Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, κάτι (ενδεχομένως εφαρμογή, ίσως και εφαρμογή συστήματος) σου κρατούσε ενεργό το κινητό (ενεργή οθόνη) για περίπου 4 ώρες, ενώ το SOT έλεγε μία ώρα και κάτι. Συνεπώς κάτι έτρεχε στο παρασκήνιο που ροκανιζε μπαταρία.Ο/H leontatos έγραψε:
και με global stable τα ιδια παλι με την καταναλωση με ρυθμισεις πληρους εξοικονομησης...!!!ειναι για τον τοιχο μετα απο 3 μηνες τελειας συμβιωσης η υπαρχει λυση???εχω δοκιμασει οτι ρομ υπαρχει...[label][/label]
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Θετική Απάντησηκαλημερα,κατι φαινεται στο φως αφου περασα την china developer..,μετα απο 4.30 ωρες αδρανειας..οι3 πρωτες φωτο ειναι απο τωρα και οι επομενες 5ωρες πριν..καρντασι @derveni λες να εστρωσε κατι???τωρα το πηρα απο φοβο να ξαναπερασω την ελληνικη...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Πιστεύω ότι έστρωσε άστο μερικές μέρες. -
Άστο μερικές μέρες Καρντάση μου, άστο να στρώσει, με μερικές φορτίσεις.
-
παντως παλι εχει καταναλωση βεβαια αλλα κατι παει να γινει....ευχαριστω κ παλι...
-
-
Ειχε την 8.2.1 stable αλλά Περασα την ελληνική μέσα σε λίγες μέρες...αλλά στα καλά καθούμενα το android άρχισε τα τρελά του...
-
Ναι δεν παίζει ρόλο πότε την άλλαξες....official? Είχε κλειδωμένο bootloader ή ξεκλείδωτο?Open-source is the future
-
official ειχε κι εγω ξεκλειδωσα...
-
Ωραία τότε κάτσε εκεί τώρα με τη κινέζικη (αυτή είχε το δικό μου, μετά έβαλα global official, μετά για λίγο ελληνική stable και τώρα εδώ και καιρό ελληνική dev χωρίς πρόβλημα) μήπως στρώσει και αν ναι μετά αν είναι βάζεις όποια άλλη θεςOpen-source is the future
-
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εχωντας την συγκεκριμένη συσκευή είναι ότι δεν με ειδοποιεί όταν έχω μέιλ.
η εφαρμογή που χρησιμοποιώ είναι το blue mail και σήμερα δοκίμασα και το aqua. Δυστυχώς για να δω τα μέιλ πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή.
Αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο γιατί με όλες τις ρομ είχα το ίδιο προβλήμα έχω την τελευταία άρωμα.
Καμιά λύση; -
-