Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.

• MIUI 8.0.5.0 ΣΕ MI4C

Despotas - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Χαιρετώ την παρέα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω την GTV stable 7.5.4.0 και θέλω να πάω σε stable 8. Το κινητό είναι ξεκλειδωμένο με unofficial τρόπο. Θα έχω κάποιο πρόβλημα εφόσον γίνει βέβαια πρώτα το απαραίτητο reset-wipe?

• Xiaomi mi4c bootάρει συνεχώς !

Μήνυμα

Είχα στείλει και εγώ πριν μερικούς μήνες. Με ΕΛΤΑ συστημένο είχα δώσει 10€. (Εννοείται πως το στέλνεις συστημένο)

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Despotas: “Τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις στα Κινέζικα για διάφορα βίντεο της εφαρμογής βίντεο της Xiaomi που έχει το κινητό. ” Αν θυμάμαι καλά πήγαινε στις ρυθμίσεις του Video Player και βγάλε το online περιεχόμενο .. ” Δεν έχει ρυθμίσεις το Video Player αλλά βρήκα στις εφαρμογές συστήματος και ελπίζω να σταματήσει.

• Εύγε τέκνον μου!!

• Τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις στα Κινέζικα για διάφορα βίντεο της εφαρμογής βίντεο της Xiaomi που έχει το κινητό. Είμαι με την GTV stable 7.5.2.0 Edit: Βρήκα μια ρύθμιση στις εφαρμογές συστήματος, για να δούμε αν θα σταματήσει..

• Για να μην ανοίγω νέο θέμα: Έχω stable GTV 7.5.4.0 και θέλω να βάλω την GTV stable 8. Θέλει factory reset/default?

• Είμαι κάτοχος ενός Mi4C 16GB από 1/6 και είπα να κάνω ένα μικρό review. Καταρχήν είχα πριν ένα S3 mini οπότε η διαφορά είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα. Επίσης το review αφορά μόνο τις τελευταίες stable GTV ROM, δεν έχω χρόνο για πειράματα. Πάμε στα θετικά πρώτα: - Λεπτό και με βολικές διαστάσεις για 5'' - Πολύ καλή οθόνη ακόμη και με ήλιο. - Πολύ καλή κάμερα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. - Εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα (σημειώνω πως δε παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια) - Πολύ βολικό το QuickCharge, π…

• Αδυναμία backup MiPCsuite

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω backup το Mi4C μου στο PC με το τελευταίο MiPCsuite αλλά μου πετάει ένα ξερό "Cannot backup device". Η συσκευή φαίνεται κανονικά στα Win10x64 και στο MiPCsuite και έχω την τελευταία GTV stable 7.5.2.0.

• Πρόβλημα με φλασάρισμα rom

Μήνυμα

Από το MIUI updater app, browse με τις 3 τελείες και επιλέγω το αρχείο.

• Πρόβλημα με φλασάρισμα rom

Μήνυμα

Ούτε σε εμένα δούλεψε ο official τρόπος και αναγκάστηκα να πάω με τον unofficial χωρίς όμως κανένα πρόβλημα. Πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα αλλά φυσικά ποτέ δε ξέρεις.. Μια γρήγορη ερώτηση: Θέλω να πάω από stable 7.3.1.0 σε stable 7.5.2.0. Είναι καλύτερα να το κάνω μέσω updater ή μέσω TWRP?

• @petran64 Ναι είχα και εγώ την 6.5.26 και με το Miflash πέρασα την 6.1.7. Κάνεις τα βήματα του Ελληνικού οδηγού και δουλεύει: Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Προσοχή μόνο με τους drivers όπως έγραψα και πιο πάνω. @ribo Πράγματι είναι μια περιπέτεια. Μπορεί να υπάρχουν οδηγοί κλπ (και πάλι καλά) αλλά συμβαίνουν πάντα απρόοπτα..

• Η δική μου θετική εμπειρία από Yeso521. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi4C 16GB, Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone - Την ημερομηνία αγοράς: 14/5 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Παρέλαβα στις 1/6 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όλα άψογα. Ήρθε σε 15 μέρες με …

• Ναι, είναι ο ίδιος οδηγός. Όλα καλά επιτέλους, μου έφαγε αρκετή ώρα αλλά χαλάλι Αυτό με το official unlock tool που δε δουλεύει είναι πάντως απίστευτο..

• Δε δούλεψε τελικά με την 6.5.26 που είχα. Ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό (πέρασα την 6.1.7) και τα κατάφερα: [Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou… | Xiaomi Mi 4C Απλά μεγάλη προσοχή με τους Qualcomm drivers που δεν είναι signed. Δε δούλευε με τπτ το Miflash και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να βρω τι φταίει. Απενεργοποιήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ το driver check των Windows με τον παρακάτω οδηγό: [MIUI DEVICE TEAM] Disable Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit - Redmi Note 3 - Xia…

• Έλεγα να το κάνω με τον official τρόπο. Θα το δοκιμάσω πάντως και ενημερώνω.

• Ναι Mi4c έχω, το έγραψα στην αρχή. Δηλαδή απλά θα ξεκλειδώσει με μια εντολή στο command line? Πολύ απλό μου φαίνεται.. Υπόψην πως έχω την developer 6.5.26.

• Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το έκανα αλλά τα ίδια.. Θα δοκιμάσω και αργότερα από το PC στο σπίτι.

• Κανονικά όλα, βρίσκει το τηλέφωνο στο i.mi.com Το MiFlashUnlock είναι το τελευταίο από την επίσημη σελίδα

• Παρέλαβα ένα Mi4C 16GB πριν λίγες μέρες και αφού ήρθε το SMS είπα να το ξεκλειδώσω με τη γνωστή διαδικασία. Έχω βάλει την official developer 6.5.26. Κατά το unlock το MiFlashUnlock έφτανε μέχρι 50% και έλεγε cannot verify device. Έτσι δε προχωρούσε με τπτ. Έκανα factory reset και δοκίμασα ξανά 1-2 φορές αλλά τα ίδια. Restart το PC και αλλαγή θύρας USB τα ίδια. Έβαλα drivers Qualcomm από τον οδηγό εδώ (Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c) και restart πάλι τα ίδια. Τώρα τι κάνουμε?

• Θέλω αυτό: Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone