Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Καλησπέρα σας,εχω το redmi note 3 pro kenzo με official dev και ota updates beta κάθε παρασκευή,σημερα εγκατέστησα την 06.11.24 αλλά βγάζει false στο calibration του proximity sensor, και ούτε με επανεκκίνηση διορθώνεται έτσι συχνά δεν ενεργοποιείτε ή οθόνη κατά τη διάρκεια συνομιλίας αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα; Σε προηγούμενες rom γινόταν κανονικά αν και το παρουσίαζε ξανά... συγνωμη αν ειμαι σε λάθος topic,
-
Παράθεση από NasDriver: “ή bug είναι ή πρόβλημα με τους servers τους ” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση =============== Νοε 25th 2016, 8:59pm =============== Παράθεση από GioNiko: “Παράθεση από Spiros Donas: “δεν ενημερώνεται η εφαρμογή καιρός ” Το έχω και γω το θεμα με τον καιρό στην ίδια rom. Κάποιο bug θα είναι λογικα. ” Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
-
Καλησπέρα σας,εχω το redmi note 3 pro kenzo με official dev και ota updates beta κάθε παρασκευή,σημερα εγκατέστησα την 06.11.24 αλλά από το πρωί δεν ενημερώνεται η εφαρμογή καιρός,εχει κάποιος άλλος χρήστης το ίδιο πρόβλημα; Επίσης μου βγάζει false στο calibration του proximity sensor,ευτυχως όμως χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα,συγνωμη αν ειμαι σε λάθος topic,
-
Έχεις δίκιο @Souits λάθος πραγματικά
-
@Thanos L. καλύτερα που δεν την έδωσαν λοιπόν άρα λογικά θα δούμε με την εθνική εορτή μας τι θα παίξει!!!
-
Μπροστά στα τόσα καλά ούτε καν @Thanos L.
-
@Thanos L. στο μενού ασφάλεια μου πετάει για αναφορά στη xiaomi και σε όλες τις εκδόσεις μου εμφανίζει ενώ έχω διαγράψει το ιστορικό κλήσεων και κολλάει ο sensor πολλές φορές
-
Λύθηκε λοιπόν ή απορία,περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή,εμενα μου βγάζει θέματα πάντως
-
Περιμενω @ Thanos L. να μου πεις
-
Κανε επανεκκίνηση μόνο έτσι θα λυθεί ή απορία
-
Παιζει να εγκαταστήσει την ίδια άραγε;
-
Τι να σου πω εμένα σταμάτησε όταν το έκανα,αστο από περιέργεια τι θα κάνει,
-
Ναι @kostakislarisa
-
Ναι κάθε Παρασκευή έρχονται εκτός αργιών στην χώρα κατασκευής!!
-
Νομιζω μέχρι και το 60% και μάλιστα πήγαινε και πολύ αργά το download
-
Ναι έτσι φαίνεται μέχρι τα Χριστούγεννα παίζει σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μα και στο ίντερνετ,θα δείξει κιόλας ίσως κάποιο παιδί ξέρει και περισσότερα
-
Εμας οι δικές μας είναι πάντα beta πάντως
-
Δεν έχω ιδέα πάντως και μένα δεν μου ήρθε θα δούμε αυτή την Παρασκευή αν βγει νέα
-
Απλα θα σταματήσει μόνο του