Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 189.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΦαντάζομαι από την ρχή όλο τον οδηγό ε;
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίμαι χωρίς συσκευή εδώ και 5 ώρες ουδείς να βοηθήσει;
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν ξέρω τι δεν πάει καλά αλλά μόλις έκανα από την αρχή όλο τον οδηγό και εξηγούμε άνοιξα το MIFLASH και επέλεξα την διαδρομή που βρίσκεται η fadtboot hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn,μπήκα στο advanced στην διαδρομή της πρώτης επιλογής επέλεξα το fast all bat,επελεξα από κάτω το flash all,σύνδεσα την συσκευή μου,τηνν είδα στο miflash αφού έκανα refresh επέλεξα flash,(έκατσα πάνω από την γκλάβα του μάστορα αυτή την φορά)όλα καλά (το καβουρδιστήρι αργό αλλά σταθερό)restart η …
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Δηλαδή κάνεις reboot απο το TWRP και σε ξαναβγάζει και πάλι στο TWRP? ” ακριβώς και για να δείτε πόσο ΤΕΡΑΣ ηρεμίας μπορεί να είμαι χωρίς στην ουσία συσκευή (πες το ένα Software brick)την έβαλα να φορτίσει και κοιμήθηκα!! ,αλλά όταν έχεις xiaomi δεν ανησυχείς με τιποτα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “To iGo δεν είναι για απλούς χρήστες που απλά θέλουν να φτάσουν στον προορισμό τους. Είναι το Linux των GPS. Πάρα πολύ παραμετροποιήσιμο με δυνατότητες να το κάνεις αγνώριστο. Για να το έχεις ή πρέπει να ασχοληθείς πάααααρα πολύ ώστε να μπορείς να το ρυθμίζεις και παραμετροποιείς, ή να στο βάλει έτοιμο πακέτο κάποιος που ήδη το έχει ρυθμίσει και καλλωπίσει. Φανατικός χρήστης όπως καταλάβατε του iGo Primo. ” Εδώ ο Τest pilot στις εφαρμογές gps ,το είπα κι αλλες φορές άλλω…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΌσες επανεκκινήσεις κι αν κάνω σεTWRP με βγάζει τι δεν πήγε καλά;
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛοιπόν αυτή η TWRP με έσκασε και είναι η πρώτη φορά που το κάνει,έδωσα swipe to install SuperSU μετα reboot to system αλλά πάλι στην TWRP μπαίνει !! Βρε λες να με ερωτεύτηκε αυτη η TWRP έτσι ομορφόπαιδο που είμαι και να μπαίνει με το στανιό να με βλέπει Παράθεση από caeser: “Καλά έκανες... Τι GTV έβαλες? Ξεκίνησε το "τέρας"? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7573/ Αυτό είναι το screenshot από λήψεις σήμερα και όχι ακόμα δεν με αφήνει η recovery
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο έκανα αυτό με έβγαλε στην οθόνη της TWRP έδωσα reboot system και με βγαζει σε μια οθόνη που μου ζητάει να εγκαταστήσω το SuperSU για να γίνει root η συσκευή,εγώ θέλω να γίνει root αλλά πρώτη φορά με βγάζει αυτό το μήνυμα τι τώρα; Edit έδωσα να κάνει εγκατάστασh το SuperSU
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαέβγαλα-΄εβαλα την μπαταρία και μου έβγαλε την γνωσtη χαζομάρα mount system partition που μου ειχε πει ο admin να αγνοήσω αλλά δεν θυμάμαι τι κάνω για να εκκινήσει στο android
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαστην επανεκίνηση άργησε να μπει στο λειτουργικό και μπήκε στην TWRP Αλλά κι εκεί έδωσα reboot αλλά γιοκ και κινήται...
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛοπόν αποφάσισα να κάνω ότι κάνω όταν πάω το μηχανάκι συνεργείο που έχει μια γραμμή στο έδαφος και λέει keep in distance,σκέφτηκα μήπως ο μάγκας( ο μηχανικός) νομίζει ότι είναι σε επίσημη αντιπροσωπειαάκόμα δεν κατάλαβε ποιός του δίνει φαΐ; Οπότε κανώ όλη την διαδικασία από την αρχή κι αφου πάτησα flash,άφησα το άδειο ποτηράκι με το τσίπουρο κοντά στον μηχανικό να του θυμίζει ότι εγώ παιρνάω καλά κι αυτός δουλεύει για μένα και πήρα το κουτί με τα σαραγλάκια και τα μπακλαβαδάκια και τα δαμασκηνάκ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Έτσι... ασκήσεις ψυχραιμίαε... εσύ και ο μηχανικός! ” Τώρα όμως ο μηχανικός αρχίζει και με συγχίζει είναι η τρίτη προσπάθεια μου να τα κάνω από την αρχή όλα εκτος απο το κατέβασμα της νεας gtv και της fastboot,με την εκκίνηση του φλας βγαζει το ίδιο error.
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Έτσι... ασκήσεις ψυχραιμίαε... εσύ και ο μηχανικός! ” Δεν πρόλαβες φαίνεται το edit μου,εγώ κάνω πολύ ψυχραιμία με το τσιπουράκι μου,ο μηχανικός μάλλον συγχίζεται να με βλέπει και να ξεροσταλιάζει....
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρώτηση,μπήκα στον μηχανικό,σύνδεσα την συσκευή με το καβουρδιστήρι,έκανα refresh μου βρήκε τον πύραυλο ,πάτησα flash (εννοείται πως τα πρηγούμε να που δεν ανέφερα βήματα τα έκανα με θρησκευτική ευλάβεια)και αμέσως μου έβγαλε error (μην ωτήσετε τι error δεν θυμάμαι)αποσύνδεσα την συσκευή και έκλεισα τι Miflash,με την συσκευή τι κάνω,την κλείνω (αν ναι πως;)ή κάτι άλλο;ακόμα στον μηχανικό είμαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω απλά την έχω την συσκευή έτσι με κοιτάει και την κοιτάζω και ο μηχανικός την κ…
-
downloading now,flash later... WILL BE BACK...
-
Χρησιμοποιώ εφαρμογή για gps navigation καθημερινά και για επαγγελματικούς σκοπούς,καθώς οδηγάω φορτηγο και κινούμαι επαρχια με πολλές ενδιάμεσες στάσεις.Όταν σκέφτηκα να βάλω σε κινητό εφαρμογή σκέφτηκα το navigon που είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα αφού δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Την πρώτη μέρα κι ενώ ήμουν στην δουλειά σκέφτηκα πως θα προσθέσω ενδιάμεσες στάσεις(ξέχασα να αναφέρω οτι μου δόθηκε προσωρινά μια συσκευή gps της tomtom στην οποία δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχεις ενδιάμεσες στασεις το έ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ο Νίκος Φώσκολος, ωχριά μπροστά στα δικά σου ΣΗΡΙΑΛΣ!!! Χαχαχαχα! ” Mαθητής μου ήταν αυτός βρε και μάλιστα από τους μέτριους
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Η ουσία είναι ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ τελικά? Τα κατάφερες να φλασάρεις ή όχι? ” Μόλις γύρισα,ξύπνησα στις 2 καθώς μεγάλο το δρομολόγιο οπότε δεν έχω φλασάρει ακόμα,μου πέρασε απο το μυαλό το φορτίσω αλλά... από την μια η κούραση που σιγά σιγά φεύγει η υπερένταση και βγαίνει,από την άλλη η αναμονή της αργοπορημένης αλλά προσεγμένης νεοφερμένης ρομ από τα παιδιά με κάνει να περιμένω