Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Καλησπερα σας! Επαναλαμβανω, δε έλαβα ακομη το διορθωμενο patch για το Redmi Note 4 MTK γιατί το πρώτο email που μου έχετε στείλει δε πέτυχε με επιτυχια! mcos82s
-
Καλημερα σας! Δε έλαβα ακομη το διορθωμενο patch για το Redmi Note 4 MTK! Με εκτίμηση mcos82s
-
Καλησπερα σας! Έχω κινητό redmi note 4 (nikel) & επιτέλους miui 9! Ομως, η μνήμη (3 RAM) είναι χαμηλή από ότι ήταν πριν! Από τα 1.7 GB που ηταν xtrvaroma 7.6.10, τώρα πανω-κατω 1 GB με επίσης xtrv aroma 7.10.19. Απο τα ίδια και απο την προηγούμενη εκδοση! Τι γίνεται; Σας ευχαριστώ θερμά!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπερα σας! Έχω κινητό redmi note 4 (nikel) & επιτέλους τo αναβαθμισα σε miui 9! Ομως, η μνήμη (3 RAM) είναι χαμηλή από ότι ήταν πριν! Από τα 1.7 GB που ηταν xtrv aroma 7.6.10, τώρα πανω-κατω 1 GB με επίσης xtrv aroma 7.10.12! Τι γίνεται; Σας ευχαριστώ θερμά!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Καλησπέρα σας! Επειδή παρακολουθω ακόμη και περιμένω στο κινητό μου nikel με εβδομαδιαία xtrv aroma 7.6.10 για αναβάθμιση miui 9, θα αργήσει ακομη; Επειδη, θα βγει Σαββατο και μόλις περασε και έχουμε Κυριακη, οπως γραφει παραπάνω στη λίστα αναβαθμίσεων, υπάρχει πρόβλημα ή θα περιμένω ακόμη; Και μαλιστα, δε μου ήρθε ακόμη email για ota! Σας ευχαριστώ και καλό ξημερωμα να έχετε!
-
Επιτελους και σας ευχαριστώ MIUI_ART! Το μόνο που θέλω να σας πω ότι μας βοηθατε στα μέγιστα και σας αξίζει κάτι παραπάνω!Καλή συνέχεια να έχετε και καλό σας Σαββατοκύριακο!
-
Καλησπέρα σε όλους! Για επιβεβαίωση, εχω κινητο nikel με εκδοση xtrv aroma 7.6.10 beta και είναι μέσα στη λίστα για αναβαθμιση miui 9;
-
Καλημερα σας.... Εχω κινητό nikel (redmi note 4), Εχω θέμα για μεταφορά φωτογραφια και βίντεακια στη κάρτα SD και ελπίζω να με βοηθήσετε! Μου βγάζει μνήμα "Δε επιλέχθηκε ο ριζικος κατάλογος της κάρτας SD, παρακαλώ δοκιμάστε ξανα" και "Ενεργοποιήστε πρώτα το Documents στις Ρυθμισεις > Εφαρμογές" Τι κάνω; Σας ευχαριστώ θερμά! =============== Αυγ 9th 2017, 7:34am =============== (Διορθωτικό μήνυμα) Καλημερα σας.... Εχω κινητό nikel (redmi note 4), Εχω θέμα για μεταφορά φωτογραφιών και βίντεακια στη…