καλησπέρα σας!παιδια δλδ lineage os με miui σε θεμα καμερας επιδει το θεωρω βασικο γ μενα ποια λετε?εχουν μεγαλες διαφορες επιδει μαρεσει η lineage os απλα ακουω τα χειροτερα για καμερες...ευχαριστω
παιδια εχω θεμα με την καινούργια ρομ την stable με τα δεδομένα δεν ανοίγουν καθόλου ενω πριν ηταν οκ;τι φταίει; ευχαριστώ... =============== Απρ 19th 2017, 8:54pm =============== παιδια εχω θεμα με την καινούργια ρομ την stable με τα δεδομένα δεν ανοίγουν καθόλου ενω πριν ηταν οκ;τι φταίει; ευχαριστώ... ειναι ανάγκη παιδιά...
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά οχι απλα θελω τις καλύτερες ρυθμίσεις που μπορεί να αποδόσει που μπορώ να τις βρω;8.1.9.0 την ελληνική εχω... =============== Απρ 14th 2017, 11:08am =============== 8.1.9.0 είναι καλη η να παω στην καινούργια;αν μπορεί να με ενημερώσει κάποιος ευχαριστώ..
το βρηκα πρεπει πριν κανεις φορματ και να περασεις καποια ρομ να πας και να κανεις αφαιρεση λογαριασμου google μετα κανεις φορματ και μπορεις να περασεις τον καινουργιο λογαριασμο..είναι σαν κλειδωμα συσκευης όπως τα iphone ελπιζω να το δει καποιος που θα εχει το ιδιο θεμα να ηρεμησει γιατι εγω εσκασα!
Μην αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης σας στην Google πριν την επαναφορά συσκευών - myphone.gr deite edw ti leei kai den mporw na katalavw...ennow oti otan pernaw kapoia rom kai meta vazw glwssa wifi kai pin apo sim meta mou leei vale gmail logariasmo ekei mou leei oti den to dexete to kainourgio mou email pou ekana kai mou zhtaei to palio gia na mpei molis to evala to palio mphke me kainourgio giok...exw kanei apeires fores se polla kinita format twra exw to mi5 kai prospathisa na valw thn cm thn k…
file mou ok evala enan palio google account kai mpike...twra pes mou pws diagrafw ton logariasmo ton palio na valw enan kainourgio pou eftiaksa?ksereis ?se euxaristw pou me apantas...
oxi file mou exw perasei ti rom kanonika kai oti leei vale kwdiko gmail den ton dexete enw ta vazw swsta mou leei exei ginei epanafora suskeuhs kai kati tetoia exw kanei tosa format twra prwth fora thn pataw etsi...