Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Δεν έχω wind έχω cosmote γι'αυτό ρώτησα αν έχουν θέμα τα άλλα δίκτυα οπότε δεν θα έχω θέμα το κινητό το πείρα για τον αδερφό μου εγώ έχω το λίμπρα δεν θέλω να πάω πάνω από 5 ιντσες βολεύει η οθόνη δεν λέω αλλά δεν ξέρω κ η πεντάρα μου φαίνεται υπερβολή προσκοπική μου άποψη βέβαια στο μέλλον μπορεί να πάω κ σε 5.5 παραπάνω με τπτ
-
καλη επιτυχία σε όλους
-
παιδια εγώ δεν βλέπω τα βήματα που γράφει
-
παιδια ειρήνη δεν ταιριάζουν όλοι με την μιουι απόψεις είναι σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι λογικό είναι ο καθένας μπορεί να κρίνει τι συσκευή του το να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία το ακούω λογικό αλλά αν το ξεκίνημα του είναι κάπως έτσι @#_-+€_@@*@€ τότε καταλήγουμε σε μονόδρομο εγω προσκοπικά δεν αλλάζω ένταξη δεν λέω δεν είναι κ η ποιο ελαφριά ρομ στον κόσμο αλά έχουμε σουπορτ που θα το ζήλευαν και οι ποιο μεγάλες εταιρείες
-
ναι μία χαρά πάλι καλά έχουμε τσακαλο διαχειριστή ευχαριστώ!
-
σου τα έστειλα σε μήνυμα miui art( μόλις δοκίμασα και με δεδομένα πάλι τα ίδια κάνει)
-
κατι έπαθε η αρχική σελίδα του σάιτ δεν με αφήνει να μπω δοκίμασα και από πισι τα ίδια 403 φορμπιντεν γράφει
-
gianni για το messenger και το viber θα πας ρυθμίσεις - δικαιώματα - αλλά δικαιώματα - messenger πατάς επάνω και μετά προβολή αναδυόμενου παραθυρου λογικά στο έχει τώρα με X οποία ρομ και να βάλεις αν δεν κάνεις αυτό δεν θα στα εμφάνιση το ίδιο θα κάνεις και για το βιπερ δες αν έχει και αλλα δικαιώματα κλειδωμένα
-
παιδια μόλις ανακάλυψα ότι με την νέα ρομ σε mi4c δεν μπορώ να στείλω μνμ από κοσμοτε και όταν στέλνετε από το whatsup μήνυμα για να το ενεργοποίηση μου ερχετε αλά ούτε ήχο κάνει και μου το βγάζει με βελάκι αποτυχίας από δίπλα επίσεις δεν μπορώ να βρω που είναι οι ρυθμίσεις apn στην σιμ λες και εξαφανίστηκαν (whatsup την εφαρμογή για το κινητό της κοσμοτε) "Για να βάλω apn τελικά γίνετε αλλά θέλει να κάνω την κάρτα πρώτα να είναι αυτήν για δεδομένα μετά το βγάζει και δεν το δείχνει στην δεύτερη …
-
εγω παιδιά πέρασα την τελευταία ρομ 7.2.16/17 μου φαίνεται ότι κρατάει ποιο πολύ η μπαταρία κ ανεβάζει ποιο λίγο θερμοκρασία σε σχέση με πριν ξεκλειδωσα και το μπουτλοαντερ οφισιαλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι (το μαι ουνλοκ κολλούσε στο 50% τους έστειλα ιμαιλ στο ευρωπαϊκό σέρβις όπως λέει ο οδηγός και την επόμενη μέρα μου έστειλαν μνμ να ξαναδοκιμάσω και ξεκλειδωσα με την μία και το περίεργο είναι ότι ξεκλειδωσα με την7.2.16/17 περασμένη)
-
καλημερα για την ελληνική κατάφερα και την πέρασα οκ το πρόβλημα που έχω τώρα είναι με την κάμερα κ με το voice typing στη κάμερα δοκίμασα να κάνω focus αλά δεν γίνετε τίποτα έβαλα και χειροκίνητο πάλι δεν εστιάζει ούτε χειροκίνητα μακριά εστιαζει δεν έχω πρόβλημα αλά στα κοντινά μόνο στα 5εκατοστα δεν μπορεί να εστιάσει στο χέρι να δω τα αποτυπώματα για εφαρμογή μεγεθυντικου φακού ούτε για αστείο δεν μπορώ να βρω πώς περνάμε φωτογραφίες στο φόρουμ για να δείτε
-
Ευχαριστώ πολύ νέος ιδιοκτήτης του mi4c ( το πρώτο χιομι που έχω πάρει) μου ήρθε με την 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 developer έχει και ελληνική γλώσσα είναι καλή ή θα χρειαστεί να την αλλάξω είναι root και ένα που με χάλασε λίγο είναι ότι το recovery mod είναι στα κινέζικα θα χρειαστώ λίγο βοήθεια για να τα αλλάξω =============== Ιαν 6th 2017, 2:39pm =============== Καλημέρα παιδιά έχω 2 προβλήματα στο κινητό το πρώτο είναι ότι δεν μπορώ με τπτ να περάσω το voice typing στο πληκτρολόγιο google ενό το…