Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.

• TWRP Recovery issue

itslord - - Mi-Mix 3 (Perseus)

Μήνυμα

επειδή τα έχω χάσει. στην έκδοση MIUI μου γράφει V11.0.1.QEECNXM | (stable) στο Downmi δεν μπορώ να την βρω αυτή την έκδοση

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

Αυτο εκανα και βγάζει το συγκεκριμένο μνμ

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

τζίφος...δοκίμασα σε linux και οτι εχω κατεβάσει βγάζει ερρορ mismatching device and version

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

από εδώ θα κατεβάσω σωστά; c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

κάποια συγκεκριμένη έκδοση πρέπει;

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

το ίδιο δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να δοκιμάσει μήπως δεν περάστηκε καλά και πρέπει να το ξαναπεράσω με κάποιο τρόπο; αλλά πως αν δεν το κάνει με αυτή τη διαδικασία;

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

χμ επειδή δεν ξέρω πως θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω. μπαίνω σε fastboot, δίνω την εντολή για το flash recovery και μόλις την δώσω, στο κινητό μαυρίζει η οθόνη και εμφανίζεται μόνο το "Press any key to shut down" σε αυτό το βήμα ότι κουμπί και να πατήσω (πχ volume + - ) τότε η συσκευή απενεργοποιείται. μετά μπορώ κανονικά να την ανοίξω από το power button

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτό το δοκιμασες? τwrp_perseus_3.3.1_15-11-19 Εχεις ρομ Q και ίσως να θέλουν αναβάθμιση και αυτα. Πάνε σε fastboot και δωσε fastboot flash recovery onomatwrp.img fastboot reboot με κρατημενο το vol + ” Το έκανα και όταν προσπαθώ να του κάνω flash το recovery τότε στο κινητό βγάζει μνμ "Press any button to shutdown" και ότι και αν πατήσω κλείνει. Τι έχει γίνει;

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

Δεν νομίζω. Το θέμα είναι ότι η τον έβγαλε αναβάθμιση και πήγα να την κάνω και τους είδα το πρόβλημα . Θα το δοκιμάσω όμως. Ευχαριστώ

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

Βρίσκω την 3.4 αν δεν κάνω λάθος, από εδώ πέρα. Έχω την ρομ που φαίνεται στη φωτο

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

Χμ...το τελευταίο που βρίσκω. Πρέπει να βάλω συγκεκριμένη έκδοση; Αν ναι ποια;

• TWRP Recovery issue

Μήνυμα

Καλησπερα, Είχα περάσει παλιότερα twrp και άλλαξα ROm. Βγήκε αναβάθμιση και προσπάθησα να την κατεβάσω και να την εγκαταστήσω αλλά δεν μπαίνει σε recovery. Προσπάθησα να περάσω εκ νέου το twrp και ενώ φαίνεται να πετυχαίνει η διαδικασία και πάλι δεν μπαίνει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η να ελέγξω γιατί σίγουρα κάτι πάει στραβά; Ευχαριστώ

• σε Mix 3 έχω την έκδοση 10.3.3 αν θυμάμαι καλά

• Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!! Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναρωτήσει αλλά από MIUI 10 από εδώ, αρκεί να κάνω εγκατάσταση την νέα 11 ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;

• ναι με συγχωρείς που δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες. Ναι για την συγκεκριμένη αναφέρομαι κι έχω το Mix 3. Απλά με factory θα χάσω όλα τα δεδομένα σωστά;

• Να κάνω μια ερώτηση. Αν θέλω να αναβαθμίσω από MIUI 10 σε 11 και δεν την κατεβάζει από την εφαρμογή αναβάθμισης, αν την κατεβάσω από τους συνδέσμους και την κάνω flash θα έχω πρόβλημα; Θα χρειαστεί να κάνω wipe data ή αρκεί μόνο η εγκατάσταση της; Ευχαριστώ

• Νομίζω έκανα βλακεία. Μέσω recovery εκανα φορματ τα πάντα και τώρα οτι ROM και να βάλω δεν κάνει Boot... τα φώτα σας!!

• Παράθεση από NasDriver: “Για να ξεκλειδώσεις ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” Ευχαριστώ για την πληροφορία. Έχεις δοκιμάσει την MIUI 11 Rom Που υπάρχει; αξίζει να την περάσουμε προς το παρόν;

• Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω χαθεί αρκετά. ποιος είναι ο σωστός οδηγός για να ξεκλειδώσω Bootlaoder Και ΡΟΜ:;

• Θέμα με ειδοποιήσεις;

Μήνυμα

Δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader και έκαν factory reset και προς το παρόν όλα λειτουργούν κανονικά.