Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.

• Τωρα το βρήκα κ το ενεργοποίησα ακολουθώντας τον οδηγό βήμα βήμα όλα έγιναν σωστά κ λειτουργούν άψογα. Έχω την έκδοση 7.6(8) την ελληνική.

• Κολλαει το Instagram

plakos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Αλλοι σέρβερ. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα.

• Υπάρχουν παρα πολλες σελιδες που μπορεις να βαλεις το tracking number κ να δεις την πορεια του δεματος σου. Αλλα οτι αργουν οι ενημερωσεις αργουν. Γι αυτο υπομονη. Κοιτα στις παρακατω ισως κατι βρεις. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ | 17TRACK Support 423 Couriers - AfterShip

• Κολλαει το Instagram

plakos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Σβήσε κ κανε ξανα εγκατάσταση την εφαρμογη. Δοκιμασε κ απο αλλου να την κατεβασεις οχι απ το play store αν εχεις αυτην την δυνατοτητα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! thumbsup.png Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από vais: “ καλημερα μου βγαζει ενα μυνημα γινεται ενεργοποιηση καρτας sim2 αποστολη sms ευρεση συσκευης μηπως ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο απο την xiaomi; ” 1ον: Αν οι καρτες που εχεις ηταν οι κλασικες μεγαλες κ κοπηκαν με μηχανημα ή με το χερι πρεπει να τις αλλαξεις. 2ον: Οταν σου βγαζει οτι γινεται ενεργοποιηση της καρτας αυτη τελειωνει ή διακοπτεται; Αν διακοπτεται κλεισε κ ανοιξε ξανα την συσκευη κ δοκιμασε παλι. Κ σε μενα το ιδιο εκανε κ μολις ενεργοποιηθηκε προχωρησε σε συγχρονισ…

• Ψαξε ισως το λεει πανω στην μπαταρια απο την πισω πλευρα ισως. Αν δεν κανω λαθος ολο κ καποιο αυτοκολλητο θα εχει η μπαταρια σου που θα λεει τα mah κ αλλες τετοιες λεπτομερειες. Ισως εκει να τα λεει. Αν το βρεις ακολουθα τον οδηγο βημα βημα κ η δουλεια θα γινει.

• Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δίνεται ζωή στα κινητά μας γιατί χωρίς εσάς θα ήταν απλά τηλέφωνα. Ειδικά μετά την δικιά μου εμπειρία έχω να πω πως πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Άντε να περνούμε κ εμείς σειρά με τις ποιο παλιές συσκευές.

• Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον @gkalen ο οποιος μετα απο πολλα ξενυχτια κ πολυ ψαξιμο καταφερε να επαναφερει το τηλεφωνο μου. Αν δεν ηταν αυτος σιγουρα το κινητο θα ηταν ακομα νεκρο. Δεν τον γνωριζω προσωπικα κ δεν με γνωριζει ουτε κ αυτος αλλα παρολα αυτα ξοδεψε αρκετο προσωπικο χρονο κ το κινητο πλεον εχει MIUI 8 κ πεταει. Ελπιζω εδω μεσα μονο τετοιες συνεργασιες να εχουμε παντα κ αν μπορουν να γινουν κ ακομα καλυτερες. Επισης ολα οσα παιδια βοηθησαν με τις απαντησεις τους τους ευχαρ…

• Μπραβο στα παιδια που εκατσαν κ εψαξαν ολα αυτα κ μας τα παρουσιασαν.

• Η δουλειά έγινε παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο οδηγός έγινε βήμα βήμα κ όλα λειτουργούν κανονικά προς το παρών. Να σημειώσω ότι η δουλειά έγινε με την παλιά έκδοση του προγράμματος. Ξέχασα να πω πως η συσκευή ήταν ανοιχτή κ όχι κλειστή. =============== Αυγ 13th 2017, 9:10pm =============== Τελικα το μάτιασμα το κινητό. Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν μπορώ να πάρω αλλά κ ούτε να με πάρουν τηλέφωνο. Επίσης χάνει το σήμα σε τακτά χρονικά διαστήματα κ δεν μπορώ να καταλάβω το λογο.

• Όταν ξεκινάς τον οδηγό η κάρτα SIM είναι εντός κινητού ή όχι;

• Εννοείς mi flash unlock; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40304/ Η τελευταία fast boot ποια είναι; Όσο για τα αρχικά twrp κ xtrv μου φαίνονται λίγο κινέζικα. Ζητώ την κατανόηση σας ξέρω ότι έχω κουράσει αλλά ζητώ κ λίγο υπομονή από εσάς.

• Δεν μπορώ να κάνω κ αλλιώς θα περιμένω

• Έκανα όλα όσα είπες κ ξεκίνησα τον οδηγό από την αρχή. Άνοιξα το sp flash έβαλα το αρχείο από την Rom που κατέβασα, έβγαλα την μπαταρία, πάτησα download κ μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40303/ Τώρα τι;

• Την κατέβασα και μέσα στον φάκελο images έχει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40302/ Αυτό θα χρησιμοποιήσω;

• Πατάω ΟΚ κ μου εμφανίζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40293/ Μετά πατάω το Scatter-Loading κ μου εμφανίζει αυτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40294/ Είναι σαν να λείπει το αρχείο. Τώρα με μια αναζήτηση που έκανα βρήκα αυτό το βίντεο. Μήπως να δημιουργήσω εγώ το αρχείο κ να ξαναπροσπαθήσω; Επίσης βρήκα κ αυτό. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με την αρχική δημιουργία βάση τηλεφώνου όπως το βίντεο. Κ δεν ξέρω κ αν είναι συμβατό με την συσκευή.

• Με κλειστό κινητό να φανταστώ σωστά; =============== Ιουλ 18th 2017, 5:39pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40289/ Τώρα έβγαλε κ αυτό. Το εμφανίζει όταν τρέχω το sptools. Σαν διαχειριστής το ανοίγω.

• Κατέβασα την έκδοση που με είπες αλλά όπως κ χθες στον δεύτερο οδηγό δεν μπόρεσα να κάνω κ πολλά. Ο οδηγός λέει ότι η διαδικασία γίνεται χωρίς μπαταρία κ όταν βγάζω την μπαταρία δεν το βλέπει καν ο υπολογιστής. Έκανα κ μια ερώτηση στο εν λόγο θέμα να δώ τι θα με πουν. Πάντως ο πρώτος οδηγός έγινε απόλυτα σωστά.