Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 285.
-
ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ gtv αλλα κατα την γνωμη μου η custom rom ειχε κατι παραπανω!!!
-
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 6.7.14 ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ clean zip ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΟΜ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!
-
μη σου πω θα αφησω αυτη τη ρομ μεσα στο κινητο!!ειναι σφαιρα και μπραβο για την δουλεια σου απλα στην αλλαγη ταπετσαριας τα χαλαει!!!
-
παντως μου κανει εντυπωση @gkalen που στα reboot χωρις να βαλω ταπετσαρια και οθονη κλειδωματος εκανε κανονικα επανεκινηση και οταν επελε φωτο απ απο την καρτα μνημης και εκανα επανεκινηση κολλησε,κουλο ακουγεται!!!ναι στειλε να δοκιμασω zip,ε λπιζω μην τα παιξει το κινητο βαλε -βγαλε ρομ!!
-
@gkalen την ξαναεβαλα απο περιεργεια εκανα reboot δυο φορες και με το που διαλεξα δυο εικονες για αρχικη οθονη και οθονη και οθονη κλειδωματος και κανω reboot το ξανακανει,ναι το πληκτρο power αν το πατησω βγαζει τις επιλογες για κλεισιμο και επανεκινηση αλλα με μαυρη οθονη!!!ξαναεβαλα την gtv που ειχα εχοντας κανει nandroid backup!!!
-
@gkalen εχουνε κανενα νεωτερο για τη redmi3 custom rom σου;;;σκεφτομαι να την ξαναπερασω αλλα στο reboot θα ξανακολλησει;;;
-
φιλε @gkalen apo χτες που την εβσλα μεχρι σημερα το μεσημερακι δεν την εκανα επανεκινηση,σημερα ειπα τυχαια να κανω και μετα εβγαζε λογορυπο ,mi φορτωνε τρεις τελιτσες και μετα σταματουσε,ξαναπατουσα,p ower ξαναφορτωνε και ξανα τιποτα,ευτυχως ειχα nandroid backup απο την gtv kai to περασα μεσω twrp!!!παντως ειναι πολυ καλη ρομ,ουτε κολλημα πριν καμω τυχαια την επανεκινηση!!!
-
φιλε τελιka ειπα νακανω επανεκινηση και ενω τρεχει τις τελιτσες στην αρχη μετα δεν βγαινει αρχικη οθονη!!!
-
ναι φιλε @gkalen εκανα κανονικα και το clean zip και να σου πω την αληθεια το boot της συσκευης μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο απο αλλες ρομ!!το supersu to εκανα απενεργοποιηση γιατι δεν μου χρειαζεται!μια ερωτηση οταν εγκαθιστω εφαρμογη τυπου keep screen on για να μενει η οθονη συνεχεια ανοιχτη σε καποιες εφαρμογες δεν δεχεται την ρυθμιση που οριζω στην εφαρμογη και κανει χρηση το οριο που υπαρχει στο κινητο γιανα σβηνει η οθονη,καποια ιδεα???ευχαριστω και παλι εξαιρετικη η δουλεια σου!!!
-
ΣΕ redmi3 που περασα την ρομ του @gkalenειναι σιφουνας στην κυριολεξια και φαινεται και καλυτερη στη μπαταρια!!!μπραβο στο @'gkalen για την custom rom!!!
-
ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ redmi3!!!πολυ καλη φαινεται,μπραβο στα παιδια και για την δουλεια που κανουν!!!τελικα ειναι οσο πανε και καλθτερευουν οι developer!!!οι stable αν και σταθερες εκδοσεις δεν τις προτιμω!!!
-
δηλαδη φιλε @'pechr να μην την βαλω σε redmi3 για δοκιμη;;;εχω 6.7.7 developer και παει πολυ καλα σε μπαταρια και γρηγοραδα!!καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!!
-
καλημερα,ΣΕ redmi3 παει σφαιρα και απο μπαταρια και γρηγοραδα,μπραβο στους φιλους γαι την δουλεια που κανουν!!!
-
καλησπερα σε ολους!αξιζει να παω απο 6.6.30 miui8 σε 7.5.1 stable????εχει καλυτερη μπαταρια και αποδοση σε redmi3???
-
καλησπερα 1.αξιζει να την βαλω σε redmi3 που exω εγκαταστημενη την 6.6.30 developer??2.δινει καλυτερη αναμονη και γρηγοραδα???3.το superuser το κανω εγκατασταση κανονικα η παταω do not install??ευχαριστω!
-
πολυ καλη ρομ για redmi3 φαινεται!!και απο αυτονομια και απο γρηγοραδα,ευχαριστουμε την κοινοτητα για την υποστηριξη!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΩΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕredmi3 ΤΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ6.6.23,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Η ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ play store ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ με δεδομενα ειτε με wifi!!!καποια λυση;;;
-
ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση!!αν θελω ομως να γυρισω σε προηγουμεν ηεκδοση miui7 θελει μεσω twrp;;;και σορυ για τα κεφαλαια!!!
-
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ stable ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ miui updater ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ twrp kai advanced wipe ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???