@M@nos Και εγώ αυτήν έχω την blue mail και μου έρχονται κανονικά η ειδοποιήσεις,δες αυτό που είπε ο Ανέστης.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Άνοιξα την εφαρμογή, συνδέσα ένα λογαριασμό gmail αλλά η λίστα των εισερχομένων ήταν κενή. Έκανα δύο τρείς ανανεώσεις αλλά παρέμεινε κενή.
Την έκλεισα και δεν ασχολήθηκα ξανά.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για δες αυτό ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Πριν λίγο έστειλα από το τάμπλετ μέιλ από έναν λογαριασμό σε άλλον για να τσεκαρω και μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό. Ελπίζω να στρώσει. Θα το τσεκαρω και αργότερα. -
Καλησπέρα. Επειδή δεν βρήκα κάποια αναφορά (ίσως να μου διέφυγε), σε θέματα φωτογραφίας και βίντεο πώς τα πάει το κινητό; Έχει κάποιο θέμα στην καταγραφή ήχου όπως το Mido ;
Επίσης θα με βοηθούσε αν μπορείτε να μου πείτε ένα SOT με μέτρια χρήση (φβ, messenger, yt, φωτογραφίες). Απ' ότι έχω δει είναι γύρω στις 5 ώρες; -
Δεν θα πάρεις σαφή εικόνα Καρντάση, το fecebook, messenger, YouTube είναι πολύ ενεργοβόρα.
-
Μια χαρά είναι το κινητάκι φίλε σε θέματα φωτογραφίας και βίντεο (για τη κατηγορία του φυσικά)...κανένα θέμα με τη καταγραφή ήχου δεν έχω παρατηρήσει
Βάλε messenger και facebook lite....
Με μέτρια χρήση φίλε φορτίζω το κινητό κάθε 2 με 3 μέρες
SOT κάπου 8 ώρες...Open-source is the future -
το κινητο εμφανισε αυτο το σημαδι επανω στην οθονη...ολα τα ειχαμε με το android system kai την καταναλωση εδεσε το γλυκο...
-
Σάββατο μέρα πρέπει να γεννήθηκες Ρε Καρντάση, παίξε κανένα tzoker σε πήρα από φόβο
-
Σου είχα πει από την αρχή να το πας στο κατάστημα όπου το πήρες, δεν μ'άκουσες και τώρα το κινητό θέλει να σου επιβεβαιώσει ότι είχα δίκιο
Τώρα που έχεις πάνω και official δεν έχεις κανένα θέμα.... Αφού έχεις εγγύηση εκμεταλλεύσου τηOpen-source is the future -
-
-
φιλε δεν ασχολουμαι καθολου με ομαδες να σε πω την πασα αληθεια...
-
Πωωω ρε φίλε αν έχεις τύχη διάβαινε δηλαδή
Πάρε τηλέφωνο μήπως βγάλεις άκρη.... αλλιώς σε βλέπω να πηγαίνεις ΛάρισαOpen-source is the future