα. Το κακό είναι ότι έκανα πάλι τη διαδικασία αλλά τίποτα. Πρέπει πρώτα να κατεβάσω κάποιους drivers; Είδα το βίντεο που έχει ο σύνδεσμος που μου έδωσες. Αυτό πρέπει να κάνω;

• Τι εννοείς μου ξέφυγε απ' τον οδηγό; Ακολουθώ τον οδηγό βήμα βήμα και το βάζω χειροκίνητα με vol - & power. Απλά όταν το συνδέω στον υπολογιστή και γράφω την εντολή "fastboot devices" και παατάω εντερ δεν μου εμφανίζει τίποτα και απλά ο κέρσορας πάει στην απο κάτω γραμμή. Το ξαναγράφω και τα ίδια. Έτσι μετά από μερικά δευτερόλεπτα το τηλέφωνο κάνει από μόνο του επανεκκίνηση...

• Παράθεση από geoanto555: “Μηπως να πας τον φάκελο στον C? Αλλιώς ενώ είσαι μέσα στον φάκελο γράψε πάνω στην διεύθυνση του cmd κ enter ” Εντάξει το έκανα και δούλεψε. Όταν όμως γράφω "fastboot devices" δεν γίνεται τίποτα και μετά από λίγο σβήνει το λαγουδάκι από το τηλέφωνο και ανοίγει κανονικά για να βάλω pin και να ανάψει

• Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κάνω. Ενώ έχω κάνει extract το αρχείο adb στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου όταν γράφω την πρώτη εντολή όπως λέει ο οδηγός για να με πάει κατευθείαν στο φάκελο μου εμφανίζει μήνυμα ότι: "το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου"

• Sorry Mediatek έχω άρα ακολουθώ οδηγίες για ΜΤΚ;

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε έναν έλεγχο πρώτα... έτσι για το καλό ” Ποιον οδηγό να ακολουθήσω όμως; Δεν έχει τον επεξεργαστή μου...

• Παράθεση από takisfrag: “Πρώτα πρέπει να δεις εάν είναι κλειδωμένος ή όχι ,αυτό είναι το πρώτο βήμα ” Μα από εδώ και πέρα όλα τα μοντέλα δεν είναι πλέον κλειδωμένα; Έχω πάρει έγκριση από την xiaomi

• Δεν πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader πρωτα;