Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Ποιας εφαρμογής? Micloud ή λογαριασμό mi? Τέλος πάντων τα έκανα αλλά τίποτα =============== Ιαν 16th 2018, 3:11pm =============== Παράθεση από George Geronymos: “πέρασα πρόσφατα την Xtrv 8.1.4. και έχω προβλημα με τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και με το οτι δεν μπορώ να δω τα αρχεία του cloud από το κινητό. Καμιά ιδέα κανείς? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48330/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48331/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48332/ ” καμιά ιδέα κανείς
-
πέρασα πρόσφατα την Xtrv 8.1.4. και έχω προβλημα με τον συγχρονισμό των φωτογραφιών και με το οτι δεν μπορώ να δω τα αρχεία του cloud από το κινητό. Καμιά ιδέα κανείς? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48330/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48331/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48332/
-
Παράθεση από dhmlaz: “Σε όλες τις προηγούμενες το ράδιο δούλευε, στην 8.1.4 πετάει στην καθαρότητα ήχου. {Redmi pro} Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν παίζει και σε μένα το ραδιόφωνο ούτε σε ακουστικά ούτε σε ηχεία. Xtrv 8.1.4 =============== Ιαν 7th 2018, 5:30pm =============== Παράθεση από karaban21: “pokemon οκ με την τελευταία xtrv 8.1.4. δες τα δικαιώματα. είχες κανει factory reset οταν πηγες απο miui 8 σε 9; ” Ναι με xtrv 8.1.4 και factory reset to pokemon παίζει
-
9,3 είναι αυτή που έβαλα. =============== Ιαν 6th 2018, 12:13am =============== Παράθεση από George Geronymos: “μόλις πέρασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_7.12.28.zip και παίζουν όλα τέλεια (εφαρμογές μπαταρίες τράπεζες παιχνίδια). Εκτός όμως από το pokemon (unable to authenticate). έχει παίξει κανείς το παιχνίδι με redmi pro x25 και με ποια ρομ? ” Πόκεμον κάνεις?
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47953/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47954/ από αυτή την εφαρμογή (SuperSU) μπορώ να το χειριστώ ? έχει ένα σημείο μέσα που λέει " ενεργοποίηση SuperSU" και "Πλήρης κατάργηση πρόσβασης root" δεν θυμάμαι στην αρχή της εγκατάστασης που το είχε σαν επιλογή και δεν ξέρω τώρα αν είναι rooted ή οχι.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47925/ όλα καλά λοιπόν. ευχαριστώ. υποθέτω τώρα είναι rooted , έτσι δεν είναι. Αν θέλω να μην είναι μπορώ να το αλλάζω?
-
"ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, θα πρέπει να έχεις ήδη προσθέσει το Mi Account σου μέσα στο κινητό και, στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις το OEM Unlock (αν υπάρχει η επιλογή αυτή) στις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) όπως επίσης και να προσθέσεις το Mi Account σου στην επιλογή Mi Unlock Status! smile.png " δεν τα βρησκω αυτά, παρά μονο προσθεσα το Mi Account μέσα στο κινητό. Developer Options δεν βρίσκω στο μενου
-
Πωω, ευχαριστώ. Δεν φανταζόμουν οτι πρέπει να κάνω τόσα πολλά βήματα! Να υποθέσω με την China Developer Fastboot ROM για Omega θα μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλίσεις, έτσι δεν είναι? Ρωτάω διότι μάλλον δεν θα κάνω όλα τα βήματα την ίδια μερα γι αυτό.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47808/ ευχαριστώ για την απάντηση. χτες έκανα τα βήματα για το ξεκλείδωμα (μετά το σχετικό αίτημα μου απάντησε σε μισή ώρα) και τώρα όταν πατάς την εντολή "fastboot getvar all" μου δείνει: unlocked= yes secured=no. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47809/ βλέπω όμως οτι έχουν γραφτεί πολλά για το κινητό redmi pro και επειδή ασχολούμαι πρώτη φορά είπα να ζητήσω βοήθεια για να μην ανακαλύψω την Αμερική ενώ το έχετε κάνει ήδη εσείς. Και φυσικά οτι…
-
καλησπέρα. αν ακούει κανείς μήπως μπορείτε να μου πείτε απο που να αρχίσω για να κάνω αναβάθμιση.