Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Πες μου ποιες ενότητες του Device manager θες να έχω ανοιχτές και θα σου στείλω μια screenshot αμέσως!

• Γενικοτερα δεν ψηνεται να ανοιξει καμια εφαρμογη απο αυτες που εβαλα μεσω του google installer που δινετε παραπανω!

• Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Θα ήθελα όμως μια χάρη! Επειδή δεν είμαι σχετικός το μόνο που ξέρω να κάνω από τα παραπάνω είναι το βήμα 3! Αν στο βήμα 1 εννοείς να βρω και να κάνω εγκατάσταση τους Drivers, τότε τους βρήκα αλλά όσα site κοίταξα για οδηγίες με μπέρδεψαν! Το βήμα 2 δεν έχω ιδέα πως γίνεται! Οπότε θα ήθελα, αν είναι δυνατό, έναν πρόχειρο οδηγό για το πως να τα κάνω αυτά! Σου παραθέτω παρακάτω μια screenshot του φακέλου με τους drivers που βρήκα μήπως μπορέσεις να με καθοδηγήσε…

• 2 μέρες τώρα κάνω αυτή τη δουλεία και έχω κουραστεί πολύ! Μπορώ να δω απο το Device manager αν όλα ειναι σωστά και τι λείπει? Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει?

• Και πως είναι δυνατόν στην μία περίπτωση να το κάνει κανονικά και στην άλλη όχι?

• Το δοκίμασα και αυτό! Παιδιά έχω να κάνω μια παρατήρηση (Δηλώνω άσχετος οπότε μπορεί να λέω και βλακεία) Στην εικόνα "παρατηρηση1" που ειναι screenshot από το flash tool όταν έβαλα την αγγλοκινέζικη έκδοση έχει παραπάνω τικαρισμένα κουτάκια απο ότι στην εικόνα "παρατήρηση2" που είναι το flash tool όταν προσπάθησα να βάλω την multilanguage έκδοση! Αναφέρω πως και στις 2 περιπτώσεις έχω ακολουθήσει κατά γράμμα ότι λένε οι οδηγοί που υπάρχουν στο forum! Στην πρώτη περίπτωση η εργασία πραγματοποίειτ…

• Ειμαι πλέον σίγουρος πως το θέμα μου έχει να κανει με τους drivers.Δεν ξέρω όμως τι άλλο να κάνω! Παρακαλω βοήθειαααααα!!!!!!

• Είναι η 3η φορά που κατεβάζω το αρχείο του 1ου βήματος του οδηγού. Το κατεβάζω, το τρέχω, κάνει ότι είναι να κάνει αφου με έχει ενημερώσει 2-3 φορές ότι δεν μπορεί να βρεί τον εκδότη του προγράμματος, πατάω να κάνει εγκατάσταση παρ'όλα αυτά και στο τέλος έχω αυτό: Κάνω κάτι λάθος?

• Μήπως έχει να κανει με τιποτα απο αυτα?

• Δεν εχω antivirus... Μονο οτι εχουν τα Windows 7

• Βρε παιδια τι γινεται? Όταν προσπαθω να κανω την δουλειά με το SP που εχει μεσα κολλαει στο "processing" για πάντα. Όταν πάλι δοκιμάζω με SP με το οποιο έβαλα την αγγλοκινεζικη ROM μου βγάζει ERROR! Έχω δοκιμάσει να τα ανοίξω και τα 2 ως διαχειριστής αλλά δεν είδα διαφορά! Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες αλλά τίποτα! Σας παρακαλώ, κάποιος ειδικός να βοηθήσει!

• Αφού κατάφερα να ανοίξω το Play Store, τώρα κολλάει στην οθόνη "Checking Info". Μήπως έχουμε καμία λύση?

• Εγκατέστησα κανονικά το Play Store αλλά όταν πάω να το ανοίξω, πάει να το ανοίξει αλλά κλείνει! Ξέρει κανείς γιατί?

• Xiaomi redmi note 3 - Emergency calls only

Tsetkin - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ποσο δικαιο εχεις φιλε μου!!! Πωπω και εκατσα και εκανα ολοκληρο flash για ενα τοσο απλο πραγμα! Εβαζα το αποτυπωμα και δεν μου εβγαζε τιποτα μετα! Ουτε που μου περασε απο το μυαλο να κανω αυτο που ειπες! Τοσο ασχετος ειμαι!

• @Bodai Εχεις απολυτο δικιο και γι αυτο θα τα παρω απο την αρχη. Πρωτα απ'ολα να ξεκαθαρισω πως ειμαι αρχαριος πανω σε διαδικασιες flashing και ειναι ο βασικος λογος για το οποιον επισκεφτηκα το ιδιαιτερα καλοφτιαγμενο forum σας! (Συγχαρητηρια! ) Δευτερον, το βασικο προβλημα με το redmi note 3 που εχω ειναι οτι ξαφνικα χθες μετα απο ενα restart σταματησα να εχω σημα και ειναι μονιμα σε "emergency calls only" (ανοιξα και σχετικο thread σημερα και περιμενω μηπως καποιος μπορεσει να με βοηθησει!) Τρ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tsetkin: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tsetkin: “Το οτι δεν μου εμφανιζει την συσκευη οταν παταω την εντολη "adb devices" ,τι σημαινει? ” Οτι δεν έχουν μπει σωστά οι drivers ” Έκανα ακριβως οτι λεει το thread! Τι μπορει να ειναι λαθος? Έκανα install την εφαρμογη MiPhone που δινεται παραπανω. Πρεπει να κανω και τιποτα αλλο? ” Αν έχεις windows 10 πρέπει να απενεργοποιήσεις το Digital Driver Signing για να μπούν οι drivers ” Windows 7 τρεχω. Το οτι το bootload…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tsetkin: “Το οτι δεν μου εμφανιζει την συσκευη οταν παταω την εντολη "adb devices" ,τι σημαινει? ” Οτι δεν έχουν μπει σωστά οι drivers ” Έκανα ακριβως οτι λεει το thread! Τι μπορει να ειναι λαθος? Έκανα install την εφαρμογη MiPhone που δινεται παραπανω. Πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?

• Το οτι δεν μου εμφανιζει την συσκευη οταν παταω την εντολη "adb devices" ,τι σημαινει?

• Xiaomi redmi note 3 - Emergency calls only

Tsetkin - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum! Θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη σε περίπτωση που έχει ήδη ανοχτεί παρόμοιο θέμα. Προ ολίγων ημερών έγινα κάτοχος ενός Redmi note 3 και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Από χθες όμως που του έκανα ενα restart (τίποτα το ιδιαίτερο) μου βγάζει μήνυμα "Emergency calls only". Δοκίμασα να βάλω άλλη SIM στο κινητό αλλά δεν είδα διαφορά. Επίσης έβαλα την SIM μου σε ενα redmi note 2 και λειτουργούσα κανονικά! Έψαξα σε διάφορα site αλλά δεν βρήκα κάποια λύση! …