Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.

• Redmi 4 Pro Πρόβλημα Messenger

nikosdimo - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Και εγώ το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω , και έχω την Official Global Rom. Αν θες μια προσωρινή λύση, απλά βγάλε βίντεο κανονικά με το κινητό και στείλτο μετά μέσω messenger... ! Έχεις και περισσότερη ώρα έτσι να τραβήξεις !

• Πίστεύω αυτό το video περιγράφει τι γίνεται όταν ζητάμε γρήγορη παράδοση από τις μεταφορικές! When people choose same day delivery

• Πρώτη φορά χρησιμοποίω Xiaomi, πήρα το Redmi 4 Pro, και εκτός του ότι είναι κινητάρα και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα, μου έχει κάνει εντύπωση το MIUI 8! Φοβερή κατασκεύη λογισμικού και εξυπηρετικό! Με εντυπωσίασε!

• - Την επωνυμία της επιχείρησης:GearBest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Pro + Silicon Case + Tempered Glass - Την ημερομηνία αγοράς: 5/1/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10/10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 37 ημέρες - Τελωνείο: Όχι (το είχαν δηλώσει 20$) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10/10 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όλα μια χαρά…

• camera

nikosdimo - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Δοκίμασε με το app Οpen Camera (ενα μπλε εικονίδιο είναι) από το Play store ... Νομίζω ότι είναι κάπως καλύτερο!

• Παιδία μια ερώτηση. Τώρα που έβαλα την official global stable, θα μου κάνει ενημερώσεις αυτόματα χωρίς να μου σβήνει τα πάντα απο το κινητό ε ? (ελπίζω!)

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@demakhs Να το κάνει μόνος του να μάθει και να νιώσει την ευχαρίστηση της διαδικασίας (εάν και εφόσον είναι επιτυχής)!! ” Συμφωνώ με τον καθηγητή ! Εγώ που τα κατάφερα χάρηκα πολύ ! Χάκερ ένιωσα Ας είστε καλά όλοι στο forum πάντως για την βοήθεια που προσφέρετε! Ένας απο τους λόγους που κόλλησα με xiaomi, εκτός ότι μου αρέσουν σαν συσκευές, είναι και το forum αυτό ! Keep up the good work !

• Ελπίζω να τα κατάφερα Σε ευχαριστώ πολύ @George Kaggelaris για την βοήθεια! Είσαι πραγματικός Καθηγητής! :P

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν μας είπες, είναι κλειδωμένος τελικά ο bootloader; Σωστά αυτός είναι ο οδηγός για unbrick / flash official rom ” Σορρυ, πανω στον ενθουσιασμο το ξεχασα! χαχα ! Ναι κλειδωμενος ειναι

• Παράθεση από George Kaggelaris: “K-A-P-A-Π-Ε-Ι-Ρ-Α-Γ-Μ-Ε-Ν-Η!!!! Κάνε αυτά τα βήματα για να περαστούν σωστά οι drivers πρωτίστως. Κάνε αρχικά τον παρακάτω έλεγχο για να δεις αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο Bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Ρίξε επίσης μια καλή ματιά και σε αυτο: Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. ” Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Τα έχω κάνει όλα. Τώρα θέλω να βάνω την Official Global, κάνω ότι λέει αυτός ο οδηγός σωστά? Flash / …

• Παιδιά καλημέρα! Μόλις παρέλαβα το Redmi 4 prime από GearBest, μπορείται να με βοηθήσετε αν έχει Original ROM ή πειραγμένη ? Ευχαριστώ!

• Εμένα πάλι δεν έχουν συγχρονιστεί τα συστήματα της PostNL και των ΕΛΤΑ! Στα ΕΛΤΑ ξαφνικά προχωράει και στην PostNL είναι ακόμα σε μεταφορά... ! Τελικά για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, έχει μεγάλο saspens! Package Status: In Transit Origin Country: Netherlands 2017-01-15 12:18 The item is on transport to the country of destination 2017-01-14 02:16 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-09 03:46 The item is pre-advised Destination Country: Greece 2017-02-08 18:47 KENTRO DIALO…

• Επιτέλους φάνηκε το κινητάκι μετά από 1 μήνα! Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας ! χαχαχα! Το γλίτωσα το "τέρας" ??? Destination Country - Tracking Consuming: 2383 ms 2017-02-08 11:34K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-02-08 09:27RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-14 02:16NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country - Cache Time: 2017-02-08 13:13 2017-01-15 12:18The item is on transport to the country of destination 2017-01-14 02:16The item is…

• Παράθεση από zisistil: “Παίδες το Gearbest όπως μου είπαν και οι ιδιοι έχει σταματήσει να βάζει χαμηλότερη τιμή στα δέματα. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν μπορούν. Είναι και ένας λόγος που δεν θέλω να πάρω το yotaphone από εκεί αν και το κοστολογούν στα 104 ευρώ. ” 5/1 που παραγγειλα το Redmi 4 , απο μόνοι τους έγραψαν στην απόδειξη 20$ ... Ο Θεός βοηθός!

• Γενικά παρατηρώ ότι τα φθηνοπράγματα που παραγγέλνουμε από Κίνα έρχονται πιο γρήγορα από πιο τα πιό ακριβά για τα οποία έχουμε περισσότερη αγωνία (πχ κινητά...) . Άτοιμη κοινωνία...!:P

• Παράθεση από alfalamda: “Βλέποντας τους δικούς σας χρόνους, νιώθω πολύ γκαντέμης... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29431/ ” Από που είχες παραγγείλει? !

• Τουλάχιστον εσένα έφτασε Ελλάδα! Don't worry anymore! Είναι στα πάτρια εδάφη !

• Από το site της PostNL ... Για όσους ανυπομονούν όπως και εγώ! Greece & Romania Reason for service alert: On 10 January we informed you on severe weather conditions in parts of Greece and Romania, resulting in delays in mail processing. We can inform you now that the situation is back to normal. * *

• Παράθεση από varthakouris: “Παράθεση από varthakouris: “Παιδιά έχω παραγγείλει από GB ένα Redmi Pro 4 3/32 από 23/12/2016 και ακόμα περιμένω... Το tracking έχει κολλήσει στο 31/12/2016 31/12/2016 16:36 - The item is on transport to the country of destination, Greece. Τι λέτε θα το παραλάβω το 2017 η θα μου έρθει το 2018? Στάλθηκε από το Metal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξέχασα να σας πω... Με post.nl το έστειλαν από το gearbest. Στάλθηκε από το Metal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για να σε κ…

• Παράθεση από imazehost: “Παράθεση από Kostas.Tzav: “Παιδιά καλησπέρα. Στις 18/12 αγόρασα το Redmi 4 Pro 3/32 GB από το gearbest.com με Unregistered Air mail service. Η αποστολή γίνεται με PostNL. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχουν περάσει 29 μέρες(εργάσιμες, υπολογίζοντας και τις αργίες) και δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση ως προς το που βρίσκεται το τηλέφωνο. Tracking Number: RS737303600NL. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τι κάνω? Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί το πακέτο? Θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα…