Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Επειδή το περιμένω αυτές τις ημέρες είναι καλό να εγκαταστήσουμε το supersu ή όχι? Χρειάζεται σε έναν απλό χρήστη? Ευχαριστώ πολύ

• Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επηρεάζει η rom στο σήμα? Εάν ναι ποια είναι η καλύτερη για 4g σε wind? Πως ξεκλειδώνει η band 800?

• Καλησπέρα Ξέρει κανείς εάν το κινητό πιάνει 4g στη Θεσσαλονίκη με wind? Γενικά έχει θέμα με 4g και wind?

• Παράθεση από vagdesign: “Λογικά δουλεύει με οποιοδήποτε USB Charger όπως όλα τα κινητά. Για ταχύτερη φόρτιση, καλό είναι να χρησιμοποιείς 2Α/h έξοδο USB αν υπάρχει (συνήθως υπάρχουν με το σύμβολο για tablets). Φορτίζει στο μισό χρόνο το κινητό. Το έχω δοκιμάσει σε αυτοκίνητο και στον iPad Mini 4 φορτιστή που έχω. Μην αγχώνεσαι, εδώ και 3-4 χρόνια έχουν γίνει standard οι φορτιστές, αρκεί να είναι καλής ποιότητας τα υλικά τους και όχι τα φτηνιάρικα κινέζικα που στις 10 χρήσεις καίγονται. ” Ευχαρισ…

• Καλησπέρα Παρήγγειλα το Redmi Note 3 Pro και περιμένω να έρθει. Μετά από ψάξιμο βρήκα τον original car charger Mi Car Charger στο ebay ebay.co.uk/itm/Original-Univer…m:mLyRqH6IIJtyBdmdWdgXrLQ Δεν μπορώ όμως να βρω original charger και original usb data cable γιατί δεν ξέρω και τους κωδικούς τους για να τα ψάξω ακριβώς Μήπως μπορεί κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με κάποια links ή κωδικούς για να τα ψάξω πιο εύκολα Ευχαριστώ πολύ

• Φαντάζομαι εννοείς όποια θέλω από τις Developer Version? Ποια είναι η καλύτερη? Κάθε φορά που θα κάνω update θα χάνονται τα δεδομένα ή παραμένουν? (πχ εάν βάλω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.5.26.zip και βγεί μετά νέα ROM για MIUI Ευχαριστώ πολύ

• Καλημέρα Παρήγγειλα το XiaomiRedmiNote 3 Pro με την Official Developer Rom (Only Chinese&English). Η έκδοση που πρέπει να κάνω flash είναι xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.5.26.zip? Ευχαριστώ πολύ