Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Redmi 2 - 1GB edition

vgon - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παιδιά σας προτείνω να βάλετε την τελευταία rom που βγήκε, την 5.5.29. Βλέπω καλύτερη διαχείριση μνήμης. Π.χ. αν καθαρίσω τη μνήμη από εφαρμογές που τρέχουν φτάνω τα 486 mb ελεύθερα, απο κει που είχα 407. Σημαντική διαφορά. Δεν μπορεί να πάει καλύτερα ένα κινητό του 1gb μνήμης απ όσα έχω δει κι από άλλα κινητά με ίδιο μέγεθος μνήμης. Antutu: 20041 με την 5.5.23 και 20256 με την 5.5.29...έτσι για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ποστ Χαιρετώ σας !!! Αφορά developer edition xiaomi-miui.gr/community/ws…

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Εντάξει, ευχαριστώ. Αν δω οτι συνεχίζει να πηγαίνει τόσο καλά δε θα κάνω και τόσο συχνα τα updates. Θα περιμένω ίσως να πάει σε μια καλή έκδοση με android 5.0...κάποια στιγμή. Δε βιαζόμαστε. Πάντως δεν καταλαβαίνω πως οι Κινέζοι αφήνουν και φεύγουν τα κινητά σε τέτοια κατάσταση. Μόλις παρέλαβε συνάδερφος το δικό του Redmi 2. Σχεδόν τα ίδια προβλήματα. Τώρα όμως ξέρουμε

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Τέλεια. Θα στείλω και αναλυτικό review Ευχαριστούμε πολύ !!!

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Θέλω να πω πολλά πολλά ευχαριστώ. Έτρεξα και antutu με αποτέλεσμα 20041. Το κινητό πλέον πηγαίνει αρκετά καλύτερα κι από το moto g 2013 που αναφέρθηκα πριν. Χώρια οτι μπήκαν πολλές χρήσιμες εφαρμογές, οτι μπορώ να αλλάξω εύκολα fonts, το μέγεθος τους κλπ. Ακόμα και τα contacts app δούλευε οικτρα προηγουμένως. Τώρα όλα μια χαρούλα. Άλλαξε τελείως η συμπεριφορά Όσον αφορά τα updates τι παίζει από δω και πέρα; Χίλια ευχαριστώ και πάλι παιδιά !!!

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Λοιπόν τα στοιχεία του κινητού: model number : HM 2LTE-CU Android number: 4.4.4 KTU84P MIUI Version: 16.2.4.0(KHJCNBK)| Stable

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Απ ότι μου λένε από Σιγκαπούρη που ρωτώ έχουν βάλει μια πειραγμένη rom για θέματα google play και multilingual. Έχουν βγάλει έξω και διάφορα κινέζικα σ αυτή τη rom. Μου προτείνουν να κάνω factory reset και θα δω μεγάλη διαφορά. Λέω να μην το δοκιμάσω όμως εκτός και και θέλεις για να διαπιστώσεις κάτι. Θα προτιμούσα πάντως να προχωρήσουμε με την ελληνική rom γιατί ουτως ή άλλως τα ελληνικά fonts (π.χ. στην εφαρμογη για sms) φαίνονται ξεχειλωμένα σε μεγαλη απόσταση και είναι άσχημα. Επίσης αναλόγω…

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Καλώς σας βρήκα Ποτέ δεν είχα κάποιο κορυφαίο κινητό. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Έχω ένα moto g 1st gen και έχω καλομάθει φαίνεται από midrange χαχα. Αυτό το xiaomi το πήρα για τη σύζυγο. Είχα δει καλές κριτικές κι ήθελε και δίκαρτο. Το αγόρασα από minideal.net. Δυστυχώς το κινητό το έχει η σύζυγος και δεν μπορώ να δώσω ακριβή έκδοση miui. Δεν έχω επέμβει σε κάτι, εκτός από το apex launcher που το βολευόμαστε και το έχουμε βάλει κι εδώ. Δεν ξεκίνησαν όμως απ κει τα προβλήματα. Ξεκίνησαν από τη…

• Redmi 2 - 1GB edition

Μήνυμα

Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Redmi 2 με ένα 1GB ram. Οι επιδόσεις του είναι απογοητευτικές. Ανοίγω αυτή τη συζήτηση σε μια προσπάθεια να βγάλουμε άκρη. Να προσθέσω οτι το κινητό είναι ποιοτική κατασκευή, με πολύ καλή κάμερα κλπ. Το ζήτημα είναι οτι είναι πολύ αργό. Αν είναι φορτωμένες 3-4 εφαρμογές (και λιγότερες) στο background το κινητό έχει φοβερές καθυστερήσεις σε βαθμό που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εγκατέστησα το antutu και δεν μπορεί να ολοκληρώσει το τεστ. Έκανα reboot για να έχω μια κ…

• Παιδιά χθες που προσπάθησα να τεστάρω το κινητό απογοητεύθηκα. Δεν το είχα στα χέρια μου. Το είχε η σύζυγος. Είναι χάλια. Η μνήμη που απομένει είναι συνεχώς στα 130-180 Mb. Χρησιμοποιώντας το clean master και μόνο παίρνω κάτι παραπάνω αλλά για πολύ λίγο. Έβαλα το antutu και δεν τελείωσε καν το τεστ. Κράσαρε. Έκανα reboot για να είναι πιο ελαφρύ αλλά τίποτα. Δεν τελειώνει ποτέ το τεστ. Πιστεύω οτι είναι θέμα κερνελ. Είναι τραγική το λιγότερο η συμπεριφορά του. Πατάω το home button ενώ είμαι σε κά…

• Καλησπέρα παιδιά, Είμαι καινούριος στα Xiaomi. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να αλλάξω τα fonts στο Redmi 2 που απέκτησα πρόσφατα. Σε κάποιες εφαρμογές όπως στα μηνύματα εμφανίζεται το font που δείξατε και παραπάνω. Μπορείτε να περιγράψετε μια διαδικασία αλλαγής των fonts σε κάτι λογικό και όμορφο για τα ελληνικά; Δε θέλω να περάσω καινούρια rom. Μόνο αυτό το πρόβλημα έχω. Επιπλέον μπαίνω στα themes και δε βλέπω να έρχεται κάτι. Βλέπω κενά κουτάκια. Αν άλλαζα theme μπορεί να διορθωνόταν καιτο θέμα με τα f…