Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Μια βοήθεια... Ειμαι στη διαδικασια του flash αλλα σταματάει στο 117s. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί για να εκτελεστεί αυτη η εντολή (0x80070008: Max buffer sector is 256)

• Ενταξει το βρηκα. Περιγράφεται πιο κατω στον οδηγό αλλα δεν το ειχα προσέξει. Τζίφος η δουλεια ... Το εκανα, στο 117s σταμάτησε και μου έγραψε ... Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί για να εκτελεστεί αυτη η εντολή (0x80070008: Max buffer sector is 256) Την κάτσαμε ;;;;

• Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους !! Σχετικα με το προβλημα που ανεφερα χθες.. Εκανα τις ενεργειες που αναφερονται στον οδηγο και εχω κατεβασει την τελευταια Global stable Version Fastboot απλα δεν εχω προχωρησει στο φλασαρισμα. Αποριες.. 1. Πηρα ενα backup μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου αλλα δε συγχρονιζεται με το ΜιPSuite για να αντιγραψω στον υπολογιστη μου τα αρχεια του backup. Οταν συνδεω με usb, μου λεει οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση στο κινητο. Καπου ειδα στο google οτι δε δουλευει σ…

• Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Παράθεση από Haris Babis Miliotis: “Ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμάσω με τον οδηγό να φλασαρω μια official και ελπίζω να πανε ολα καλα και να μη το νεκρωσω... Χρονια πολλα !!! ” Κατ' αρχάς καλοδούλευτο το κινητό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την επίσημη international έκδοση, οπότε κι ελληνικό μενού θα έχεις κι OTA ενημερώσεις. Για να το νεκρώσεις μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν εμπειρία στην ανάσταση κινητών. Αφού αποκτήσεις τις γνώσεις για φλασάρισμα ρομ …

• Ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμάσω με τον οδηγό να φλασαρω μια official και ελπίζω να πανε ολα καλα και να μη το νεκρωσω... Χρονια πολλα !!!

• Kαλησπερα και Χρονια Πολλα !! Στην αιτηση τι αιτιολογια ειναι καλο να βαλω για να γινει αποδεκτη? Μπορειτε να προτεινετε κατι ?

• Καλησπέρα και απο εμενα. Ειμαι νέος κάτοχος. Προέρχομαι απο iOS και θα ήθελα βοήθεια. Σημερα πηρα τη συσκευή (3/32 ελπίζω να γράφω σωςτα εδω) απο ελληνικό κατάστημα και φοράει MIUI Global 7.3 Stable 7.3.15.0.0 (MBCCNDC). Εχει αγγλικό μενού και playstore. Με το που την άνοιξα χωρις να βάλω sim, διαπίστωσα οτι δε συνδέεται με τιποτα στο Wifi . Προςπαθει να κανει connecting και μετα διακόπτεται η προςπαθεια σύνδεσης. Ερωτησεις .. 1. Αυτο μπορει να συμβαίνει γιατι αυτη η rom που φοράω μαλλον δεν ειν…