οχι φιλε μου ειχε brickari πριν λιγες μερες χωρις λογο δεν ειχα αλλαξει ρομ ηταν η δικη του γτ το εχει η γυναικα μου μας εκλεισε κ κολουσε το miui logo δεν εκανε τπτ...τωρα μετα απο μερικες μερες ανοιξε ζηταει τα πιν κανονηκα και εβγαλε αυτον τον κωδικο android..το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τα αρχεια απο μεσα...
δακτυλικο αποτυπομα το οποιο δε δουλευει κ πιν το οποιο παλι δεν το ποιανει =============== Δεκ 12th 2017, 2:57pm =============== βαζω το κωδικο και μου λεει μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες η συσκευη θα καταργηθει
εχω το xiaomi redmi 3x και αφου το ανοιγω και περναω τα πιν μετα μου πεταει ενα κωδικο android για να ανοιξει τι ειναι αυτο?μπηκα recovery και εχει μονο wipe all data και fastboot...ειναι κλειδωμενο bootloader και δεν θελω να χασω τα δεδομενα απο μεσα τι κανω?
και τι κανω τωρα δεν υπαρχει τροπος να μπω?να μην χασω τα αρχεια μ? =============== Δεκ 7th 2017, 11:15am =============== καμια ιδεα να μην χασω τα αρχεια μ? =============== Δεκ 7th 2017, 11:28am =============== καμια ιδεα?
την εγκατασταση την κανω καλα εχω μπει σε τεστ mode αλλα την συσκευή δεν την βλεπει σωστα την βλεπει σαν αγνωστη συσκευή usb απότυχια αιτησης περιγραφης συσκευης αυτό γραφει...ειχε μπαταρια όταν εκλεισε ξαφνικα και το εβαλα ολη νυχτα σε τοιχο να φορτησει...μονο σε fast mode μπαινει κ recovery το οποιο δεν εχει clear και τα γνωστα..
Ειναι τις γυναικας μου τις εκλεισε μονο τ κ οταν παταει να ανοιξει κολλαει στο λογοτυπο λοιπον οπως το ειχαμε παρει απο το phonearena καταστημα ειναι λογικα κλειδωμενο μπαινει σε fastboot k δονιζει αλλα δεν μπαινει μεσα κ εχει αρχεια κ φωτος μεσα τι κανω;