Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπαιδια πόσες μέρες κάνει για έγκριση για Ξεκλείδωμα? Περιμένω περίπου 3 μέρες Redmi not 3(MTK)
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΜπραβο παντα τετοια. Μια ερωτηση. Εγω εχω το Xiaomi redmi note 3(MTK)stable/Miui 8 Θελω να ξεκλειδωσω το Bootloader να βαλω Recovery και να το κανω Root χωρις να βαλω Ελληνικη Rom(να παραμεινω στην stable) Ποιος ειναι ο σωστος οδηγος? Ευχαριστω
-
Για redmi note 3 για Stable ROM θα αναμενουμε....οποτε δεν μπορουμε να ψηφιζουμε....
-
xiaomi redmi note 3
Μήνυμα -
xiaomi redmi note 3
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν ειχα Ελληνικα γι'αυτο εγραφα ετσι. Τωρα εχω αλλαξει το keyboard. Την κατεβασα την rom αλλα δεν μπορω να την περασω. Δεν εχω recovery αλλα και οταν παω να πατησω για update δεν μου την αναγνωριζει παρολο που την εχω μετονομάσει σε "update.zip". Υπολογιστη δεν εχω και δεν μπορω μεσω flash tool εννοητε! Τωρα μου ηρθε και η αναβαθμισει της Miui σε(7.0.22.0). Εχω την εκδοση Miui 7/stable με τα En/Jap οχι οτι με χαλαει αλλα ελεγα μπας και περασω την Ελληνικη.
-
xiaomi redmi note 3
Μήνυμαkalispera stin kinotita. Eimai kenourios me to kinito tou titlou. Exw tin ekdosei en/Jap kai den mporw na katevaso tin elliniki ROM. Av Pao na katevaso alli me afini