Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.

• USB connection problem

psekinho - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Έχετε κάποιο μαγαζί που προτιμάτε για ανταλλακτικά xiaomi στην Ελλάδα ή όπου βρω;

• USB connection problem

Μήνυμα

Ξαφνικά το USB του Kenzo άρχισε να μην δουλεύει. Ενώ φορτίζει κανονικά με τον φορτιστή όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δε γίνεται τίποτα. Καμιά φορά φαίνεται να έχει μια στιγμιαία επαφή και ξαναχάνεται. Δοκίμασα διαφορετικά PC, cables αλλά τίποτα. Το κάνει επίσης και στο χειριστήριο του Phantom 4. Δεν δουλεύει ούτε εκεί. Είχα την τελευταία stable, έκανα factory reset και τίποτα. Μετά έβαλα την τελευταία developer με format μέχρι και το internal storage. Πάντα με Develeper Option->USB debugging …

• Στου φίλου μου είναι διαφορετικό τότε το πρόβλημα. Δεν τα βλέπει καθόλου. Θα δοκιμάσω πάτως όταν το έχω στα χέρια μου τα diagnostics και θα σε ενημερώσω αν βρω κάτι.

• Τελικά έκανες αλλαγή ROM; Έλυσες το πρόβλημα; Έχει το ίδιο θέμα το 4ρι ενός φίλου. Καινούριο και δεν αναγνωρίζει τίποτα. Μου φαίνεται πιο πιθανό να είναι θέμα ROM από H/W.

• Είχα στο kenzo μια παλιά dev πριν γίνουν XTRV. Φλάσαρα την 8.1 με factory reset και έκανα update στην 8.2. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω μεγάλη αλλαγή στην κατανάλωση της μπαταρίας. Μου φαίνεται ότι κρατάει 30% λιγότερο τώρα. Πρέπει να περιμένω να στρώσει η rom; Χρειάζεται να κάνω κάποιο calibrate; Από 2 μέρες άνετα έχει πέσει στη 1,5. Και αν κάνω βαριά χρήση στη 1.

• Cosmote TV Go

Μήνυμα

Ο τεχνικος που ηρθε κ εβαλε το οτε τν μου ειπε οτι παιζει. Μαλιστα του εδωσα τον κωδικο του wifi μου κ μπηκε, εστειλε μνμ κ του ανοιξε μια χαρα. Εμενα βασικα στελνει μνμ η εφαρμογή κ δεν φευγει απο τη συσκευη. =============== Φεβ 11th 2017, 6:16pm =============== Μου βγαζει error code 21 στο μνμ που αποτυγχάνει. Αν πατησω resend μεσα απο την εφαρμογή των μνμ το μνμ πηγαίνει κανονικά, αλλα το app δεν δουλεύει.

• Cosmote TV Go

Μήνυμα

Κάτοχος Note 3 Pro με dev rom. Πρόσφατα ενεργοποίησα το TV GO. Στην αρχή είχα θέμα ότι ήταν rooted. Έβγαλα το root και μου δουλεύει στο wifi που είναι δηλωμένο το OTE TV. Βλέπω μια χαρά. Από άλλο wifi μου ζητάει να στείλω μνμ και το κάνω, αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορώ να δω από άλλη DSL. Παρατήρησα ότι τα SMS που στέλνει το app γίνονται failed. Το app έχει full permissions για SMS. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει γιατί από support ΟΤΕ δεν βγάζω και πολύ άκρη. Ευχαριστώ.

• Ίσως θα ήταν καλό στο post κάτω από εκεί που γράφει "προσοχή κτλ" να υπάρχει ένα mini guide για το πως βγαίνει το auto-update από μια εφαρμογή στο playstore. Εγώ πάντως κάτοχος android σχεδόν μια δεκαετία, με αμέτρητα flasharισματα, πρώτη φορά τώρα βρήκα ότι γίνεται και πως.

• Να ενημερώσω και εγώ ότι με dirty flash από την ρομ που ανακλήθηκε στην τωρινή έχω τα πάντα να δουλεύουν(supersu και atmos). Έχω την εντύπωση ότι το όλο θέμα με την αναβάθμιση δημιουργήθηκε σε όσους είχαν κάνει κατα λάθος update στο supersu μέσω playstore. Εγώ το γνώριζα ότι κάποια στιγμή του πάτησα να κάνει update, αλλά νόμιζα ότι δεν θα έχει σημασία αφού θα έκανα factory reset για να βάλω την καινούρια MM, αλλά τλκ αποδείχτηκε ότι καλά λένε τα παιδιά "Προσοχή μην αναβαθμίσετε μέσω play store).…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από psekinho: “Τώρα που το λες δεν τα βλέπω πουθενά. Στο about phone δε το γράφει? Δεν με πολυαπασχολεί πλέον το root και δεν παρατήρησα. Πάντως μάλλον πως δεν τα έχω. ” Όχι βρε, είναι εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο Desktop της Συσκευής σου μαζί με τις άλλες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19009/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19010/ ” Ναι δεν τις έχω...Εκεί κάπου στο about είχα δει μου φαίνεται κάτι για το sms mod,το οποίο επίσης θα …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από psekinho: “Ενημερωτικά για όσους κατόχους Kenzo είχαν πρόβλημα... Αφού δοκίμασα από TWRP τα πάντα, μπήκα fastboot και έκανα unlock τον bootloader ο οποίος είχε κλειδώσει και μετά με adb sideload έβαλα την dev που ανακλήθηκε πριν λίγο και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μου έκανε restore τα apps από το micloud (όλα τα άλλα τα έφερε). Όλα καλά μετά με την MM. ” Το Super User και το Dolby Atmos σου εγκαταστάθηκαν στην συσκευή σου ή όχι ? ” Τώρα που το λε…

• Ενημερωτικά για όσους κατόχους Kenzo είχαν πρόβλημα... Αφού δοκίμασα από TWRP τα πάντα, μπήκα fastboot και έκανα unlock τον bootloader ο οποίος είχε κλειδώσει και μετά με adb sideload έβαλα την dev που ανακλήθηκε πριν λίγο και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μου έκανε restore τα apps από το micloud (όλα τα άλλα τα έφερε). Όλα καλά μετά με την MM.

• Baseband 20

Μήνυμα

Ίσως, αν είναι συμβατά τα modem files. Λογικά θα τα καταφέρουν, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Προς το παρόν εδώ στη Κρήτη που βρίσκομαι πάντως δεν έχω δει 4G από τη sim της Wind, μόνο από την Cosmote.

• Baseband 20

Μήνυμα

Έχει βγει μια έκδοση σε Taiwan μου φαίνεται και έχει ΒΒ 20.Κάνουν κάτι δοκιμές για flasharisma των modem στο δικό μας, μήπως και ξεκλειδώσει αλλά μάλλον πως δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμη. Γι αυτό ρώτησα μήπως ξέρει κανείς εδώ τπτ περισσότερο.

• Baseband 20

Μήνυμα

Βλέπω στο xda και γίνονται κάτι προσπάθειες για ξεκλείδωμα της BB 20. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι και αν ναι του δούλεψε?

• SOLVED Συνδρομητές σε πρόγραμμα με ΜΒ με αρχικό πάγιο μεγαλύτερο ή ίσο από τα 35€ θα μπορούν με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G. Είμαι κάτω των 35€ πάγιο.... Sorry για την ταλαιπωρία αλλά δεν γνώριζα αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Ευχαριστώ.

• wipe cache,dalvik,data και system και μετά flash την dev. Έχω την εντύπωση ότι κάτι "χάλασε" από international->stable ελληνική 7.3.2. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι κάν τι έκδοση international είχε. Μόλις ήρθε το κιν το flashαρα κατευθείαν.

• Όπως έγραψα το κιν ήρθε με international. Μετά μπήκε 7.3.2 stable ελληνική (no 4G) και τώρα είναι με την τελευταία ελληνική dev. Ακόμη χωρίς 4G.

• Cosmote, νοτια κρήτη. Πρέπει να πιάνω σίγουρα 4G κανονικά, γιατί αγόρασα ένα redmi 3 στη κοπελιά μου και έχει 4G με cosmote μέσα στο μαγαζί μου και αλλού γενικά, ενώ εγώ όχι. Η αδερφή μου δουλεύει στο Germano και μου έφτιαξε/ενεργοποίησε την κάρτα και μου είπε ότι είναι οκ. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία?

• Καλησπέρα, Παρέλαβα το κινητό μου με international ρομ. Πέρασα την 7.3.2 ελληνική και δούλευε μια χαρά. Τότε αποφάσισα να πάρω και μια καινούρια SIM για να έχω 4G. Τότε διαπίστωσα ότι δεν έχω 4g. Πέρασα και την v8 dev σήμερα μήπως και αλλάξει κάτι αλλά δεν. Είδα διάφορα guides εδω και στο xda, αλλά έχω μπερδευτεί ως το ποιό να ακολουθήσω. Θα ήθελα μια διευκρίνηση αν κάποιος γνωρίζει. Δεν είναι κάτι που με καίει, αλλά θέλω να το φτιάξω. ΙΜΕΙ έχω κανονικά και γενικά το κινητό δουλεύει οκ σε κλήσει…