και με global stable τα ιδια παλι με την καταναλωση με ρυθμισεις πληρους εξοικονομησης...!!!ειναι για τον τοιχο μετα απο 3 μηνες τελειας συμβιωσης η υπαρχει λυση???εχω δοκιμασει οτι ρομ υπαρχει...[label][/label]
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
-
φιλε ποσο ακομα γιατρεια...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...εδω και 2εβδομαδες απογοητευση...ποτε δεν ειχα προβλημα με μπαταρια
-
Τι να σου πω βρε Καρντάση, όλοι προσπαθούμε να πούμε την ιδέα μας για να βοηθήσουμε, και ξανά ρωτώ την Αγγλοκινεζικη την έχεις βάλει για να βγάλεις και από εκεί συμπεράσματα ?
-
-
Αδερφέ βαλτή άκουσε με, μπορεί να στρώσει με την Αγγλοκινεζικη.
-
-
Βάλε dev υπάρχει τρόπος να περάσεις και Google Play δεν θυμάμαι το link ο @gkalen η ο @BanditGR αν το δούνε θα σου πουν, βάλε να κατεβαίνει εσύ
=============== Αυγ 9th 2017, 1:51am ===============
Δες και αυτό λίγο μετά στην μέση έχει για την dev xiaomi-miui.gr/community/index…edmi-3-Pro-για-αρχάριους/ πιστεύω να είναι το σωστό. -
καρντασι ας ελπισω να δουλεψει..σε ευχαριστω για τη βοηθεια...κατεβαζω ρομ και τα ξαναλεμε αυριο καποια στιγμη...
-
Καρντάση μου πάω για ύπνο τα μάτια κλείνουν είμαι κομμάτια εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα θα το μάθω το πρωί, καλή επιτυχία.
-
κατι τελευταιο και συγγνωμη αν σε ζαλισα...το back up απο την global stable το βαζω κανονικα στην κινεζικη,γιατι νομιζω η αγγλοκινεζικη ειναι nougat kai η stable mm???καλη ξεκουραση και παλι ευχαριστω!!!
-
Καλύτερα να μην επαναφέρεις τίποτα απολύτως