και με global stable τα ιδια παλι με την καταναλωση με ρυθμισεις πληρους εξοικονομησης...!!!ειναι για τον τοιχο μετα απο 3 μηνες τελειας συμβιωσης η υπαρχει λυση???εχω δοκιμασει οτι ρομ υπαρχει...[label][/label]
φιλε εχω 1,5 χρονο xiaomi και χαρη στα παιδια του φορουμ εχω φλασαρει ρομ και πειραματιστει πολλες φορες!!ναι αυτον τον οδηγο ακολουθησα!αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στα καλα καθουμενα με τις ιδιες ρυθμισεις παντα που εχω σε xiaomi,γιατι καταναλωνει τοσο πολυ???ευχαριστω και παλι για το χρονο σου @8@nos!!!
φιλε απο οτι φαινεται οχι,θα το λιωσω μεχρι να κλεισει νπας και στρωσει η μπαταρια,τι να πω!!!3μηνες ποτε δεν ειχα προβλημα με την μπαταρια τις τελευταιες δυο εβδομαδες κατι γινεται...
βεβαια θα φλασαρω και την global stable,αλλα απλα δεν θα ενεργοποιησω την επιλογη για προγραμματιστες για πρωτη φορα,μπας και παιζει ρολο κι αυτο τι να πω...
φιλε δεν ξερω τελικα αν και με αυτην θα στρωσει..ουτε συχρονισμους ανοιχτους εχω ουτε τοποθεσια ουτε gps...και τις τελευταιες 2βδομαδες το κανει...εδω και 3μηνες 2μιση μερες μπαταρια με πολυ χρηση!!!
καλημερα σε ολους,ειμαι ετοιμος να το κοπανησω στον τοιχο το santoniμετα απο 1.5 χρονο με xiaomi !!!εβαλα και την global beta και παλι το android system θεριζει...το κινητο 3μηνες και δεν ειχε θεμα και τις τελευταιες δυο εβδομαδες με απογοητευει...υπαρχει λυση η ειμαι για αλλαγη μαρκας...???