Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• Stable FastBoot ROM για Unbrick: [url]https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/10042-HM2013023-sg-global-images-JHBMIBH26-0-4-2-sg-031b5b9d2d-tgz[/url]/ Όντως είχα βαλει με επιτυχία την 5.4.10 αλλα επειδή ήταν λιγο laggy αποφάσισα να φλασαρω με το Flash Tool την xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13.zip (WCDMA). Μετά το φλασαρισμα δεν έκανε boot και χρησιμοποιησα την παραπάνω Unbrick ROM(Αγγλικά/Κινέζικα) και τώρα δουλεύω αυτή. Εγώ βέβαια θέλω να βάλω την Ελληνι…

• Μου βγάζει Intsallation Aborted

• Παιδιά τη βοήθεια σας! Έχω το Xiaomi RedMi 1. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13.zip (WCDMA) και μου βγάζει: Invalid partition setting 1:mbr:c00000:600000 Installation aborted Το προσπάθησα μέσω του recovery που έχει η unbrick version η οποία τρέχει τώρα(χωρίς κανένα πρόβλημα). Επίσης δε μπορώ να το κάνω root. Μου βγάζει το ίδιο σφάλμα.

• GTV 5.4.10 - Photo Gallery Bug

disalfa - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Ναι στην εξωτερική SD. Να σου πω με οποια εκδοση και να εχω βαλει δεν ειχα τετοιο θεμα. Η αλήθεια είναι οτι σε ένα απο τα πολλά reboot που έκανα το θέμα δια μαγείας δεν εμφανίστηκε. Τέσπα. Θα το παρακολουθώ. Ευχαριστώ πολύ.

• GTV 5.4.10 - Photo Gallery Bug

Μήνυμα

Γειά & χαρά. Χθές αποφάσισα να βάλω την GTV 5.4.10 Developer Edition στο θαυματουργό και υπέροχο μου Xiaomi 1. Μέχρι στιγμής εκτός απο μερικά laggaρίσματα στην αρχή άνευ σημασίας (τα οποία φεύγουν μετά) ότι έχω δοκιμάσει λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι στο photo galery όταν σβήνω μια ή περισσότερες φωτο ή βίντεο, αντί να εξαφανιστούν απο τη λίστα μένουν ως κενά thumbnails εκεί. Εξαφανίζονται εντελώς αν βγω απο το gallery και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα ξαναμπώ. Με λίγα λόγ…

• Tool DL image fail!!! - Xiaomi Redmi 1

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Πριν λίγο μίλησα με ένα "συναδελφο" και το λύσαμε! Να' σαι καλά.

• Tool DL image fail!!! - Xiaomi Redmi 1

Μήνυμα

HEEEEEEEEELP!!! Πήγα να κάνω flash τη ROM απο τη ΧΙΑΟΜΙ για κάποιες δοκιμές. Έχω κάνει δεκάδες φλασαρισματα σε δεκάδες επίσης συσκευές. ΔΕ ΜΠΟΡΩ να καταλάβω τι στην ευχή πήγε στραβά αυτή τη φορά ρε γμτ!! Μετα το φλασαρισμα στο boot μου βγάζει Tool DL image fail. Έχω προσπαθήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ όσον αφορά ROMS και UNBRICK ROMS μα τιποτα. Όποιος έχει καμιά ιδέα παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ τωνβ προτέρων.

• Μέτρηση SAR

disalfa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Βασικά επειδή ζώ Θεσσαλονίκη θα την ψάξω στα τοπικά πανεπιστήμια κι αν δεν υπάρχει τίποτα τότε θα επικοινωνήσω μπας και δέχονται να τους το στείλω για μέτρηση. Θα ενημερώνω για την πρόοδο του θέματος.

• Μέτρηση SAR

Μήνυμα

Thanx man

• Μέτρηση SAR

Μήνυμα

Ρε παλικάρια μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει καμια εταιρία στην οποία μπορώ να πάω το κινητο μου και να μετρήσει με αξιοπιστία το SAR της συσκευής???? Ευχαριστωωωωωωωωωωωωω.

• MIUI 6 για RedMi 1S

disalfa - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παιδιά μήπως ξέρετε ποτε θα βγει η MIUI 6 και για RedMi 1S??? Επίσης μπορώ να "δοκιμασω" κάποια ROM αλλου μοντέλου για να τη δω λιγάκι? Ευχαριστώωωωωωω!

• RedMi Latest ROM

Μήνυμα

1.000.000.000.000.000.000.000.000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Α ΡΕ ΓΜΤ, ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ I JUST FU___NG LOVE XIAOMI!

• RedMi Latest ROM

Μήνυμα

Παιδιά βοήθειααααα, δε μπορώ με τίποτα να βρω το link για την τελευταια έκδοση της ROM για το Xiaomi RedMi 1. Heeeeeeeelp!

• Χμμμμ...Πολύ παράξενο. Είμαι ο πρώτος που δοκίμασε τη ROM. Έχω το ίδιο κινητό Coolpad 7320 και δε μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα... Τέσπα. Ελπίζω όλα καλά.

• Χίλια συγνώμη για την πολυημερη καθυστέρηση αλλα μου συνεβησαν διάφορα δυσάρεστα γεγονότα. Έκλεισε η εταιρία που δούλευα και μας απέλυσαν όλους. Άστα να πάνε. Τέσπα, στο θέμα μας. Τη ROM που μου ετοιμασες τη δοκίμασα και δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Πρόκειται για τη ROM xiaomi-miui-hellas-4.2.2_Coolpad7320_Hellas-GTV-3.21.0-4.7.25.zip που έχει να κάνει με το COOLPAD 7320. Keep on evolving...

• Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α !!! θα δοκιμάσω τη ROM σου και θα την τεστάρω μέχρι ....δακρύων! Σε καμια εβδομάδα θα σου βγάλω την ετυμηγορία. Και πάλι 100000000000000000000000000000000000 ευχαριστώ

• 1000 αυχαριστώ για τον κόπο σου. Λές να βρω να κατεβάσω 100% ελληνικά apps (π.χ. για τις κλήσεις το "Phone" στo home screen να γίνει "Τηλέφωνο", κ.ο.κ.)? Βέβαια θέλω να αφαιρέσω και τα chinese apps... Τέσπα. Αν είναι περιμένω για την Beta σου και βλέπουμε...

• Παιδιά εδώ και 1-2 μερες άρχισα να ασχολούμαι με το editing & creating ROMs. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί θέλω να αλλάξω σε 3 κινητά που έχω τα αγγλικά του home screen σε ελληνικά. Η μετάφραση του μανίσιου ROM προφανως δεν έγινε στο 100%. Έχει κανεις ιδέα ποιά αρχεία πρέπει να "πειράξω" για να αλλάξω τις ονομασίες απο αγγλικές σε ελληνικές (και που βρίσκονται αυτά τα αρχεία)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Παιδιά δεν εχω λόγια! Εντάξει "Ισχυς εν τη ενωσει" σε ολο του το μεγαλείο! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!

• Ουπς sorry, απ' τη χαρά μου ξέχασα να μοιραστώ τη λύση. Κατεβάζουμε το πρόγραμμα ==> SC3.6.7-removed-perm-popup-qrscanner.apk Λοιπόν, εγκαθιστώντας το λογισμικό κάμερας της Lenovo εισαι μια χαρά. Επίσης το πρόγραμμα της κάμερας του Lenovo πρέπει να το πω οτι είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο. Υπερπλήρες με πολλές ρυθμίσεις. Και το photo viewer που παει πακέτο είναι επίσης στο ίδιο επίπεδο. Και το πρόβλημα λύθηκε, έτσι απλά!