Ε ναι. Τα γουστα διαφέρουν!Ο/H fog έγραψε:
@LoukG Τα νούμερα και τα χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν με το φύλο.![]()
Εσύ ξέρεις ακριβώς τις απαιτήσεις που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν σου κάνει.
Πέρα από τις γνώμες εδώ μέσα, μπορείς να δεις και μερικά reviews, κυρίως για δείγματα φωτογραφιών, sot κλπ.
πχ. 1, 2
Στο κομμάτι που θα μπορούσε -πιθανόν- να βοηθήσει μια γυναίκα είναι άσχετο με το κινητό.![]()
Ένα ζεστό χαμόγελο όταν το προσφέρεις, μια γλυκιά κουβέντα και ένα φιλί και το κινητό γίνεται ναυαρχίδα των 1000 ευρώ
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
@LoukG Καταλαβαίνω ότι 99% θα χρησιμοποιεί facebook messager Instagram και data 4G πολλές φορές, ναι είναι ενεργοβόρα φίλε μου, επομένως αν πιάνει από 5 έως 6 ώρες είναι καλά,και είναι σχετικά πάντα αυτά, αν το έχει μόνο για τηλέφωνο και τίποτα άλλο που δεν το νομίζω θα ξεχνάει να το φορτίζει.
-
Παιδιά εγώ πάντως δεν έχω δει πάνω από 4,5-5 ώρες sot ποτέ. Με καμία δύναμη όμως. Απορώ με όσους μιλάνε για 8-9-10 ώρες. Εννοείται ότι όλα θα είναι ανοιχτά βέβαια (4G, GPS, wifi ίσως ακόμα και το bluetooth) αλλιώς δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου το να έχεις smartphone (παύει να ειναι χρηστικό). Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ακριβώς συμπέρασμα μπορεί να βγει από αυτό το sot και πως μετράει... Μιλάμε για το τι θα γράψει εκεί από 100% μπαταρία έως όσο γίνεται πιο χαμηλά, υπό τον όρο ότι δεν θα συνδεθεί usb καθόλου και δεν θα κλείσει καθόλου το τηλέφωνο έτσι;
Υ.Γ. Αν π.χ. εγώ μιλάω ελάχιστα στο τηλέφωνο (οπότε η οθόνη είναι σβηστή) αλλά σερφάρω πολύ σε σχέση με κάποιον άλλο που κάνει το αντίστροφο ποιός θα έχει μεγαλύτερο sot; Δεν είναι απολύτως εξαρτώμενος αυτός ο δείκτης από το είδος της χρήσης δηλαδή; -
-
Ο/H theopan έγραψε:
Υ.Γ. Αν π.χ. εγώ μιλάω ελάχιστα στο τηλέφωνο (οπότε η οθόνη είναι σβηστή) αλλά σερφάρω πολύ σε σχέση με κάποιον άλλο που κάνει το αντίστροφο ποιός θα έχει μεγαλύτερο sot; Δεν είναι απολύτως εξαρτώμενος αυτός ο δείκτης από το είδος της χρήσης δηλαδή;
1. Σερφάρεις συνέχεια στον browser
2. Παίζεις παιχνίδια ελαφριά
3. Παίζεις παιχνίδια βαριά
4. Σερφάρεις σε εφαρμογές όπως facebook, messenger
Αν αρχίζεις να αλλάζεις και ρυθμίσεις όπως δεδομένα, wifi, gps, bluetooth, να παίζει μουσική, φωτεινότητα οθόνης, εφαρμογές παρασκηνίου, ειδοποιήσεις...δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H theopan έγραψε:
Υ.Γ. Αν π.χ. εγώ μιλάω ελάχιστα στο τηλέφωνο (οπότε η οθόνη είναι σβηστή) αλλά σερφάρω πολύ σε σχέση με κάποιον άλλο που κάνει το αντίστροφο ποιός θα έχει μεγαλύτερο sot; Δεν είναι απολύτως εξαρτώμενος αυτός ο δείκτης από το είδος της χρήσης δηλαδή;
2. Παίζεις παιχνίδια ελαφριά
3. Παίζεις παιχνίδια βαριά
4. Σερφάρεις σε εφαρμογές όπως facebook, messenger
Αν αρχίζεις να αλλάζεις και ρυθμίσεις όπως δεδομένα, wifi, gps, bluetooth, να παίζει μουσική, φωτεινότητα οθόνης, εφαρμογές παρασκηνίου, ειδοποιήσεις...δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...
Άρα το sot δεν αντιπροσωπεύει κάτι συγκεκριμένο, δεν αποτελεί μέτρο για τίποτα και κακώς το χρησιμοποιούμε. -
Το sot είναι σαν την κατανάλωση βενζίνης ανά χιλιόμετρο. Παρόλο που υπάρχει μια ενδεικτική τιμή να έχουμε μια ιδέα, η πραγματική τιμή για τον καθένα και ανά περίπτωση, εξαρτάται από τη χρήση και τις συνθήκες.
-
@8@nos @derveni @fog @zt654 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις! Απλά έγινε ένα μπέρδεμα, εννοούσα να μην παρεξηγηθεί καμιά κοπέλα επειδή έγραψα ότι το θέλει για απλή χρήση. Δεν υπονοούσα ότι ήθελα μόνο γυναικεία γνώμη, παρ' όλα αυτά με βόλεψε πολύ
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως και πάλι!!
OffTopic@fog Συμφωνώ σε αυτό με την ναυαρχίδα, αλλά δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση, απλά ήθελε τη γνώμη μου
Επίσης, όντας κοπέλα που χρησιμοποιείς Linux και κάνεις clone από το github, νομίζω δεν αποτελείς κλασικό παράδειγμα(για καλό το λέω
-
-
@LoukG Νάσαι καλά
Σε αυτή την περίπτωση, το τηλέφωνο θα τη βολέψει μια χαρά
OffTopicΜη νομίζεις, αν βγάλεις το mode των commit, push και pull, τα υπόλοιπα δε διαφέρουν και πολύ
Έχουμε "διασταυρωθεί" και κάπου αλλού; Αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές εδώ
-
-